Találatok a következő kifejezésre: Duci vagyok az (68 db)

30 hetes terhes vagyok. Miért van az, hogy a baba nem mozog intenzíven? Allig mozog sőőőt álló helyzetemben még nem is éreztem csak 1-2 szer ez miért van? Eléggé duci vagyok lehet ez az ok? Sőőt az eddigi hízásom össz vissz 4 kiló.

Legjobb válasz: Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...

Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...
A kérdező hozzászólása: Köszike de eddig sem volt ám valami intenzív.Csak tudod látok olyan videókat amikor igy kinyomják valamilyüket pölö a lábukat én ezeket hiányolom nagyon.Tuttira különben, hogy lusta és alszik de én olyan aggódós vagyok.Jó babavárást és jó egészséget.
Már nincs annyi helye. Én 7 kg-t h íztam összesen. Dia
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok hát igen az szép is lenne ez olyan mint a 4d-s ultrahang nekem is csalódás volt mivel aki vékonyabb annak jobban látszik a baba arca az én kis maszatom meg tényleg olyan volt mint egy kis maszat(de még mindig jobban látszodott mint a hagyományoson) szóval ne idegeskedj mert ha ezen agyalsz dafke nem mozog és sajnos nálunk nem lesz nagyon olyan hogy "kidugja" a lábát vagy a kézét de azért néha rúgnak akkorát hogy látványos is nem csak érezhetõ. Neked is szép baba várást!
Én is duci vagyok, 1-2 héten belül mindenét ki fogja dugni, ezt senki nem kerüli el. Lesz amikor kimondottan fájni fog amit csinál. Ne aggódj! Üdv.: 34 hetes kismami
Szia!Nekem sem volt aktív abszolút nem. Az utolsó hónapban meg hullámzott a hasam. Ha kibújik nem gyõzöl utána futni:-) Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: köszike ez megnyugtató isten bizony nem tehetek róla, hogy ilyen aggódós vagyok.Már allig várom, hogy kint legyen akkor megnyugszom, vagy akkor aGGÓDOK MAJD igazán???:D:D jó babavárást mindenkinek

A duci embereket miért nem tekintik ugyan olyan embereknek mint az "átlag" testalkatúakat? (csak azért mert én is duci vagyok és olyan rossz hogy kiközösítenek. )

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagy duci se,ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F

Egyáltalán nem vagy duci se, ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F
Meg mielõtt elõre véleményt alkotsz jó lenne ha elõbb kérdeznél.
Ez nem kifogás volt. És ha tudni akarod most kétszer többet sportok mint elõtte. Elõtte féltem az uszodai, balatoni víztõl egy baleset miatt. 14 éves korom óta megyék belé a vízbe. A szivritmus zavarom miatt általánosban nem tesizhettem (155/40 voltam akkor.). Most is csak azért tesizem mert nem mentem el beutalót kérni. Mondjuk dokimnak se jutott eszébe. Csupán Betalocot írt fel. Enni is csak reggel és este eszem, de ezt is akkor amikor itthon van az édesanyám. Ami igen ritkán van, ha saját céget mûködtet. Nem eszem egyedül.
9#: Nem kell a kifogás. Ha én elkeseredek, attól még nem hagyom abba a sportot és a helyes táplálkozást.
Jah és cukros vagyok így édességet is mértékkel eszem. Múltkor hogy két szelet sütit ettem majdnem kómába küldtem magam.
Nem vagy dagadt, hidd el nekem. Amióta az eszemet tudom mindig azt éreztem, hogy egy hájas, kövér, disznó vagyok amit család, barát, oszt. társ. helyeselt. És miért? Mert hiztam 155/40-re egy kilót. Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott. Elõtte lehettem volna modell ha elég magas lettem volna.
foggyál le és nem fognak kiközösitenim :)
A kérdező hozzászólása: 174 cm 52 kg soknak számít?
Szia! Hát nagyon sajnálom, hogy ez így van. A mai világ annyira ellenszeves, az emberek gonoszak, rosszindulatúak. Ítélkeznek mások felett, mintha õk tökéletesek lennének. Én sem vagyok egy vékonyság, 169cm, és 74 kg. Nem mondanám magam kövérnek, habár ha azt nézem, hogy a mai világban mi az ideál, akkor az vagyok... Elég szomorú hogy az emberek többre tartják a külsõségeket, és mennek a hülye média után, amit az diktál, minthogy próbálnának az emberben más értékeket is észrevenni.
Nem jól próbálkoztál, mert talán nem néztél utána a táplálkozás és az anyagcsere témáinak. Ne azokat a hülye diétákat kövesd, amiket agyon reklámoznak. Aerob mozgás és kalóriadeficites táplálkozás szükséges. Amúgy bizonyos helyeken és idõszakokban a kövérség volt a trendi, de akkor is azért, mert akkora szegénység volt, hogy csak azok tudtak kövérek lenni, akik az átlagnál módosabbak voltak. :)
akkor esetleg keress olyan barátokat akik maguk sem vékonyak :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem ilyen egyszerû, ilyen a testalkatom :( próbálkoztam heti 7 napban sportolok kb 2 órát nem eszek zsírosat se...
*kiközösiteni
"Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott." - ebben szó sem volt cukorról. Az alapján tudtam véleményt alkotni, amit írtál, és az a napi két étkezés sajnos nagyon rossz.
H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen


Minek fognátok fel, sértésnek, vagy dicséretnek, azaz rosszul viselnétek vagy jól ha azt mondanák neked 'Duci vagy, de jól áll'?

Van rajtam olyan +6-7 kiló azt hiszem, sportolok mellette, f?leg hasra, mert pocak van legjobban, ha onnan lemenne nem lenne rossz semmin azt hiszem.!

Legjobb válasz: Szerintem itt a hangnem is számít. Meg az, hogy te hogy érzed magad. Ha tudod magadról, hogy duci vagy, akkor nem venném a helyedben bántásnak, ha ezt más is megállapítja, de hozzá teszi, hogy jól áll. Hisz ha nem gondolná, hogy jól nézel ki még így is, inkább nem mondana semmit, csak hallgatna. Viszont ha nem lenne rajtam súlyfelesleg csak egy piszkafa hozzámvágná félvállról ezt, akkor rosszul esne. Szerintem a te helyzetedben ne vedd bántásnak, inkább örülj, hogy megdícsértek.

Szerintem itt a hangnem is számít. Meg az, hogy te hogy érzed magad. Ha tudod magadról, hogy duci vagy, akkor nem venném a helyedben bántásnak, ha ezt más is megállapítja, de hozzá teszi, hogy jól áll. Hisz ha nem gondolná, hogy jól nézel ki még így is, inkább nem mondana semmit, csak hallgatna. Viszont ha nem lenne rajtam súlyfelesleg csak egy piszkafa hozzámvágná félvállról ezt, akkor rosszul esne. Szerintem a te helyzetedben ne vedd bántásnak, inkább örülj, hogy megdícsértek.
Dicséretnek fognám fel. Hogy a másik minek szánta, az nem rólam szól, hanem róla. Hogy én minek veszem az rólam szól, nem róla. