Találatok a következő kifejezésre: Durex vagy melyik a (23 db)

Gyerekek milyen gumit ajánlanátok ami szuperbiztonságos? A durex Jeans-ról mit hallottatok Én abból 3 at használtam 1 szétis durrant sajnos ugyhogy idegbeteg vagyok melyik a legbiztonságosabb?

Legjobb válasz: ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!

ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!
durex safe, ha az is el szakad akkor nagyon bénák vagytok.
befõttes
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:22 Nálad a pont! :) )
12:22-es válasz nem is volt! :D
nekem mindkettõ bejött.
Nekem az elite jött be. 21/F
gumi nélkül a legjobb csak ne élvezz bele.
17:30 próbáltad?
love:)
A Durex Her Sensation a legjobb!
17.05-ösnek üzenném: te nagyon egyszerû, hiába veszi ki a fiú az elélvezésnél, elõváladék akkoris távozik a péniszébõl, amitõl ugyanúgy teherbe tud esni a csaj... A kérdezõnek pedig: mindenképp használj gumit, amúgy ez igaz, hogy a pasiknak jobb gumi nélkül, de ha az ultra thin-t választod, akkor az majdnem olyan, mintha nem is lenne rajtad!
Lifestyle Ultra Thin a király, ez a legvékonyabb. A durexem rám mind kicsik voltak ;-)
a legdrágábbat vedd, spermaölõvel
Hát az én barátomnak éppen az elite nem jött be annyira. Ha a lánynak is ez az elsõ, akkor jobb, mert jobban csúszik, ezért is választottuk ezt az elsõhöz, viszont a barátom nem érezte annyira a dolgokat. Aztán az elsõ pár alkalom után váltottunk love-sra, mert olcsóbb, és sokkal jobban bejön a barátomnak is, meg most már nekem sem fáj egyáltalán a behatolás, így nem kell az extra sikosítás.
elite... valahogy jobban érzed az eseményeket
elite!
nekem a durex select. az ízesítés ugyan pocsék, de a színek miatt nagyon jó. ha ezt választod több csomagot vegyél, mert ha pont zöldet fogsz ki az mentolos, és nem a legjobb az elsõhöz. kicsit zsibbaszt. persze a 10-es csomagban mindenféle íz van.
Elite az jó!
A kérdező hozzászólása: deaz ultra thin könnyebben szakad nem?:S

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Melyik a jobb, Durex vagy a LifeStyle?

kinek melyik jött be?

Legjobb válasz: Durex szakad. Napi átlag 3-4x írom ezt le ide. Legtöbbször olyan kérdésekre hogy elszakadt, bennmaradt, mit csináljanak. Ha jót akarsz magadnak kerülöd, és Lifestyles-t használsz! Nekem még soha nem szakadt el!

Durex szakad. Napi átlag 3-4x írom ezt le ide. Legtöbbször olyan kérdésekre hogy elszakadt, bennmaradt, mit csináljanak. Ha jót akarsz magadnak kerülöd, és Lifestyles-t használsz! Nekem még soha nem szakadt el!
Én Durexet használok 4 éve, azóta egyszer sem volt gondom vele. LifeStyles egyszer volt rajtam (nem kezdõ koromban!), akkor is elszakadt. Tudom, hogy ez nem jelent semmit, de azóta is bizalmatlan vagyok.
A Lifestyle, mert a Durex nálunk is szakadt már el, nem 1x.De a legjobb a fogamzásgátló és gumi nélkül.:D
Durexet nem próbáltuk de a lifestyle nagyon kényelmetlen volt a barátomnak, meg még kb.2 pasit tudok aki így járt :S
nekem még a durex nem szakadt, a lifestyles viszont szorít.. abból a feketét tudom ajánlani, az nagyobb méret
én mindkettõt használom, egyikse szakadt még el.

Melyik a legvékonyabb ovszer? Durex vagy Lifestyle?

Legjobb válasz: Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)

Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)
Szerintem az utóbbi, egyszer ajánlották nekem. (LF. Ultrathin)
Mi is Lyfestyles-t használunk, eddig teljesen bevált.
LifeStyle...szerintem ez jobb (Durex már szakadt ki nekünk..)
Lifestyle
DuReX
Uj Durex UltraThin...piros doboz;)
amúgy ezzel most nem elriasztani akarlak, de bármelyik kiszakadhat, látod azt olvashatod, hogy a LifeStyle a jó, vagy azt hogy a Durex, hát figy ez mindenkinél más lehet...nekünk pölö a durex elszakadt..
Life.... SKYN
crown skin less skin, nálunk ez a legvékonyabb

Melyik a jobb: vazelin vagy durex sikosító? Szülés után is használható?

Legjobb válasz: A durex az vízbázisú síkosító, szemben a vazelinnel. Mivel az óvszerek csak vízbázisú síkosítóval használhatóak, így egyértelmû, hogy a vazelint nem tudod óvszerrel együtt használni. És szülés után is használhatsz síkosítót.

