Találatok a következő kifejezésre: Ebéd és között (69 db)

Egyél gyümölcsöt - így, ebben az idõben pont jó.
...még annyit, hogy ha fogyókúrázol, akkor természetesen a "nasi" mennyiségét le kell vonni a fõ étkezésekbõl! Nem kg-ra - hanem kalóriára! Különben könnyen hízókúra lesz belõle!
A kérdező hozzászólása: Nekem agyümi is jó nasinak, de nem mertem enni, mert hogy abban is van némi cukor. De akkor azt bármelyik napon ehetek ebéd és vacsi között? Persze nem banánt, ami egyébként is hízlal, hanem inkább almát, vagy a fagyasztóból ribizlit, szilvát...
Milyen diétát folytatsz? A 90 naposban ugye nem tehetsz ilyet. Ha a diéta megengedi, akkor mehet (kérdezd azt, aki ajánlotta, vagy orvost) - de csak úgy, ahogy írtad: vacsora elõtt egy-fél órával. Ebéd után több óráig tilos! Persze banán, szõlõ, aszalt gyümölcs NEM lehet: veszettül hizlalnak. És mondom: LEVONNI valamelyik étkezésbõl! Leginkább a vacsorából.

Csak annyit lehet enni az adott napon, amennyit a is recept is ír? Mert ugye reggelire mindig gyümi, aztán jön az ebéd és a vacsi. A 2 között semmit sem szabad enni? Pl. A szénhidrátos napon valamit, ami szénhidrát?

Legjobb válasz: Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.

Lófaszt! Minden normális (tehát nem 90 napos) diéta elõírja a napi 5-6 kisebb étkezést. Ha az ebéd délben van és te este 7-kor vacsorázol az egész fogyás lehetetlenné vállik. A szervezet éhezik és azonnal elkezd tartalékolni, amint kajához jut. Az eredmény zsír felhalmozódás és izomvesztés, ráadásul belassult anyagcsere. Vacsorára szénhidrát a legnagyobb baklövés lenne. A Ch, mivel éjjel már nem kell energiát termelni belõle, szépen zsírrá alakul. Este 6 után fehérjét és zsirt lehet enni (nem disznózsírt természetesen, de a természetben a fehérje mindíg zsírral együtt található meg) És ha tényleg le akarsz fogyni, akkor most pattanj le errõl a 90 napos kreténségrõl, mert most megmondom, hogy nem fogsz lefogyni, sõt egészségtelen, beteg ember leszel, fáradt és depressziós. És klikkelhetsz a piros kézre, de sajnos ez a Te bajod lesz. Nézz inkább utána, ha nekem nem hiszel.
Elvileg nem. De mindent rugalmasan kell kezelni, persze akkor a fogyás üteme nem lesz olyan nagy.
Pontosan! A nasival lehet IGAZÁN elhízni!
Ja és a nasi az nem étkezés. Nasizni a gyerekek szoktak, meg az idióták!

Mennyi egy adag mondjuk bugonyából? Ill. ebéd és vacsi között mennyit lehet nasizni?

Legjobb válasz: Nem érthetõ a kérdés. Az adag kb. egy mélytányérnyi ebédre és ugyanennek a fele vacsorára. Nasizni meg nem nagyon lehet, hiszen ez egy diéta.

Nem érthetõ a kérdés. Az adag kb. egy mélytányérnyi ebédre és ugyanennek a fele vacsorára. Nasizni meg nem nagyon lehet, hiszen ez egy diéta.


gyümölcsöt, zöldséget mindig ehetsz.
Ha gyümirõl van szó DINNYÉT :) De semmiképpen sem banánt mert az tartalmaz a legtöbb keményítõt és cukrot a gyümölcsök közül ami hizlal !

A 90 napos diétakor lehet enni valamit ebéd és vacsora között? Ha igen, melyik napon mit és mennyit?

Ebéd és vacsora között nagyon kínoz az éhség, miket lehet enni a köztes id?ben fehérje, keményít? és szénhidrátnapon? Ja és mennyi az a t?rhet? mennyiség az adott ételb?l ami nem számít b?nnek? : )

Legjobb válasz: Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!

