Találatok a következő kifejezésre: Dunakeszin az hogy (9 db)

A kérdező hozzászólása: DE HA VOLÁNNAL IS ÉS BKV -VAL IS KELLENE MENNI AZT EGYBEN NEM LEHET?
Egyben nem, legalábbis ilyenrõl én nem tudok. Viszont Bp-rõl megtervezteted az útvonalat volálos keresõvel, utána meg a BKV-ssal a buszmegálló és a kiinduló pont között.

Dunakeszin az sztk-ban hogy mükődik a nőgyógyászat?

Kihez érdemes menni és bejelentkezés van vagy csak érkezési sorrend?

Legjobb válasz: A váci kh nõgyógyászai vannak itt is.Sokan ajánlják Bényi Bélát, és Fekete doktort(nem mellesleg õ az osztályvezetõ fõorvos)Én hétfõnként érek rá,és egy nagyon kedves nagypapám korabeli bácsi van,és nagyon rendes.Õszintén bevallom nem tudom a nevét.Nekem azt mondták,hogy nem lehet idõpontot kérni,még várandósan sem.Hanem odamész,a kartonozóban(egybõl a bejárat mellett) bejelentkezel,és mész fel az elsõre.Ott a labor felé,majd a labortól tovább jobbra.Ott az egyik leghátsó vizsgáló.Az ajtóra ki van rakva hogy melyik doki mikor rendel.

A váci kh nõgyógyászai vannak itt is.Sokan ajánlják Bényi Bélát, és Fekete doktort(nem mellesleg õ az osztályvezetõ fõorvos)Én hétfõnként érek rá, és egy nagyon kedves nagypapám korabeli bácsi van, és nagyon rendes.Õszintén bevallom nem tudom a nevét.Nekem azt mondták, hogy nem lehet idõpontot kérni, még várandósan sem.Hanem odamész, a kartonozóban(egybõl a bejárat mellett) bejelentkezel, és mész fel az elsõre.Ott a labor felé, majd a labortól tovább jobbra.Ott az egyik leghátsó vizsgáló.Az ajtóra ki van rakva hogy melyik doki mikor rendel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, most költöztünk d.keszire és még minden ismeretlen.

Hogyan jutok el a Nyugatiból Dunakeszin az okmányirodába?

Annyit tudok, hogy 5 megálló semmi többet.

Legjobb válasz: http://www.utvonalterv.hu/

Elõzõ vagyok, bocs. Szóval üsd be, hogy indulás: dunakeszi vasútállomás, érkezés pedig dunakeszi szent istván utca. Nézd meg az útvonalat, kattints valamelyik "térkép" felíratra és az egérrel tudod húzgálni is, hogy lásd merre mennek a pöttyök. Ha ismered akkor ne haragudj, hogy ilyen részletesen leírtam! Az utolsó balra kanyart már nem kell megtenned mert pont a sarkon van az okmányiroda csak sajnos másképp meg nem adja ki ez a térkép. Egy lámpás keresztezõdés sarka lesz, meg fogod látni. Ja, és "Dunakeszi-alsó" után, "Dunakeszi" állomásnál kell leszállni az valóban 5 megálló ha jól emlékszem. Ha nem vagy képben nyugodtan kérdezz meg valakit általában szokták tudni az okmányirodát. Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
Még annyit, hogy csak gyalog tudsz odamenni vagy taxival mert busz nem megy arra.:/


Dunakeszin, hogy kell intézni az apasági nyilatkozatot?

