Találatok a következő kifejezésre: Dunaújvárosban melyik a (8 db)

Dunaújvárosban melyik a legjobb nögyogyász magánuton?

Mivel van egy alapbetegségem és biztonságban szeretném érezni magamat és a babámat ha konplikácio lépne fel szülésnél majd.

Dunaújvárosban melyik orvos a jobb dr bazsa vagy dr. Barna andrás?

azért szeretném tudni mert van egy joindulatu daganatom 30 éve már hasfalban jobb oldalt igy születtem.barna ához jártam eddig rákszürésre de ha terhes lennék kicsit félek töle mert fiatal orvos.és mivel van ez a daganatos betegségem tapasztalt orvos kell.kit ajálnátok nekem melyik dokit?

Legjobb válasz: SZERINTEM A BAZSA JOBB,MERT TAPASZTALTABB DE VISZONT NAGYON MEGKÉRI MINDENEK AZ ÁRÁT EGY VIZSGÁLAT 15000 FT.BARNA MEG JÓ DOKI,MINDENKI DÍCSÉRI, DE LEHET MÉG FIATAL.BÁR NAGYON ÜGYES ÉS A BAZSA KEDVENCE Õ TANÍTOTTA,EGYÜTT SZOKTAK MÛTENI IS.

SZERINTEM A BAZSA JOBB, MERT TAPASZTALTABB DE VISZONT NAGYON MEGKÉRI MINDENEK AZ ÁRÁT EGY VIZSGÁLAT 15000 FT.BARNA MEG JÓ DOKI, MINDENKI DÍCSÉRI, DE LEHET MÉG FIATAL.BÁR NAGYON ÜGYES ÉS A BAZSA KEDVENCE Õ TANÍTOTTA, EGYÜTT SZOKTAK MÛTENI IS.
Az elõzõ vagyok.Barna nem kér pénzt annyit adsz neki amennyit gondolsz.Egy ismerõsöm hozzá járt és nála is szült 2 hónapja azt mondta neki , költse a pénzt a gyerekre ne õneki adja.
Ez hülyeség. A Bazsa "betege" vagyok évek óta, sosem kért magánrendelésen 15eFt. Sima vizsgálat 5eFt, Szûrés+vizsgálat 6eFt. Szülésért sem kér cifra összeget, mindenki riogatott, hogy elkér majd 300-400Eft -t és a felét sem kérte ezeknek az összegeknek. Jó doki, tapasztalt és vannak kapcsolatai.
A Bazsa igenis egy pénzéhes orvos. Ha olyan nagy kapcsolatai lennének és olyan jó szakember lenne, akkor nem halt volna meg a 32. hétre született babám. Keves kérdezõ, ha még aktuális, jó nagy ívben kerüld el a dunaújvárosi kórház nõgyógyászatát és menj Budapestre, ahol normális orvosok vannak, akik szakemberek, vannak megfeleõ berendezések, nem úgy, mint itt. Kíváncsi vagyok, hogy a Barna mikor kap vérszemet és meddig lesz ilyen hû de nagyon kedves, hogy költsd a gyerekre.Jaj de nagy lelkû. Ja és ha olyan nagy kapcsolatai lennének a Bazsának, akkor a dunaújvárosi kórház szülészetén nem egy 2D-s ákom bákom, hol mûködõ, hol nem mûködõ ultrahang készülék lenne. Ha lett volna normális készülék, akkkor elõbb kiszûrhetõ lett volna a babánk problémája és nem halt volna meg. Ennyit a Bazsa kapcsolatairól, egy normális ultrahang készüléket nem bír elintézni a kórháznak, de magánban persze elkérik a zsíros összegeket.
Sajnálom ami veletek történt, és kívánom, hogy sikerüljön feldolgozni ezt a feldolgozhatatlan fájdalmat!
Ugye most viccelsz? Bazsa már egy közeli rokonomat és egy jó ismerõsömet is eltette láb alól. Szóval ha jót akarsz, ne hozzá menj! Barnát nem ismerem, de a barátnõm járt hozzá kezelésre és meg volt vele elégedve.
Érden tudom ajánlani Dr. Radványi Krisztinát. Dujvban nincs jó nõdoki.
Barna András! Bazsa keze alatt már páran meghaltak...Anyósom is többek között! Úgyhogy, ha akarsz egy jó tanácsot, messze kerüld el!! A barátnõm jár Barnához, azt mondja jó doki, de komolyabb problémával még nem kezelte. Bazsával nem sok nyernivalód van, szerintem inkább menj Barnához.