Értelmetlen amit csinálsz. Légyszives egyél, és nézz utána egy normális, egészséges étrendnek. Biztos találsz fitness és testépítõ honlapokon. Fogyásnál nem szabad éhezni. Ez alapszabály!
Ha normálisan ennél, nem lennél éhes. Ha egészséges ételekbõl ennél normálisan, nem híznál.

Szoptatós anyukák, mit esztek az ebéd és vacsora között? A gyomrom ugy tele van a sok viztől és teától hogy nem érzem az éhséget

Legjobb válasz: Ha nem bírod, akkor ne igyál annyit, mint az "elõírás" (4-5 liter naponta). Én sokkal kevesebbet iszom, csak amennyit kívánok, és a tejem ugyanannyi, mint amikor magamba öntöttem azt a rengeteg folyadékot, amit nem is kívántam.

Ha nem bírod, akkor ne igyál annyit, mint az "elõírás" (4-5 liter naponta). Én sokkal kevesebbet iszom, csak amennyit kívánok, és a tejem ugyanannyi, mint amikor magamba öntöttem azt a rengeteg folyadékot, amit nem is kívántam.
Én is "csak" 2, 5 litert iszom egy nap. Viszont én esküszöm a kecskesajtra. Ha azt eszem, ömlik a tejem :)
A kérdező hozzászólása: de jó, akkor kevesebbet iszom majd. tényleg nem vettem volna észre, hogy több tejem lett volna. egyszer két teljes napig nem volt otthon szoptatós tea, és nem lett kevesebb a tejem. kösz.
Szia gyümölcsöt, joghurtot. De Én sajna keveset iszom....így sokszor tudnék enni. :)
Én se iszom sokat, így is bõven elég a tejem. Sajnos így sokat tudnék enni... Lehet, hogy jobb lenne a víz:) )
Nem, nem lenne jobb a víz, kedves válaszadó. 4-5 liter vizet nem szabad meginni, teljesen befolytja a vesédet, ennyivel nem tud mit kezdeni. Nagyon elég a 3 liter, általánosan max 1 literrel kell többet innod mint egyébként. A szervezet nem úgy mûködik, hogy ami bemegy az ki is jön. Ha nem tudja feldolgozni és kilökni vagy hasznosítani, akkor pontosan az ellenkezõje történik: felhalmozódik.
eleinte naponta megittam vagy 2 liter szoptatos teat. nagyokat pisiltem, de nem volt tobb tejem, sot. mara mar csak neha iszom teat. most iszom amikor szomjas vagyok es annyi a tej amennyire igeny van. De viszont azt eszrevettem, hogy ha pl. tegnap nem ettem eleget, akkor ma gyengebb a tejtermelodesem. Az ivasrol ugyanezt nem vettem eszre... Maria 12 hetes babas szoptatos anyuka

Mennyi idõ telt el nektek a lánykérés és az eljegyzési ebéd/vacsora között?

Legjobb válasz: Hát este megbeszéltük, hogy összeházasodunk, hogy következõ héten elmegyünk idõpontot kérni, másnap délben pedig megéheztünk, ezért elmentünk ebédelni :DD Mivel nem vagyunk fõnemesi család, így nem tartottuk be az etikett minden apró lépését, nem röffentettük össze a családokat "eljegyzési vacsorára" csak bejelentettük, hogy össze fogunk házasodni, ekkor lesz az esküvõnk, a család gratulált és annyi.

