Találatok a következő kifejezésre: E hónap -án (27 db)

Minek utalnék 6-án? 8-án lenne jogos, de mivel az vasárnap, ezért az elõtte lévõ munkanapon, azaz 7-én fogják.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell egybõl bekapni. Csak megkérdeztem. Nem tudom hogy utalás szempontjából mennyire lesz munkanap a szombat. Volt már hogy 7-én kaptunk fizetést 8-a helyett.
Nekünk is 8-a van a szerzõdésben. De mi megkaptuk ma pl. (bár máskor is elõtte 1-2 nappal el szokták)
Törvény szerint meg kell kapnod az elõtte levõ utolsó munkanapon, ami most szombat. És ez nem azt jelenti, hogy szombaton akármikor, akár nap végén is utalhatja a melóhely, úgy kell utalnia, hogy már aznap hozzájuss a pénzhez.

E hónap 2. -án együtt voltam a barátommal. Sajnos aktus közben kiszakadt az óvszer. Lehet gond?

Szerencsére nem élvezett belém, de nem tudni mikor szakadt ki.3. -án bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát (nem telt le még egy nap sem mikor bevettem). Az a nagy problémám, hogy a mai napig nem jött még meg a menstruációm. Van okom aggodalomra? Az el?tte lév? menstruációm augusztus 29.-én ért véget.

Legjobb válasz: Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.

Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.
Akkor ha jól számolom, a jövõ héten kell megjönnie. Nyugalom, teljesen idõben vagy. Ha bevetted az esemény utánit, akkor biztosan nem lehetsz terhes, szóval nyugi. Meg fog jönni, amikor itt az ideje. De akkor sem kell kétségbe esni, ha késik kicsit, vagy korábban jön meg, mert az Escapelle nagyon felborítja a hormonokat. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak valóban nagyon aggódom, mert 4-5 napot írt a gyógyszeres dobozban a papír.
Szerintem, nem lehetsz terhes, És lehet csak az idegességtõl nem jött még meg.
az igaz, hogy az idegesség is befolyásolhatja, de a biztonság kedvéért néány hét után menj el ultrahangra! legalább megnyugszol, nem kerül semmibe :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de már megjött :D
Szerintem így semmi esélyetek. Túl sok az az 5 nap.
Sajnos igaza van az elsõnek! Pont most mondta a nõgyógyászom, hogy annyira szépen hangzik, hogy a hímivarsejtek akár 4-5 napig is életképesek. Valójában ez iszonyatosan ritka. A max. a 3 nap!

E hónap 16. -án a tüszőm 24 mm volt. Szépen tettünk is az én párommal érte, hogy babánk legyen de tegnap és tegnap elött nagyon minimális barnás váladékom volt ami 26. -27. -ére esett. Vajon babát várok?

Gyorsan orvoshoz szaladtam 27.-én -elkeztem az Utrogestan kúrát 2×2 és elmúlt mintha sosem lett volna az a barnás izé...

Legjobb válasz: Lehet bizony!Az utrogestant pedig azért kaptad, mert valószínû alulmüködik a sárgatesthormontermelésed, ami a 12. hétig tartja életben a babát, aztán már lesz méhlepény, akkor nem kell majd az utro. Én is így voltam és ezbizony a mértéktõl függ, én 2x1-et kaptam ésminden rendben volt..most 21.héten vagyok.. Ha ennek ellenére bekövetkezne egy vetélés, akkor annak genetikai oka lenne, ezt mondta adokim, ha pedig genetikailag rendben van minden, akkor a gyógyszer megteszi a dolgát! remélem pozitív teszted lesz!

