Találatok a következő kifejezésre: Durex közül a (16 db)

Melyik a kedvenc óvszeretek? Mondjuk, a durexek közül, mert én azokat ismerem a legjobban.

olyan válasz nem kell, h a gumi az nem jó, mert nekem nagyon is, h megfelel, ugyanis nem akarok gyereket.

Legjobb válasz: A durexek közül nekem a lifestyles. (Mert én meg azokat ismerem) ultra thin. 28/F

A durexek közül nekem a lifestyles. (Mert én meg azokat ismerem) ultra thin. 28/F
Mi a cheers-t használjuk, egyrészt mert természetes cuccból készült, másrészt viszont árban is nagyon jó valami ezer ft körül van a 12 darabos. A hármasát nem tudom, mi nagy kiszerelésben vesszük :)
A kérdező hozzászólása: nem, a pasim szokta beszerezni, de csak meg lehet már beszélni, h milyet akarunk, nem? :) amugy szedtem tabit, 2 évig.. de abbahagytam az érettségi miatt, nem akartam idegeskedést.. mert az mégiscsak hormon. de tom, h sokkal jobb.. most meg megyek egyetemre, és heti 2-3 alkalom miatt nem fogok tabizni..
Már miért ne szerezhetné be lány létére a gumit??? amikor régen gumit használtunk, hol én hol a barátom vette meg.
Lány létedre te szerzed be a gumit? Vagy csak azért kérdezel hogy a válaszok alapján szabd meg a fiúnak milyet hozzon magával?
Amikor még gumizni voltunk kénytelenek, talán még a Durex Ultra Thin volt a legelviselhetõbb... majd rájössz te is, hogy a tabletta mekkora szabadságot ad a gumihoz képest. ha komoly a kapcsolatod, írass tablettát. sokkal megbízhatóbb, kényelmesebb mint a gumi...
Nekem a Durex Select ízesített és színezett óvszer.
Durexek közül a Ultra Thin, Elit Lifestyleok közül Ultra Thin, és az új Skyn Tescoban lehet kapni 12db You & Me -t 790-ért, és az is nagyon jó. Legfõbbképp ha azt nézzük hogy 12db durex 2200 Ft.
Durex -arouser-
nekem vagy a durex love, vagy a ultra safe, mikor melyik van kéznél.
Nálunk a Durex Classic vált be eddig, több mint fél éve ezt használjuk..Csak ajánlani tudom:)
persze az extra safeben pl. semmit nem érezni
A kérdező hozzászólása: es melyik akor a legjobb nektek?
A kérdező hozzászólása: Van olyan amelyiket tapasztaltatok hogy konnyebben kiszakad???
A Durex elég jó minõség, nem nagyon szokott kiszakadni a nagyon vékony sem.
A minõségrõl tudnék vitázni..tegnap használtam elõször durexet és a vége azlett, hogy nõgyógyászhoz vittem a barátnõmet eseményutáni tabiért..:D

Melyiket a durex közül?

Ugye ez a választék:

Legjobb válasz: Akkor válaszd az elite-et.

Akkor válaszd az elite-et.
en is az eltitere szavazok, az nagyon jo
szintén elite :)
én azt tanácsolom, próbáld ki a lifestyle-t is, mert nálunk a durex 2-3x is elszakadt, a lifestyle meg soha, úgyhogy nekem nincsenek jó tapasztalataim róla. persze ez semmit nem jelent, ha mindenképpen durexet akarsz, akkor az elite-e, az extra safe nagyon vastag
elite a legjobb :)

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Durex közül melyik a legjobb síkosító?

Most használnánk el?sz?r, de láttam h több féle van, így nemtudom eldünteni melyiket kellene venni!:(

Legjobb válasz: Szerintem is a sima a jó, a kék flakonos, a zöld (mentolos) nekem nagyon durva volt, nem is használtuk többet, valhogy csípett vagy ilyesmi, szerintem kezdjetek a simával és aztán lehet kisérletezni.

