Találatok a következő kifejezésre: EDA-val vagy menjek szülni (2 db)

EDA-val vagy nélküle menjek szülni?

Eléggé kicsi a fájdalomküszöböm és nem tudom bírni fogom-e. Viszont annyi negatív dolgot hallottam már az EDA-s szülésr?l is! Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Itt most jonni fog hideg-meleg velemeny, pro es kontra, nehez lesz dontened! En azt mondom, az arany kozeput a legjobb: ne utasitsd el, ha az orvos ajanlja, mert sok van meg hatra, vagy lassan tagulsz, batran fogadd el. Ha gyors szulesed lesz, felesleges, ezt a doki ugyis tudni fogja a tagulas menetebol. Mi is igy beszeltuk meg, keszenletben lesz (jo, ha elore szolsz, h tudjak biztositani neked ezt a lehetoseget) de nem biztos, h kerni fogom. Szep szulest!

Itt most jonni fog hideg-meleg velemeny, pro es kontra, nehez lesz dontened! En azt mondom, az arany kozeput a legjobb: ne utasitsd el, ha az orvos ajanlja, mert sok van meg hatra, vagy lassan tagulsz, batran fogadd el. Ha gyors szulesed lesz, felesleges, ezt a doki ugyis tudni fogja a tagulas menetebol. Mi is igy beszeltuk meg, keszenletben lesz (jo, ha elore szolsz, h tudjak biztositani neked ezt a lehetoseget) de nem biztos, h kerni fogom. Szep szulest!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom! remélem gyorsan és kompikációk nélkül leszünk túl rajta!
Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, elítélni pedig senkit nem lehet, bármi legyen a döntése. Ezt jó, ha tudod. Én 3, 5 hete szültem EDA-val és nem bántam meg, akárhányszor szülnék, valószínûleg kérnék! A vajúdás óráiban nagyon nagy segítség, mert tudsz pihenni, a tolófájásokat valóban érzed, de én akkor is azt mondom, hogy sokat segített. A legjobb persze úgy odamenni, hogy nem zárod ki a lehetõséget, hogy kérj, így a szülészeten is fel vannak erre készülve. Aztán majd meglátod, ha bírod a fájdalmat, akkor meg lehet enélkül is próbálni. Minden jót! Egy 3 hetes kislány anyukája.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Én is EDA-val szültem januárban. Ha szülnék még azt is így. A tolófájásokat éreztem, de nem éles fájdalmat, hanem olyan érzés volt, mintha nagyWC-ni kellett volna. Nem tört rám közben, mint ahogy a kettõvel elõttem szóló írta. Könnyû szülést!
Én a terhességem alatt úgy gondoltam, hogy mindenképpen kérni fogok. Hasonló okok miatt, mint amit írtál (alacsony fájdalom küszöb és be voltam tojva nagyon). Az orvos mondta, hogy a 3. vérvétel eredménye mindenképpen kell hozzá, de az is fontos, hogy az ne legyen régebbi egy hónapnál. Nos, én kiszámoltam egy idõpontot a vérvételhez, hogy még akkor is benne legyek, ha netán pár nappal túlhordom a bébit. Aztán a kislányom intézkedett, betöltött 37. hét után szültem, pontosan azon a napon, amikorra a vérvételt terveztem... :) Az orvos mondta, reméli, nem számítottam nagyon rá, hát persze , hogy de... A szülésem nagyon hosszú volt, de abszolút kibírható, már nem bánom, hogy így alakult. A kislányom egészséges és érett babaként született meg, kaptam tõle plusz egy hónapot, "cserébe az EDA-ért ".

36km vagyok és akihez eddig jártam dokihoz nem vállal szülést és azt mondta hogy menjek be az sztk-ba és kérjek beutalót a korházba! Én az Uzsokiba szeretnék szülni de nem akarnak fogadni mivel hogy itt nincs fogadot orvosom ilyenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, szüléshez nem kell beutaló. Ebben szabad kórházválasztás van. Ha bárhová bemész, miután elkezdõdtek a fájások, nem küldhetnek el. Az ügyeletes orvosnak el kell látnia Téged.

Én úgy tudom, szüléshez nem kell beutaló. Ebben szabad kórházválasztás van. Ha bárhová bemész, miután elkezdõdtek a fájások, nem küldhetnek el. Az ügyeletes orvosnak el kell látnia Téged.
A kérdező hozzászólása: A szüléshez nem de ha ctg-re szeretnék menni arra kell?
Nem, csak a kiskönyv.
Akkor menj abba a kórházba ahova területileg tartozol. De ezt mondjuk nem értem, hogy miért küldtek el. Az Uzsoki orvoshoz köti a kismamák ellátását? Szerintem ilyen nincs. Ez nem egy magánklinika. Én futnék még egy kört. Biztos ott is van terhes ambulancia, és ott megcsinálják a ctg-t. Vagy keress egy orvost at Uzsokiban. Itt biztos tudnak ajánlani Neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!