A durex az vízbázisú síkosító, szemben a vazelinnel. Mivel az óvszerek csak vízbázisú síkosítóval használhatóak, így egyértelmû, hogy a vazelint nem tudod óvszerrel együtt használni. És szülés után is használhatsz síkosítót.
Én is kipróbáltam a durex sikosítót, csak az a bajom vele, hogy utána már nem lehet nyalakodni, mert elég kellemetlen íze van.
Szerintem a durex jobb, mi mindkettõt használtuk és az jobb, a vazelintõl olyan ragacsos, zsíros lettem, másként nem tudom elmondani a vizesbázisú nem okoz ilyen kellemetlen érzetet.
Én durex play 2in1-et használok, az vízbázisú, és ráadásul édes (ha szeretsz nyalakodni) :) ráadásul 200ml (a többi 50ml-es) és olyan 1500-2000Ft.
Sziasztok! Én is a Durex-re szavazok. De lenne egy kérdésem is: hol vásárolhatom meg a Durex Play 2in1-t boltban? Pl.: Tesco, Rossmann... Nem tudjátok, hogy valamelyik ilyen üzletben lehet-e vásárolni? köszönöm
a vazelin szerintem jobb mert az olyan RETRO és finomabb de még ajánlani tudom a vajat, és még kenyérrel is finom

Melyik óvszer az erősebb? A Durex vagy a Lifestyle?

Legjobb válasz: Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.

Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.
Nekem a Durex tökéletesen bevált :)
Mi is többnyire Rako-t használunk. Szerintem elég biztonságos. Lehet hogy nektek nem fog bejönni, de meg kell probálni:) 17/L.
Nekünk a Durex válik be!
én évekig Lifestylest használtam és sosem szakadt ki, nagyon bevált.
Nekünk inkább a Rako vált be.:)
A kérdező hozzászólása: Már mint melyik bírja tovább! Bár nálam a Durex viszi a pálmát!
mi Durexet használunk még nem szakadt ki! Bár az elején Lifestyles-t használtunk egy db-ig, és annak se lett semmi baja, csak nekem nem volt túl jó, túl vastagnak éreztem:S 16/L
Nálam ugyan ez. Az elején Lifestyle, de késõbb Durex.Sztem többet is érezni benne.

Melyik óvszer a legjobb az első alkalomhoz? A Durex vagy a LifeStyles? Többi infó lent.

Az első alkalomhoz melyik óvszert javasoljátok? És melyik a jobb a DUREX, vagy a LIFESTYLES? LifeStyles -SKYN vagy a -Ultra Sale ? Durex -Ultra Thin vagy a -Extra Safe ?

Legjobb válasz: Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?

Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?
Én LifeStyles Skyn mellett tettem le a voksom. Kényelmes, jól idomul és nincs büdös gumi szaga mert nem latex :) És még sosem szakadt. 23/F
nem hinném hogy az óvszeren múlik az alkalom.
Mi használtunk már ezt is, azt is, soha semelyikkel nem volt problémánk, mind a két márkát megbízhatónak, jónak találjuk a párommal. Hidd el, nem ezen fog múlni. Ha kiszakad, az nem az óvszer hibája, figyeljetek oda a felhelyezésre és a behatolásokra, és akkor nem lesz baj.
Lifestyles-skyn.
Most én hiába mondom melyik a jó..neked kell rájönnöd. Legyen valakid akivel tudod tesztelni:D Ez a lényeg!
Nem mellesleg te lány vagy gondolom...a gumi vásárlás meg a srác dolga...vagy vegyél te tök mindegy milyet.
Mi masculan-t használunk..nekem tökéletes..mert hamar nedvesedek, és nem kell nagyon síkos.:)

Mennyibe kerül a Durex ultra thin vagy elite az auchanban? és melyik a jobb szerintetek?

Legjobb válasz: mekkora mennyisegre gondolsz? darabja, egy doboz, egy karton, egy raklapnyi?? am nemtom. Szegeden nincs Osan. am sztem az Elite jobb. de az is igaz h regen hasznaltunk mar gumit.

mekkora mennyisegre gondolsz? darabja, egy doboz, egy karton, egy raklapnyi?? am nemtom. Szegeden nincs Osan. am sztem az Elite jobb. de az is igaz h regen hasznaltunk mar gumit.
A kérdező hozzászólása: miért rossz az ultra thin?
Menj el, nézd meg. AMúgy az Ultra Thin-t én sem ajánlom. :S
Hülyeség nincs 700 forint 500 forint de néha még olcsóbb is...
A kérdező hozzászólása: tablettát fogok szedni csak most kezdem el és addig gumival akarjuk még csinálni. mert eddig gumi nélkül csináltuk meg lifestyle-al de az szar volt
vegyél inkább tesco, dm, rossman
Nincs semmi baj a hipermárketekben található óvszerekkel... nem értelek(egyik válaszoló) ott is ugyan olyan durex van mint a szex shoppokban ugyan olyan lifestyle stb...Elég hülye kijelentés volt.Az ára ugy 700 forint körül van.. dm-be olcsóbb én ugy vettem észre.Ja és az ultra thint én nem ajánlom!
Ha jót akarsz magadnak nem hipermarketekben vásárolsz óvszert. Fõleg nem a "jo minosegu" áruházakban. Ha meg nagy tételben gondolkodsz, jobban megéri a tabletta, csak ahhoz ugye biztos párkapcsolat kell.
A kérdező hozzászólása: 3 db-osra. rendes doboz
majd válaszolok ha megköszönöd a válaszolók válaszadásait:)

Durex vagy lifestyle óvszerekből melyik a legkisebb? átmérőre meg hosszra is?

Legjobb válasz: NÉzd meg, méretezés a doboz hátulján:) (hány mm az átmérõje)

NÉzd meg, méretezés a doboz hátulján:) (hány mm az átmérõje)
álltalában ugyanakkorák...én úgy tudom. ha extra (kicsi vagy nagy) méretet szeretnél akkor irány a szexshop:) have fun:)
A lifestyles márkájú mind kisebb (54). A durexek a nagyobbak (56).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!