Szerintem is a sima a jó, a kék flakonos, a zöld (mentolos) nekem nagyon durva volt, nem is használtuk többet, valhogy csípett vagy ilyesmi, szerintem kezdjetek a simával és aztán lehet kisérletezni.
Nekünk nem volt jó a mentolos! Valahogy az eggyütlét után nem tudtam aludni, mert bizsergett vagy olyan fura érzés volt!
a barátom annyira megszerette a mentolost, hogy ott is hagytam neki, hogy egyedül is tudjon szórakozni vele. ;)
Más meg nem fogja helyetted eldönteni, hogy neked melyik a legjobb. A Durex elég nagy márka, szóval mellényúlni nem tudsz, viszont mindegyikre rá van írva, hogy milyen lesz tõle. Hûsít, vagy melegít, vagy ilyesmi. Olvasgasd el, és döntsd el, hogy mire vágysz.
A cseresznyés az nagyon jó, nagyon jó az íze, a mentolos érdekes eléggé durva, de a piros az nagyon melegítõ hatású, azzal sztem nem bírná sokáig a srác:P
ha igazan jo sikositot akarsz hasznalni akkor ne durexet vegyel, hanem menj be egy szexshopba mert hiaba nagy marka a durex sokkal jobb sikositok is vannak annal...markat nem tudok mondani de az elado tud segiteni
Ha már csak a Durexek közül kell választani, a legegyszerûbb legjobb, azt hiszem feel, vagy valami hasonló a neve, egyszerûen csúszós, minden csicsa nélkül.
Szerintem a mentolost kihagyhatod! Sem a csajomnak sem nekem nem jött be! Mi is azt az "egyszerû" Feel-t használjuk
Én is a mentolosat probáltam hátha jo lkesz de nagyon szar volt!:S

Melyik Durex óvszerek közül érdemes válogatnom ha eddig a Durex Love bevált?

Sziasztok! :)

Legjobb válasz: Szia! A Durex Ultra Thin, és a Durex Elite a legjobb. Ez a kettö szerintem ugyanaz, nem éreztem különbséget. Szinte alig érzed, hogy ott van. Ezek egy kicsit vékonyabbak mint a Love, de nincs nagy különbség. Amit viszont kifejezetten nem javaslok, amire az van irva, hogy "kellemesen bizsergetö, vagy melengetö" siksitóval. A tipusa azt hiszem a "Plesure max" vagy valami ilyesmi. Kifejezetten rossz érzés volt ezt használni, elzsibbadt töle...

Szia! A Durex Ultra Thin, és a Durex Elite a legjobb. Ez a kettö szerintem ugyanaz, nem éreztem különbséget. Szinte alig érzed, hogy ott van. Ezek egy kicsit vékonyabbak mint a Love, de nincs nagy különbség. Amit viszont kifejezetten nem javaslok, amire az van irva, hogy "kellemesen bizsergetö, vagy melengetö" siksitóval. A tipusa azt hiszem a "Plesure max" vagy valami ilyesmi. Kifejezetten rossz érzés volt ezt használni, elzsibbadt töle...
A kérdező hozzászólása: Természetesen a Durex közül van-e kisebb óvszer az 54 mm-esnél?
A kérdező hozzászólása: Esetleg link is jöhet, ahol le van írva az összes Durex óvszer mérete (hivatalos durex oldalon nem volt leírva a méret).
Az összes Durex ugyanakkora, kivéve az XL, ami ugye nagyobb. Ha kisebb kell, lehet, hogy gyógyszertárban érdemes kérdezõsködni. Lehet, hogy õk adnak valamit, én nem tudom.:)
ejha, vékonyka lehet akkor neked..amúgy meg elmész a boltba, pl tescoba vagy auchanba nem is olyan intim olvasgatni mint egy kis boltban és megnézed a méreteket. :) 18L
a durex sensation 52mm-es. be is fürödtünk vele. :D azt hittem mindegyik 56 mm-es (eddig amiket próbáltunk, mind 56okak voltak). egy kollégám, srác, ajánlotta a sensationt, a párom meg is vette, erre látjuk, h csak 52mm-es. :D eléggé számít az a 4 mm, mivel a páromat az 56-os is baromira szorítja...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem az 56 milis is feszül, nincs gond a mérettel, viszont az 54 mm-es extra safe jobban szorított, és gondolom az biztonságosabb, viszont túl vastag a gumi és abban tényleg alig lehet érezni vmit. Azért érdekelne más fajta.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 52 mm-es a normál óvszerek mérete :)
Vékonyított lifestyle vagy Rako.