Hát este megbeszéltük, hogy összeházasodunk, hogy következõ héten elmegyünk idõpontot kérni, másnap délben pedig megéheztünk, ezért elmentünk ebédelni :DD Mivel nem vagyunk fõnemesi család, így nem tartottuk be az etikett minden apró lépését, nem röffentettük össze a családokat "eljegyzési vacsorára" csak bejelentettük, hogy össze fogunk házasodni, ekkor lesz az esküvõnk, a család gratulált és annyi.
2010 november közepén volt a lánykérés. 2011. január végén az eljegyzési ebéd. 2011.április végén a polgári esküvõ. 2011. aug. elején a templomi + lagzi.
1 honapig szervezkedtem :)
3 hét
Nem volt eljegyzési összejövetel , egyáltalán nem éreztük szükségét .
6. vagyok. Miért, szerinted mi lesz 2-3 év múlva? Azon kívül persze, hogy 6-7 éve leszek a férjemmel... Hát ez van. Semmi különöset nem csináltam, ha a szüzesség elvételét nem számítjuk annak:D Amúgy elõtte egy hosszabb kapcsolatomban 3 hónap után volt lánykérés =bár annak a kapcsolatnak 1 év alatt vége lett.
#6: Kb. még 2-3 évet prognosztizálok nektek, de persze ne legyen igazam. Valamit kvrvajól csinálhatsz, ha az ember egy hónap után megkérte a kezed.
Összejöttünk: 2010.június 5. Lánykérés 2010. július 3. 2011.augusztusában kértünk idõpontot az esküvõre, ekkor kezdtük el szervezni is. Esküvõ 2011.12.10. Családi összeröffenõs eljegyzéses dolog nem volt. 27/N
Lánykérés: Szept. 19. Eljegyzési ebéd: Nov 27. Esküvõ: Máj. 12.
Nálunk sem volt eljegyzési ebéd sem vacsora. Nálunk úgy történt, hogy mikor párommal elmentünk december elején kettesben wellnessezni és elsõ este ott kérte meg a kezem. A családnak csak Karácsonykor mondtuk el a nagy hírt. Mindenki gratulált és sok boldogságot kívánt!
Nem törtent igazi vacsi ebéd.. Reggel megbeszeltük, hogy mi lenne ha esküvõ lenne..mármint megkerdezte a párom Du megbeszeltük mit akarunk (mekkora, és mikor) Másnap vettünk gyûrûket (mi így akartuk semmi köves..és ketten akartunk választani..) 5 nap múlva hazautaztunk a szüleimhez, a férjem az áldásukat kérte, felhívtuk az anyukaját, mert hozzá nem tudtunk elutazni... A nagyszülõknek is szóltunk... Egy ebéd volt, de akkor az már ilyen próba ebéd, megbeszélés volt, ahol terveztük tartani, csak 6-an a szülõk és mi... 5, 5 hónapra a bejelentéshez képest volt az esküvõ
Nem volt látványos lánykérés. Megbeszéltük, hogy összeházasodunk. Másnap bejelentettük a szülõknek. Egy hét múlva megtartottuk az eljegyzést egy ebéddel összekötve. Azon csak a szüleink vettek részt. Megbeszéltük az esküvõ idõpontját, és fél év múlva megesküdtünk. Lakodalmat nem csináltunk, mert feleslegesnek tartottuk.
@8: "...Semmi különöset nem csináltam, ha a szüzesség elvételét nem számítjuk annak..." Háh... még három évet sem... bocsi. :) ) Találkozzunk itt három év múlva, kíváncsi leszek. Tényleg ne érts félre, abszolút nem ellened drukkolok, csak az eddigi tapasztalataim azt mondatják velem, hogy nem sok esély van arra, hogy hosszú kapcsolatotok legyen.

Az baj, ha keményítő napon az ebéd és a vacsi között zöldségeket eszem? Pl: karalábé, retek.

Legjobb válasz: mér lenen baj? elvégre közte van uzsonna is..na és ezek eggyátalán nem hízlalnak.

mér lenen baj? elvégre közte van uzsonna is..na és ezek eggyátalán nem hízlalnak.
egyátalán nem baj, salátafélék nyugodtan fogyaszthatók egész nap.

A 90 napos alatt miket nasizhatok? Mit egyek ha megéhezek ebéd és vacsora között protein, szénhidrát stb. napokon?

Legjobb válasz: Fehérjenapon kefír, joghurt(ízesítheted édesítõvel és friss vagy fagyasztott gyümivel), kakaó(édesítõ+keserû kakaó), túró stb. Keményítõnapon pattogatott kukorica, puffasztott cuccok, burgonyaszirom, nyers zöldségek... Szénhirát napon a legegyszerûbb, pogácsa, csoki, keksz stb.Gyümölcsnapon diákcsemege, szárított, aszalt gyümölcsök. Persze ezeket ne kilószámra értsd, eheted fõétkezésként is, ha csak nass, akkor pár falat.

