Találatok a következő kifejezésre: Durex közül a legjobb (3 db)

Megmondanátok a durex elite, durex ultra thin és a lifestyles ultra thin méreteit? Melyik a legjobb a 3 közül?

Átmér? és a gumi vastagsága érdekelne, mert a neten mást írnak az egyes weboldalakon. A dobozon fel van tüntetve. Megnézné nekem vki?

Legjobb válasz: elvileg ugyanakkorák, bár asszem a lifestyles kicsit kisebb:)a durexnál névleges vastagság 54 mm.. v vmi ilyesmiii. azthiszem, bár nem 100%. én eleinte nem éreztem különbséget óvszer és óvszer között, de vmért a durex elitét nayon megkedveltem:D mivel nagyon vékony és sok síkosítós.. ezért sztem ez a leg nem zavaróbb..:)

elvileg ugyanakkorák, bár asszem a lifestyles kicsit kisebb:) a durexnál névleges vastagság 54 mm.. v vmi ilyesmiii. azthiszem, bár nem 100%. én eleinte nem éreztem különbséget óvszer és óvszer között, de vmért a durex elitét nayon megkedveltem:D mivel nagyon vékony és sok síkosítós.. ezért sztem ez a leg nem zavaróbb..:)
Nálunk a Durex Elite kiszakadt, úgyhogy csak óvatosan vele.
A kérdező hozzászólása: A neten a méreteket összehasonlítva a lifestyles a legvékonyabb, majd a durex ultra thin, végül az elite, de mint mondtam, más van feltüntetve az egyes oldalakon. Az átmérõ is érdekelne, mivel az 52 mm-esek kicsik, szal csak nagyobb jöhet szóba.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...durex...Nálunk 2x szakadt, 2 fajta durex, de nem a vékonyítottak, mert azt még durexben nem próbáltuk csak lifestylesban.
Durexek 56-osak, LifeStyles-ok 53-asak. Mi Durex Ultra Thin-t használunk, eddig baj nem volt vele.

Melyik a legjobb óvszer az alábbiak közül:Durex, Kontex, Lyfe Style?

nekem azt mondták egy páran hogy a Lyfe Style!

Legjobb válasz: mi durexet használunk :D L/17

mi durexet használunk :D L/17
lifestyles-ból van egy fajta(ribbed), ami már többször szakadt.viszont a flavours tökéletes.viszont most kipróbáljuk a durex-et...hát kiváncsi leszek...(:
mi is Durexet használunk:) 19/N
Durexre szavazok. Lyfe style se rossz, a kontexrõl meg még nem hallottam.
Mi Durex-et használunk (: 19/L

Durex közül melyik a legjobb síkosító?

Most használnánk el?sz?r, de láttam h több féle van, így nemtudom eldünteni melyiket kellene venni!:(

Legjobb válasz: Szerintem is a sima a jó, a kék flakonos, a zöld (mentolos) nekem nagyon durva volt, nem is használtuk többet, valhogy csípett vagy ilyesmi, szerintem kezdjetek a simával és aztán lehet kisérletezni.

Szerintem is a sima a jó, a kék flakonos, a zöld (mentolos) nekem nagyon durva volt, nem is használtuk többet, valhogy csípett vagy ilyesmi, szerintem kezdjetek a simával és aztán lehet kisérletezni.
Nekünk nem volt jó a mentolos! Valahogy az eggyütlét után nem tudtam aludni, mert bizsergett vagy olyan fura érzés volt!
a barátom annyira megszerette a mentolost, hogy ott is hagytam neki, hogy egyedül is tudjon szórakozni vele. ;)
Más meg nem fogja helyetted eldönteni, hogy neked melyik a legjobb. A Durex elég nagy márka, szóval mellényúlni nem tudsz, viszont mindegyikre rá van írva, hogy milyen lesz tõle. Hûsít, vagy melegít, vagy ilyesmi. Olvasgasd el, és döntsd el, hogy mire vágysz.
A cseresznyés az nagyon jó, nagyon jó az íze, a mentolos érdekes eléggé durva, de a piros az nagyon melegítõ hatású, azzal sztem nem bírná sokáig a srác:P
ha igazan jo sikositot akarsz hasznalni akkor ne durexet vegyel, hanem menj be egy szexshopba mert hiaba nagy marka a durex sokkal jobb sikositok is vannak annal...markat nem tudok mondani de az elado tud segiteni
Ha már csak a Durexek közül kell választani, a legegyszerûbb legjobb, azt hiszem feel, vagy valami hasonló a neve, egyszerûen csúszós, minden csicsa nélkül.
Szerintem a mentolost kihagyhatod! Sem a csajomnak sem nekem nem jött be! Mi is azt az "egyszerû" Feel-t használjuk
Én is a mentolosat probáltam hátha jo lkesz de nagyon szar volt!:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!