Lehet bizony!Az utrogestant pedig azért kaptad, mert valószínû alulmüködik a sárgatesthormontermelésed, ami a 12. hétig tartja életben a babát, aztán már lesz méhlepény, akkor nem kell majd az utro. Én is így voltam és ezbizony a mértéktõl függ, én 2x1-et kaptam ésminden rendben volt..most 21.héten vagyok.. Ha ennek ellenére bekövetkezne egy vetélés, akkor annak genetikai oka lenne, ezt mondta adokim, ha pedig genetikailag rendben van minden, akkor a gyógyszer megteszi a dolgát! remélem pozitív teszted lesz!
én sajna nem:(, na de majd most:) neked szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nekem ma már olyan érzésem van mintha megakarna jönni, de a hõm még 37. Remélem mind ketten babásak vagyunk!!!!!! :-)
nekem erõs mellfájdalom, folymatos érzés a méhemnél, és én is barnáztam 3 napig egy keveset. most is nyilall kicsit a méhem. remélem nem csak a képzeletem meg a nagy akarás játszik velem mert akkor nyögés lesz a vége...
A kérdező hozzászólása: Csak annyi, hogy fájnak a cickók, álmosság a hõm 37, 2 szájban reggel mérve.Amugy semmi néha icike-picike szurka a pocomban.Már nagyon izgulok.Neked mik a tünetek??
második válaszoló vagyok, nekem is hétfõn nem kellene megjönnie. neked vannak tüneteid?
A kérdező hozzászólása: 7 mm nyálkahártya nem rossz?? Pedig annyira fájnak a cickóim. 4.-én kellene nem megjönni. Mikor tesztelhetek??
A kérdező hozzászólása: Ha megjönn at a bizonyos akkor abba kell hagynom, de ha nem akkor 12. hétig.Nagyon remélem, hogy ez már attól van, hogy van egy kis lakóm.
A barnázás az utrogestantól múlt el. meddig kell szedned az utrot? mikor kell visszamenned? én is barnázom...
A kérdező hozzászólása: Most pedig hogy hat az utro. ettõl múlt el?? Nagyon szeretném, ha már tényleg ott lenne a babóca a pocakomban, bár az orvos még nem látta és a nyh:7mm volt
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos én sem.. :-(( Na de ne adjuk fel!!!! :-)
A teszt akkor mutatja ki, mikor meg kellene jönnie, tehát a 28+1. napon.
Hát a teszt nekem csak a 6.héten mutatta ki a terhességet...Ennyit errõl:) Én minden nap csináltam egyet onnantól kezdve, hogy elmúlt az utolsó mensi.Mert már éreztem elõtte 1-2 héttel, hogy terhes vagyok.Fájt a cicim, és olyan érzésem volt, mintha megakarna jönni, pedig még volt 2 hetem addig.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam egy tesztet és a tesz szerint terhes vagyok:) elsõre:) hihetetlenül boldog vagyok:) )))
Kb. igen.
Google-n keresztül keress ovuláció kalkulátort. kismama.hu is nagyon jóóó!!!
Szia! A ciklus két részre osztható, az ovuláicó elõtti szakaszra és az ovuláció utáni szakaszra. A második szakasz általában állandó kb 14 nap. Ha tehát a ciklusod 28 napos akkor /28-14/ a peteérés a 14. napon szokott bekövetkezni. Ha 30 napos akkor a 16. napon. A termékeny idõszak a peteérés elõtt 2 nappal és utána 1 nappal. Remélem tudtam segiteni.

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e mellékhatása annak, ha két levél fogamzásgátlót szünet nélkül szedek be. A menzeszem pont egy sátorozós fesztivál alatt jönne meg a jövő hónapban, ahol a higiéniai körülmények sem éppen a legmegfelelő

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e mellékhatása annak, ha két levél fogamzásgátlót szünet nélkül szedek be. A menzeszem pont egy sátorozós fesztivál alatt jönne meg a jövő hónapban, ahol a higiéniai körülmények sem éppen a legmegfelelőbbek. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem fog problémát okozni, ha így szedi a tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem fog problémát okozni, ha így szedi a tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e mellékhatása annak, ha két levél fogamzásgátlót szünet nélkül szedek be. A menzeszem pont egy sátorozós fesztivál alatt jönne meg a jövő hónapban, ahol a higiéniai körülmények sem éppen a legmegfelelő

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e mellékhatása annak, ha két levél fogamzásgátlót szünet nélkül szedek be. A menzeszem pont egy sátorozós fesztivál alatt jönne meg a jövő hónapban, ahol a higiéniai körülmények sem éppen a legmegfelelőbbek. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem fog problémát okozni, ha így szedi a tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem fog problémát okozni, ha így szedi a tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

E-honap 18. -an lessz meg a babam csaszarral! Mit vigyek be neki? Pontosabban arra lennek kivancsi miben hozhatom haza?

Kis rucikra gondolok.

Legjobb válasz: a lányom 13. született 17.én hoztuk haza ezeket készitettem ki a férjemnek: bundazsák hordozó / babakocsi attól függ mivel mentek haza rugdalozó lábfejes body h. újjú sapka tetra pelenka

a lányom 13. született 17.én hoztuk haza ezeket készitettem ki a férjemnek: bundazsák hordozó / babakocsi attól függ mivel mentek haza rugdalozó lábfejes body h. újjú sapka tetra pelenka
mit vigyél az osztályra? patentos rugikat bodykat pelenkát fél csomaggal tetra pelenkát takarót kis sapkát fürdés utánra a biztonság kedvéért törlõkendõt -van ahol nem adnak-

Terhes lehetek? E hónap 23-án kellett volna megjönnie. De eddig még semmi. Előtte egy héttel volt görcs meg mell érzékenység most meg semmi. Csak néha néha begörcsöl és annyi a mell meg érzékeny de nem annyira. Lehet már tesztelni? Köszi aki ir.

Legjobb válasz: Aha,nekem is pontosan ez van. Lehet már ilyenkor hányingert érezni?Mert nekem olyasmi van és ha fel állok az ülésbõl vagy a fekvésbõl elmulik.Vagy ha eszek akkor is elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Aha, nekem is pontosan ez van. Lehet már ilyenkor hányingert érezni?Mert nekem olyasmi van és ha fel állok az ülésbõl vagy a fekvésbõl elmulik.Vagy ha eszek akkor is elmúlik.
Ha 23-ám kellett volna megjönnie akkor tutira kimutatja már, hajrá! Lehetsz terhes a tünetek alapján sõt elég valószínû. (mindenkinek más és más tünetei vannak de nekem speciel így kezdõdött)
A kérdező hozzászólása: Na akkor errõl ennyit. :) ) Még a gumi se jó védõeszköz. :) )) Holanp irány tesztet venni. :) )
Szia! Én is 23-ra vártam de semmi! Nekem mindig olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és sokat kell pisilnem. A mellem érzékeny de nem mindig inkább reggel és este.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!