Fehérjenapon kefír, joghurt(ízesítheted édesítõvel és friss vagy fagyasztott gyümivel), kakaó(édesítõ+keserû kakaó), túró stb. Keményítõnapon pattogatott kukorica, puffasztott cuccok, burgonyaszirom, nyers zöldségek... Szénhirát napon a legegyszerûbb, pogácsa, csoki, keksz stb.Gyümölcsnapon diákcsemege, szárított, aszalt gyümölcsök. Persze ezeket ne kilószámra értsd, eheted fõétkezésként is, ha csak nass, akkor pár falat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!És a fõétkezés mennyisége?Azt olvastam, hogy vacsira kevesebbet lehet enni.Ebédre ettem 2szelet sonkát+2tojást.H a vacsira 1szelet sonka+1 tojás és beiktatok egy kefírt az jó?
az jó, de ehetsz nyugodtan 2 szelet sonkát+1 tojást. vagy 2 tojást + 1 szelet sonkát.de, ha ugyanannyit eszel, mint délben sem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
1. válaszoló vagyok, elvileg a vacsi mennyisége kisebb, mint az ebédé, de én csak a szénhidrát napon követem ezt az elõírást. Általában ebédre eszem pizzát vagy egy adag tésztát, vacsira meg kb az egyharmadát. Sokan esznek estére is nagyobb mennyiséget, de szerintem nem jó estére bekajálni sok lisztes-cukros ételekbõl. Fehérjenapon ebédre kb 3tojást szoktam vagy 1 nagyobb szelet húst, vacsira pedig szintén ennyit, talán egy kicsit kevesebbet.

Délután bármelyik nap lehet gyümölcsöt enni az ebéd és a vacsora között?

Legjobb válasz: De lesz. a 90 napos diéta leszedi az izmot de a zsírréteget növeli... az izom lefogyása miatt vékonyabb hatásu leszel, de a testzsírszázalékod nagyobb lesz, a bõr alatt ez meg fog látszani narancsbõr formában...

De lesz. a 90 napos diéta leszedi az izmot de a zsírréteget növeli... az izom lefogyása miatt vékonyabb hatásu leszel, de a testzsírszázalékod nagyobb lesz, a bõr alatt ez meg fog látszani narancsbõr formában...
jó narancsbõrõsen de a látszatra vékonyabb leszel...
Én január 29.-én és szeptember 16.-án hanyagolom, a többi napokon nyugodtan lehet!
edzõ vagyok, nem estem neked véleményt mondtam, és nem rosszindulatból, inkább segitségképpen. a 90 napos lényege hogy minden nap másfajta jellegû dolgot eszel. Ergo becsapod az anyagcseréd. http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=..
A kérdező hozzászólása: Miért lennék már tõle narancsbõrös ember? :D Ha elhagyom a kenyeret a zsíros ételeket, zöméban a cukrot is mert csak 4 naponta ehetek egy pici édességet.. Javában zöldségen-gyümölcsön-és húson-halon élek. Vicces ez a gyk-ek komolyan mondom már az ember nem mer feltenni egy kérdést mert mindjárt neki estek az embernek!Nemis a kérdésre válaszolnak.Persze mindenki szerint más a jó, de 100000 embernek nem tudok megfelelni..Ez volt az utolsó, hogy ide fordultam bár miért is...
Amúgy ez kamu. Én pl koplalással fogyok, ami rosszabb mint a 90 napos a folyadékbevitelemet pedig meg sem említeném. Mellette még edzek is súlyzókkal és kevesebb narancsbõröm van, mint valaha. Sõõt! Ha nem keresek direkt akkor nem is találok, pedig elõtte nagyon durván nézett ki a combom. Errõl ennyit.
Én a gyümölcs napra tippelnék. Már ha tényleg be akarod tartani ezt a fajta... diétát.
A kérdező hozzászólása: 3. rendes vagy köszönöm a válaszodat, de nincs narancsbõröm..;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.:) Minden nap délig lehet gyümölcsöt enni a 90 napos szerint.Remélem kitartó leszek és eredményes lesz.:)
Nem. Egyébként egyik diétában sem javasolt. Jobb a gyümölcsöket inkább délelõtt fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.:) Tehát akkor a többi napon nem?!
A kérdező hozzászólása: Üzenem, hogy 6. nap telt le és eddig 5 kgot fogytam..;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!