Találatok a következő kifejezésre: Durex vagy melyik (31 db)

Gyerekek milyen gumit ajánlanátok ami szuperbiztonságos? A durex Jeans-ról mit hallottatok Én abból 3 at használtam 1 szétis durrant sajnos ugyhogy idegbeteg vagyok melyik a legbiztonságosabb?

Legjobb válasz: ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!

ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!
durex safe, ha az is el szakad akkor nagyon bénák vagytok.
befõttes
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:22 Nálad a pont! :) )
12:22-es válasz nem is volt! :D

Melyik a jobb, Durex vagy a LifeStyle?

kinek melyik jött be?

Legjobb válasz: Durex szakad. Napi átlag 3-4x írom ezt le ide. Legtöbbször olyan kérdésekre hogy elszakadt, bennmaradt, mit csináljanak. Ha jót akarsz magadnak kerülöd, és Lifestyles-t használsz! Nekem még soha nem szakadt el!

Durex szakad. Napi átlag 3-4x írom ezt le ide. Legtöbbször olyan kérdésekre hogy elszakadt, bennmaradt, mit csináljanak. Ha jót akarsz magadnak kerülöd, és Lifestyles-t használsz! Nekem még soha nem szakadt el!
Én Durexet használok 4 éve, azóta egyszer sem volt gondom vele. LifeStyles egyszer volt rajtam (nem kezdõ koromban!), akkor is elszakadt. Tudom, hogy ez nem jelent semmit, de azóta is bizalmatlan vagyok.
A Lifestyle, mert a Durex nálunk is szakadt már el, nem 1x.De a legjobb a fogamzásgátló és gumi nélkül.:D
Durexet nem próbáltuk de a lifestyle nagyon kényelmetlen volt a barátomnak, meg még kb.2 pasit tudok aki így járt :S
nekem még a durex nem szakadt, a lifestyles viszont szorít.. abból a feketét tudom ajánlani, az nagyobb méret
én mindkettõt használom, egyikse szakadt még el.
nekem mindkettõ bejött.
Nekem az elite jött be. 21/F
gumi nélkül a legjobb csak ne élvezz bele.
17:30 próbáltad?
love:)
A Durex Her Sensation a legjobb!
17.05-ösnek üzenném: te nagyon egyszerû, hiába veszi ki a fiú az elélvezésnél, elõváladék akkoris távozik a péniszébõl, amitõl ugyanúgy teherbe tud esni a csaj... A kérdezõnek pedig: mindenképp használj gumit, amúgy ez igaz, hogy a pasiknak jobb gumi nélkül, de ha az ultra thin-t választod, akkor az majdnem olyan, mintha nem is lenne rajtad!
Lifestyle Ultra Thin a király, ez a legvékonyabb. A durexem rám mind kicsik voltak ;-)
a legdrágábbat vedd, spermaölõvel
Hát az én barátomnak éppen az elite nem jött be annyira. Ha a lánynak is ez az elsõ, akkor jobb, mert jobban csúszik, ezért is választottuk ezt az elsõhöz, viszont a barátom nem érezte annyira a dolgokat. Aztán az elsõ pár alkalom után váltottunk love-sra, mert olcsóbb, és sokkal jobban bejön a barátomnak is, meg most már nekem sem fáj egyáltalán a behatolás, így nem kell az extra sikosítás.
elite... valahogy jobban érzed az eseményeket
elite!
nekem a durex select. az ízesítés ugyan pocsék, de a színek miatt nagyon jó. ha ezt választod több csomagot vegyél, mert ha pont zöldet fogsz ki az mentolos, és nem a legjobb az elsõhöz. kicsit zsibbaszt. persze a 10-es csomagban mindenféle íz van.
Elite az jó!
A kérdező hozzászólása: deaz ultra thin könnyebben szakad nem?:S

Melyik a legvékonyabb ovszer? Durex vagy Lifestyle?

Legjobb válasz: Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)

Mindketõbõl van olyan ami vékony sztem azok ugyanolyan vékonyak, de szerintem nézz utánna ezeknek az óvszerek saját honlapukon:) http://www.lifestyles.hu/ http://www.durex.com/hu/?browser=ok&flash=ok termékbemutató:)
Szerintem az utóbbi, egyszer ajánlották nekem. (LF. Ultrathin)
Mi is Lyfestyles-t használunk, eddig teljesen bevált.
LifeStyle...szerintem ez jobb (Durex már szakadt ki nekünk..)
Lifestyle
DuReX
Uj Durex UltraThin...piros doboz;)
amúgy ezzel most nem elriasztani akarlak, de bármelyik kiszakadhat, látod azt olvashatod, hogy a LifeStyle a jó, vagy azt hogy a Durex, hát figy ez mindenkinél más lehet...nekünk pölö a durex elszakadt..
Life.... SKYN
crown skin less skin, nálunk ez a legvékonyabb

Melyik óvszer az erősebb? A Durex vagy a Lifestyle?