Legjobb válasz: Szia, én is itt lakom Dunakeszin:) 2 hete kérdeztem a védõnõt, hogy tudja e? Nem volt teljesen biztos a dologban, de azt mondta, hogy elõszõr el kell menni az anyakönyvi hivatalba, ott ki kell kérni a hajadonságról szóló igazolást. Ha ez meg van, akkor a pároddal együtt a gyámhivatalba - gondolom az orvosi papírokkal együtt - és kész is van. Még nem kezdtem hozzá, talán a jövõ héten neki állok intézni. Ja, ezek a hivatalok valahol a városháza környékén vannak, de a neten biztosan megtalálod a pontos címüket és félfogadást. Ha mennél, légy szíves írd meg nekem is, hogy tényleg ennyi volt e ? 29 hetes kismami

Szia, én is itt lakom Dunakeszin:) 2 hete kérdeztem a védõnõt, hogy tudja e? Nem volt teljesen biztos a dologban, de azt mondta, hogy elõszõr el kell menni az anyakönyvi hivatalba, ott ki kell kérni a hajadonságról szóló igazolást. Ha ez meg van, akkor a pároddal együtt a gyámhivatalba - gondolom az orvosi papírokkal együtt - és kész is van. Még nem kezdtem hozzá, talán a jövõ héten neki állok intézni. Ja, ezek a hivatalok valahol a városháza környékén vannak, de a neten biztosan megtalálod a pontos címüket és félfogadást. Ha mennél, légy szíves írd meg nekem is, hogy tényleg ennyi volt e ? 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nekem is bizonytalan volt a védõ nõ.Neked ki a védõ nõd???
Hûha, csak a keresztneve jut eszembe: Hajni. Egy huszon éves fiatal, kedves lány! Te hányadik hétben tartasz?
A kérdező hozzászólása: Én Mártikához járok és 31 hetes vagyok:) )!!!!!!Olyan jó lenne ha egyszerûen lehetne intézni ezeket a dolgokat de minek ez a hajadon papír:) )!!!!!!

Dunakeszi-MO közötti rövid (M2) szakaszon, van-e telepített matrica ellenőrző kamera? Láttam egy kamerát a táblák mögött, csak nem tudom, hogy az mit rögzít.

Teherautóval voltam, és abból az irányból a legegyszerűbb megközelíteni Alagot. Mire észrevettem, hogy oda is kell matrica, már nem lehetett visszafordulni...

Legjobb válasz: A nullásról Vác irányába Dunakesziig biztos nincs, viszont a nullás irányába most telepítettek ilyen fény újságot az út felé és abban lehet, hogy van, bár a fényújság sem mûködött eddig 1 percig sem. szóval nem tudom biztosra

A nullásról Vác irányába Dunakesziig biztos nincs, viszont a nullás irányába most telepítettek ilyen fény újságot az út felé és abban lehet, hogy van, bár a fényújság sem mûködött eddig 1 percig sem. szóval nem tudom biztosra
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem igazad van.
Mert ez igazából azt jelenti, h "jóképû fiúk, írjatok".
A kérdező hozzászólása: én nem tartom magamat se jó képûnek se rondának akkor mi van?
mert amit mondanak a lányok, vagy írnak, az ritkán passzol a valós gondolataikkal, érzéseikkel.
A kérdező hozzászólása: aha értem
Mert ilyen felhívásra kb. 20-an írnak, és kiválogatja a legjobbakat...
mert a mai ilyen korú lányok (sajnos) nagy többsége ilyen esetben megnézi a képed, hogy elég swag vagy-e hozzá, ha meg nincs képed alapból a lúzer kategóriába sorolódsz. az nem szokta érdekelni õket, hogy egy hülye köcsög, vagy egy jólelkû ember vagy. külsõre mennek. többnyire. tisztelet a kivételnek. (én is ide sorolom magam)
elõzõ vagyok, félreértés ne essék, nem magam tisztelem, csak hülyén jött ki:D

Hogy tudok legegyszerűbben Pécelről Dunakeszire jutni tömegközlekedéssel? És kb mennyibe kerül az utazás?

Legjobb válasz: ajánlom a következõ oldalt: utvonalterv.hu X-eld be hogy tömegközlekedéssel

ajánlom a következõ oldalt: utvonalterv.hu X-eld be hogy tömegközlekedéssel
A kérdező hozzászólása: köszi

Ki tudna segíteni abban, hogy Dunakeszin sikeres legyen a fiam beiratkozása az óvodába?

Az anyuka otthon van két gyermekkel.Minden megoldás érdekel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!