Találatok a következő kifejezésre: Dunantulon hol olyan (5 db)

Dunántúlon hol találok olyan fürdési lehetőséget, ahol jól lekötné magát 3 évesem?

Olyanra gondoltam, ahol van kül- és beltéri medence is, és pl. van csúszda a vízben amit tud használni.

Legjobb válasz: Marcali nekünk közelebb van, mert Fehérvár mellet lakunk. Elõször azt próbáljuk ki. Zalakaroson ott kellene aludnunk, mert több, mint 2 órás út.

A kérdező hozzászólása: Juhééé!Rátaláltam egyre.Megírom, hátha valaki késõbb rákeres.Balatonfüred, Annagora.Hétvégén kipróbáljuk.
A kérdező hozzászólása: Marcali nekünk közelebb van, mert Fehérvár mellet lakunk. Elõször azt próbáljuk ki. Zalakaroson ott kellene aludnunk, mert több, mint 2 órás út.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Megnéztem, és betettem a kedvencekbe. Kellemes nyarat!
Én Marcaliba biztosan nem utaznék le Fehérvárról csakis a fürdõ miatt. Annyit nagyon nem ér a marcali fürdõ...legalábbis szerintem. Érdemesebb lenne akkor reggel korán elindulni és Zalakarost választani vagy akár ott szállást keresni.
A kérdező hozzászólása: De jópofa ez a Gunaras!Miért van minden hozzánk olyan messze:(?
Állítólag Gunaras is nagyon jó, mióta átépítették. Megnéztem a honlapját, le voltam nyûgözve, a nyáron még biztosan elmegyünk oda.
Én itt lakom Marcali mellett...túlzottan nem vagyok elragadtatva tõle, ízt így én nem ajánlgatom inkább. Inkább Zalakaros vagy Kehidakustány.
Én Zalakarost ajánlom. Vasárnap adtak át egy új medencét, nagyon király, mi imádtuk. De ezen kívül is van több medence ami a gyerkõcöknek van. http://www.furdo-zalakaros.hu/megnyilt-a-vizipok-csodapok-gy..
Már úgy értettem, nem volt több, csak egy gyerekmedence.
Zalakaros jó, több medence van, bár gyerek nem volt, úgy látszik most már az is van és nem is akármilyen. :-) Sokat jártunk oda, mikor mi voltunk kicsik. Akkor szuper volt, most már drága és rengetegen vannak, nagy a tömeg. Én azért szeretem jobban Marcalit. Elsõ voltam. De amúgy nagyon jó Karos is.
A kérdező hozzászólása: Zalakarost is megnéztem, és elmentettem.Neked is köszi!
Szia! Mi kedden voltunk Marcaliban a 3, 5 éves lányommal és a lassan két éves fiaimmal, nagyon élvezték. Van honlap, meg tudod nézni milyen. Nem túl nagy, de van csúszda a vízben, kicsi, biztonságos, de élvezték a nagyobbak is akik ott voltak, úgyhogy szerintem elég bõven. Fedett medence is van. Meg gyógyvízes is. Mi holnap készülünk megint, mert sokkal biztonságosabbnak érezzük a gyerekekkel, mint a Balcsit, nehezebb elveszni is, nekünk tetszett. Mi 4 után mentünk, mert akkor már csak 950 ft a belépõ felnõttnek, 4 év alatt nem kell fizetni. Egész napra 1500 körül van, de az is fent van a honlapon.

Dunántúlon hol vannak olyan gyárak, akik olyanokat is alkalmaznak, akiknek nincsen szakmájuk?

Legjobb válasz: nem rég olvastam egy hirdetést hogy Zalaegerszegen keresnek munkásokat valami gyárba összeszerelõi munkakörbe oda nem kell végzettség, majd betanítanak, ilyenek biztos vannak más városban is

nem rég olvastam egy hirdetést hogy Zalaegerszegen keresnek munkásokat valami gyárba összeszerelõi munkakörbe oda nem kell végzettség, majd betanítanak, ilyenek biztos vannak más városban is
zalaegerszeg:)
A kérdező hozzászólása: kedves A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:03 ! Meg tudnád mondani, hogy pontosan mi a címe vagy a neve a boltnak?Elõre is köszi! És várom a további kommenteket.:P
??? Én zalaegerszegi vagyok és (bár csak a Rákóczi úti turikat ismerem) márkás ruhát még nem láttam.
A kérdező hozzászólása: köszi:) várom a további kommenteket :P


Dunantulon hol van olyan 4D uh ami megeri az arat?

Keresek olyan helyet ahol tenyleg megeri kiadni a penzt mert eleg hosszu az uh es eleg sok mindent vesznek fel DVD-re es azert attnezik a babat is es a minoseg is jo.

Legjobb válasz: A barátnõmék Keszthelyen voltak nagyon meg voltak elégedve a szolgáltatással .Azóta megszületett a bébi dettó ugyanúgy néz ki mint azon a képen amit ott csináltak róla 28 hetesen. Mindez januárba 28000-be került .dvd-tnem kértek csak képet.

A barátnõmék Keszthelyen voltak nagyon meg voltak elégedve a szolgáltatással .Azóta megszületett a bébi dettó ugyanúgy néz ki mint azon a képen amit ott csináltak róla 28 hetesen. Mindez januárba 28000-be került .dvd-tnem kértek csak képet.
pécsett van 2 helyen is. a klinikán 10 ezer, a Medisonban 15 ezer. szerintem jó mind a kettõ. én mindkét helyet kipróbáltam.
Fürdõruha nélküli? Hát az nálunk van.
A kérdező hozzászólása: Hol van az a a nálunk?
Sárvár, Szentgotthárd, Kehidakustány amikrõl tudok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!