Megmondanátok a durex elite, durex ultra thin és a lifestyles ultra thin méreteit? Melyik a legjobb a 3 közül?

Átmér? és a gumi vastagsága érdekelne, mert a neten mást írnak az egyes weboldalakon. A dobozon fel van tüntetve. Megnézné nekem vki?

Legjobb válasz: elvileg ugyanakkorák, bár asszem a lifestyles kicsit kisebb:)a durexnál névleges vastagság 54 mm.. v vmi ilyesmiii. azthiszem, bár nem 100%. én eleinte nem éreztem különbséget óvszer és óvszer között, de vmért a durex elitét nayon megkedveltem:D mivel nagyon vékony és sok síkosítós.. ezért sztem ez a leg nem zavaróbb..:)

elvileg ugyanakkorák, bár asszem a lifestyles kicsit kisebb:) a durexnál névleges vastagság 54 mm.. v vmi ilyesmiii. azthiszem, bár nem 100%. én eleinte nem éreztem különbséget óvszer és óvszer között, de vmért a durex elitét nayon megkedveltem:D mivel nagyon vékony és sok síkosítós.. ezért sztem ez a leg nem zavaróbb..:)
Nálunk a Durex Elite kiszakadt, úgyhogy csak óvatosan vele.
A kérdező hozzászólása: A neten a méreteket összehasonlítva a lifestyles a legvékonyabb, majd a durex ultra thin, végül az elite, de mint mondtam, más van feltüntetve az egyes oldalakon. Az átmérõ is érdekelne, mivel az 52 mm-esek kicsik, szal csak nagyobb jöhet szóba.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...durex...Nálunk 2x szakadt, 2 fajta durex, de nem a vékonyítottak, mert azt még durexben nem próbáltuk csak lifestylesban.
Durexek 56-osak, LifeStyles-ok 53-asak. Mi Durex Ultra Thin-t használunk, eddig baj nem volt vele.

Melyik a legjobb óvszer az alábbiak közül:Durex, Kontex, Lyfe Style?

nekem azt mondták egy páran hogy a Lyfe Style!

Legjobb válasz: mi durexet használunk :D L/17

mi durexet használunk :D L/17
lifestyles-ból van egy fajta(ribbed), ami már többször szakadt.viszont a flavours tökéletes.viszont most kipróbáljuk a durex-et...hát kiváncsi leszek...(:
mi is Durexet használunk:) 19/N
Durexre szavazok. Lyfe style se rossz, a kontexrõl meg még nem hallottam.
Mi Durex-et használunk (: 19/L

A Durex síkosítók közül melyiket lehet óvszerrel együtt használni?

Legjobb válasz: Ha vízbázisú, akkor bármelyiket.

Ha vízbázisú, akkor bármelyiket.
bármelyik durex síkosítót lehet bármelyik durex óvszerrel
Ezek tuti mind olyanok amit óvszerrel is lehet használni, nem fognak maguk ellen terméket gyártani. Ez 100 %!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A Durex honlapján ezt írja: http://www.durex.com/hu-HU/AskDurex/Myth%20Buster/Pages/lube.. A termékeknél a síkosítók közé nem írják oda, hogy víz alapúak-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Akkor a lényeg, hogy a síkosító és az óvszer is durex legyen. Köszi a segítséget! :)
Én a durexet nem szeretem. Nagyon nehezen jön belõle, meg nagyon ragacsos is. Tescoban van Primeros, mi azt használtuk, ameddig gumiztunk... Ár/érték arányban a legjobb.
A kérdező hozzászólása: És ez a Primeros vízalapú? Szóval nyugodtan lehet óvszerrel együtt használni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!