Találatok a következő kifejezésre: Durex óvszerből a (2 db)

Durex óvszerből melyik a spermicides?

Legjobb válasz: A neve Extra Safe. Kék csomagolásban keresd.

A neve Extra Safe. Kék csomagolásban keresd.
Ha Durexbõl nem találsz spermicideset, akkor ott van a Life Style Extra Safe, ez fehér doboz.Csak azért írtam, mert én is Durexet kerestem, de nem igazán találtam meg sehol.Life Style pedig ugyanolyan megbízható.
nekem egy emberke azt mondta, hogy minden durex óvszer spermicides. utána néztem, és láss csodát, egyik sem az. a LifeStyles gumikból is csak egyet találtam, az Ultra Safe-t.

A Durex márkájú óvszerből mennyire biztonságos a szuper vékony?

Eddig ízesítettet használtunk csak nekem alapból is sok a hüvelyváladékom és ? nem igen érzett semmit; de attól is félünk hogy a szuper vékony annyira vékony hogy nagyobb esélye van arra hogy kiszakadjon.

Legjobb válasz: nekünk sose szakadt el,szerintem nagyon biztonságos:)és jobb érzés!

nekünk sose szakadt el, szerintem nagyon biztonságos:) és jobb érzés!
Szerintem is teljesen ugyanolyan biztonságos mint a rendes. Egyébként... lányokon nem segít semmi :) Én személy szerint utálom az óvszert (csaj vagyok), jobb szeretem a partneremet érezni, és sokan vannak így ezzel. Valakinek van esze, és ettõl függetlenül használja, valakinek nincs, és nem használja. Úgy vagyok vele, ha már nekem úgysem lesz jobb, akkor legalább a párom "ne szenvedjen" õ ebben kicsit jobban érez, és még sosem volt belõle probléma :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A kérdező hozzászólása: Köszi elõre is annak aki válaszol a magam és a barátom nevében is :)
Velünk szerencsére még nem történt meg (3 kopp az asztal alatt), de nem egy ismerõsöm mondta, h a Durex óvszer szakadt ki, és ha ezen az oldalon körülnézel, sokan erre a márkára panaszkodnak!!! Szóval én a Lifestyle-t ajánlom inkább, szerintem sokkal jobb minõségû, és abból is van szuper vékony (ultra thin). Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!