Legjobb válasz: Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.

Nálam meg a lifestyles. Mindenkinek kedve szerint kell eldöntenie, hogy melyik jön be neki jobban. A hatékonysága egyiknek se kevesebb vagy jobb a másikénál.
Nekem a Durex tökéletesen bevált :)
Mi is többnyire Rako-t használunk. Szerintem elég biztonságos. Lehet hogy nektek nem fog bejönni, de meg kell probálni:) 17/L.
Nekünk a Durex válik be!
én évekig Lifestylest használtam és sosem szakadt ki, nagyon bevált.
Nekünk inkább a Rako vált be.:)
A kérdező hozzászólása: Már mint melyik bírja tovább! Bár nálam a Durex viszi a pálmát!
mi Durexet használunk még nem szakadt ki! Bár az elején Lifestyles-t használtunk egy db-ig, és annak se lett semmi baja, csak nekem nem volt túl jó, túl vastagnak éreztem:S 16/L
Nálam ugyan ez. Az elején Lifestyle, de késõbb Durex.Sztem többet is érezni benne.

Melyik óvszer a legjobb az első alkalomhoz? A Durex vagy a LifeStyles? Többi infó lent.

Az első alkalomhoz melyik óvszert javasoljátok? És melyik a jobb a DUREX, vagy a LIFESTYLES? LifeStyles -SKYN vagy a -Ultra Sale ? Durex -Ultra Thin vagy a -Extra Safe ?

Legjobb válasz: Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?

Mi a különbség az elsõ-, a második- vagy akármelyik másik alkalom között?
Én LifeStyles Skyn mellett tettem le a voksom. Kényelmes, jól idomul és nincs büdös gumi szaga mert nem latex :) És még sosem szakadt. 23/F
nem hinném hogy az óvszeren múlik az alkalom.
Mi használtunk már ezt is, azt is, soha semelyikkel nem volt problémánk, mind a két márkát megbízhatónak, jónak találjuk a párommal. Hidd el, nem ezen fog múlni. Ha kiszakad, az nem az óvszer hibája, figyeljetek oda a felhelyezésre és a behatolásokra, és akkor nem lesz baj.
Lifestyles-skyn.
Most én hiába mondom melyik a jó..neked kell rájönnöd. Legyen valakid akivel tudod tesztelni:D Ez a lényeg!
Nem mellesleg te lány vagy gondolom...a gumi vásárlás meg a srác dolga...vagy vegyél te tök mindegy milyet.
Mi masculan-t használunk..nekem tökéletes..mert hamar nedvesedek, és nem kell nagyon síkos.:)

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Melyik a jobb óvszer? A DUREX vagy a KAMASUTRA?

Legjobb válasz: Kamasutra? Ez valami gagyi kínai?

Kamasutra? Ez valami gagyi kínai?
A legjobb a tescos szatyor befõttes gumival

Melyik koton biztonságosabb? ( LifeStyles, Durex vagy esetleg valami más)

Azt szeretném megtudni, hogy melyiket ajánlanátok. Melyik jobb, biztonságosabb stb.

Legjobb válasz: Mindegyik biztonságos,ha értelmesen használjátok.

Mindegyik biztonságos, ha értelmesen használjátok.
én használtam dure love-ot nem volt vele baj. használtam és használok lifestyles ultra thin-t tökéletes pedig volt pár érdekesebb megmozdulás is. használtam primeros texturázottat is, azzal sem volt semmi gond. biztonságosabbak a vastagabbak, de annyi erõvel meleg vízbe is dughatnád. vékonyat használj, de ne legyél rambo.
Ha rendeltetésszerûen van használva, akkor mindegyik az. Tehát: csak szabályosan felvéve (merev péniszre, kívül legörgetve, ondótartályt összefogva), csak nedves punciban, csak életlen körmökkel.
Mi csak Durexet használunk, még nem volt eddig baj vele, bár egyszer megijedtünk, hogy kiszakadt, közben csak az enyém volt kívül rajta. L
a legtöbb megbízható, és a síkosítottak segítenek megelõzni(adott helyzetben) hogy kiszakadjon. mindemellett én a durexre esküszöm(
Tiéd volt kívül a micsodán? Kicsúszott a pasid?

Durex vagy lifestyle óvszerekből melyik a legkisebb? átmérőre meg hosszra is?

Legjobb válasz: NÉzd meg, méretezés a doboz hátulján:) (hány mm az átmérõje)

NÉzd meg, méretezés a doboz hátulján:) (hány mm az átmérõje)
álltalában ugyanakkorák...én úgy tudom. ha extra (kicsi vagy nagy) méretet szeretnél akkor irány a szexshop:) have fun:)
A lifestyles márkájú mind kisebb (54). A durexek a nagyobbak (56).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!