Találatok a következő kifejezésre: Dunaharasztin melyik válasszam (1 db)

Dunaharasztin melyik gyerekorvost válasszam?

Legjobb válasz: Dr. Kovács Zsuzsannát ajánlom, én is hozzá jártam gyerekként, és hozzá viszem a saját gyerekeimet is, pedig nem is Dh-n lakunk ;) Jó diagnoszta, kerüli a felesleges gyógyszereket, szoptatáspárti, bármikor elérhetõ! Igazi hivatástudatból dolgozik!

Dr. Kovács Zsuzsannát ajánlom, én is hozzá jártam gyerekként, és hozzá viszem a saját gyerekeimet is, pedig nem is Dh-n lakunk ;) Jó diagnoszta, kerüli a felesleges gyógyszereket, szoptatáspárti, bármikor elérhetõ! Igazi hivatástudatból dolgozik!
Dr. Varga Irén a legjobb háziorvos Dunaharasztin. Szüleim is hozzá jártak. nagyon jó tapasztalat orvos. Szereti nagyon a gyerekeket. Gellért Zsuzsa iszik folyamatosan. Kovács Zsuzsa mindkét öcsémet nem egyszer kezelte félre.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már 20 hónapja mi is a Varga doktornõnél vagyunk, akivel nagyon meg vagyunk elégedve! :)
Az én orvosom is Varga irén és nagyoon kedveees(=
Varga Irén :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Mikor érte el babád a születési súlyát?

Mikorra "kell" nekik elérni? Ti babátok mennyit hízott naponta? Kislányom 3160 grammal született, szombaton hoztunk haza 3050 grammal. Ma, csütörtökön 3100 gramm. Jól haladunk?

9

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

3

Összecserélt gyermekek, te mit lépnél, ha veled történne?

A minap láttam a tv-ben hogy összecseréltek 2 csecsemőt, ez ihlette a kérdésemet.

24

2013 februar 27-28 an szuletett babasok vagytok itt? (En az Istvanban szultem)?

Hogy vagytok? Miket csinal mar a babatok? Szopizik meg? Es miket eszik? Mennyit alszik egy nap?

0

Angelcare légzésfigyelő 1 sípolás mi miatt lehet?

9 napos a babánk, de már 3x volt egy sípolás a készüléktől. Elvileg minden rendben van vele, közepesre (gyárira) van állítva az érzékenység, gyerek nem koraszülött, jó súlyban van, (3,5 kiló) 21 fok a szobában, nincs túlöltöztetve, nem dohányzunk, csak anyatejet kap. Minden sípolás oldalfekvésben volt, ill. mindegyik után hallhatóan kakil a gyerek. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hány ilyen 1-sípolás normális? Csak riasztásál szóljunk a dokinak, vagy ez is gondot jelezhet? Mindenkinél előforult egy-egy ilyen sípolás vagy riasztás? Köszönöm előre is a válaszokat!

11

20 hónapos babátok mennyit alszik napközben? Mikor fekszik le este, és reggel mikor ébred?

5

Lehet hőemelkedése a babámnak a Bcg oltástól?

Kislányom 5 hetes,szépen érik neki az oltás helye.Lehetséges hogy ettől lehet hőemelkedése?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!