Találatok a következő kifejezésre: E. Coli találtak a hüvelyemben (2 db)

E. Coli baktériumot találtak a hüvelyemben. Ez mennyire veszélyes a babára nézve?

Kaptam rá kupot, de nagyon meg vagyok ilyedve.28 hetes vagyok

Legjobb válasz: A kúp használni fog,nem kell félni.Akkor lenne baj,ha nem lennél kezelve.

A kúp használni fog, nem kell félni.Akkor lenne baj, ha nem lennél kezelve.

A hüvelyemben e. coli-t találtak! Mit kell tudni erről? Kinek mik a tapasztalataik vele? (kérdések lennt)

err?l a baktériumról mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Igen ez elképzelhetõ lenne de valljuk be ez így elég bonyolult mégis :)

Akkor alárulom, hogy az E. Coli minden ember székletében megtalálható, és az, hogy bekerül-e a hüveléybe valakinek, nem biztos, hogy a higiénia hiányát jelzi. bármilyen körülmények között bejuthat oda. ezért nem javasolják a nõgyógyászok a tangabugyi használatát, mert hiába törlöd ki alaposan a feneked, maradhat szemmel nem látható székletmaradvány az altestededen, a tanga meg mivel jól bevág a fenekedbe, és ide oda csúszkál, így tulképp egy kis hidat képez, amin vidáman bejuthatnak a baktériumok a hüvelybe, de a húgycsõbe is. mielõtt jönne valami nagyokos, hogy hülyeséget beszélek, elmondom, hogy ez nem az én fejembõl pattant ki, urológus és nõgyógyász is elmondta nekem. nekem egy idõben rendszeresen volt visszatérõ colifetrõzésem, csak nekem épp a húgyhólyagomban. a tanga viselését abbahagytam, és láss csodát, azóta nem jött elõ. e. colit célzottan szoktak kezelni antibiotikummal, és pár dolgon változtatnod kell. ilyen pl a tangabugyi elhagyása, valamint kakilás után mindig le kell le kell mosni az altestedet. (sajnos nálunk Mo.n még nem elterjedt a bide használata, pedig nagyon hasznos dolog)
Igen ez elképzelhetõ lenne de valljuk be ez így elég bonyolult mégis :)
A coli szinte biztos h a végbélbõl került át, antibiotikummal kezelik, mivel baktérium.óvszerrel lehet szexelni, mondjuk nem tanácsos a tovább irritácio, dörzsölés miatt amig nem gyogyulsz meg.
Nekem volt ilyenem és igen ez egy elég csúnya baktérium fertõzés. Ugye ez a coli baktérium a végbélben található tehát ürülék kerülhetett a hüvelyedbe. Vagy saját magad által vagy pedig suliban/munkahelyen megfogtad vi után a kilincset és magadhoz nyúltál... Én kaptam rá 4 gyógyszert. Egy elég erõs antibiotikumot, egy erõs gombaölõ gyógyszert is (dermyc), hüvelykúpot és krémet. persze nem tudom a te orvosod mit fog fölírni. Nekem 1 hónapig tartott amire elfogyott minden. Addig nuku szex. Még óvszerrel sem ajánlatos, mert akár a kezeddel is újrafertõzheted magad. Pl: barátod ujjaz és megnyalja az ujját stb... A partnere is átterjed és õt is kell kezelni. Barátom antibiotikumot kapott és kenõcsöt.
2. válaszoló vagyok és a 3. válaszolónak üzennék, hogy nem feltétlen a higiénia miatt alakulhatott ki. Mástól is elkaphatta. Pl: valaki kik*akálta magát a suliban és a kezére került egy darabka amivel megfogta a kilincset a kérdezõ és aztán törlésnél magához ért pl.
Mível látom hogy nem tudod mi az az e-coli, ezért leírom tisztán, remélem nem haragszol meg érte. Ez kaki. Színtiszta kaki. Ez nem betegség, egyszerüen a higiénia hiánya, valamint ahogy az elõttem válaszoló is írta, a végbélbõl került át, ami önmagában is hatalmas felelõtlenség, anális szex után rögtön hüvelybe rakni a péniszt, óvszer nélkül.... fertõzést is simán kaphatsz tõle. Gondolj bele, ürülék van a hüvelyedben. Remélem megijedtél annyira hogy ezentúl nagyon odafigyelj a higiéniára! És remélem azért nem bántottalak meg, mert nem az volt a szándékom.
Egyik válaszoló vagyok és leírtam, hogy én kaptam antibiotikumot, egy gombaölõ gyógyszert, kúpot és krémet és 1 hónapig használtam ezeket... persze közrejátszott a mensim is szal inkább 3 hét mint 4...
A kérdező hozzászólása: tangát nem hordok, és csak pamut bugyijaim vannak, amit naponta cserélek, elõlrõl hátulra törlök, naponta min. 1x zuhanyozok vagy fürdök és mindig rendesen kitörlöm... rendszeresen használok intim törlõkendõt is !!! le lehet szállni arról, hogy biztosan én nem élek higiénikusan !!!! mert ez nem igaz! inkább arra a kérdésemre válaszoljatok, hogy milyen praktikákkal, gyógyszerekkel hogyan lehet minél gyorsabban kigyógyulni ....
Okozhatja az is, ha az ember lánya hátulról elõre felé töröl wc-zés után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek ! még arra lennék kíváncsi, hogy akinek volt ilyen, azt milyen gyógyszerekkel kezelték ki és mennyi idõ alatt ??
Egyetértek az elöttem szólóval. A tangabugyi is lehet ártalmas... Lehet jól néz ki benne egy csaj, de sok gondot is okoz. Inkább hordj franciabugyit vagy normál bugyit. persze aki még nem tapasztalta ezt a fajta "betegséget" annak hiába mondom hog ne hordjon tangát úgyis lefog fujjolni szal mindegy... Neem i volt ilyenem és azóta franciát hordok és azóta SEMMI bajom!!
"Nem feltétlenül a higiénia hiánya. Már bocsánat, de ha épp a kenetvétel elõtt kakiltál" Ezek szerint csak én gondolom természetesnek, hogy mielõtt elmegy orvoshoz, alaposan megfürdök?
Nem feltétlenül a higiénia hiánya. Már bocsánat, de ha épp a kenetvétel elõtt kakiltál pl. akkor akár úgy is oda kerülhetett. Tanácsos lenne úgy levenni kenetet, hogy elõtte közvetlenül alaposan letisztálkodsz ott alul.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!