Dunaújvárosban melyik szolárium a legjobb?

És hol mennyi egy alkalom valamint a bérlet,mert gondolom az jobban megéri?A csokics? valóban hatásosabb?

Legjobb válasz: dózsa gy utira ne menj:) cseppet sem fog...nekem a napfény nagyon bevált, és még a csillag szolit dicsérik nagyon...jaaa és még ami a fõsulinál van azzal a bisztróval szemben...az az egyik legjobb::)

dózsa gy utira ne menj:) cseppet sem fog...nekem a napfény nagyon bevált, és még a csillag szolit dicsérik nagyon...jaaa és még ami a fõsulinál van azzal a bisztróval szemben...az az egyik legjobb::)

Dunaújvárossal kapcsolatos kérdések! A) Mikor született az a Minisztertanácsi rendelet, melyben Dunapentelét jelölték ki a vasmű helyéül? B) Mikor indult meg a város építése?

c) Mi volt a pontos neve annak a pártnak, amely elrendelte a Vasm? építését? d) Mi volt a pontos megnevezése annak a vállalatnak, amely az építési munkálatokat összefogta? e) Hol laktak az els? munkások?

Melyik dokit javasoljátok a dunaújvárosi kórházban?

Legjobb válasz: Én is a Kapushoz járok. Nekem a tesóm és a sógornõm is nála szült és nem tudtak rosszat mondani róla. De én sem tudok 39 hetesen.

Én is a Kapushoz járok. Nekem a tesóm és a sógornõm is nála szült és nem tudtak rosszat mondani róla. De én sem tudok 39 hetesen.
Egyiket sem.
Kapus doktorhoz járok. Én õt javaslom. írj privit is, ha gondolod. üdv, 39 hetes
Szintén, egyiket sem.

Valaki akitudja a Budapesti buszokat segítsen legyen szives, Dunaújváros-ból felmegyek BP. Népligetbe, és onnan kellene eljutnom Zuglóba Adolf utca 44-46 szám alatti CT diagnosztikára, milyen és melyik közlekedési eszközökkel tudok eljutni?

pl, erre gondolok, hogy a népligett?l hányas busszal, meddig onnan melyikkel mett?l meddig a válaszokat el?re köszönöm! :)

Legjobb válasz: Amennyiben a zuglói Laky Adolf utcára gondolsz (sima Adolf utca nincsen), úgy a következõképpen: A Népligetnél felszállsz az 1-es vagy az 1A villamosra a Bécsi út irányába, és elmész vele az 'Erzsébet királyné útja' nevû megállóig. Itt átsétálsz az aluljárón, és vagy vársz a 3-as vagy 69-es villamosra egy megálló miatt, vagy elsétálsz az Erzsébet királyné útján addig, ameddig el nem érsz a Laky Adolf utcáig. A házszám megtalálása gondolom már nem okoz gondot. :)

Amennyiben a zuglói Laky Adolf utcára gondolsz (sima Adolf utca nincsen), úgy a következõképpen: A Népligetnél felszállsz az 1-es vagy az 1A villamosra a Bécsi út irányába, és elmész vele az 'Erzsébet királyné útja' nevû megállóig. Itt átsétálsz az aluljárón, és vagy vársz a 3-as vagy 69-es villamosra egy megálló miatt, vagy elsétálsz az Erzsébet királyné útján addig, ameddig el nem érsz a Laky Adolf utcáig. A házszám megtalálása gondolom már nem okoz gondot. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, remélem minden rendben fog menni, a ház számmal tuti nem lesz gond!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!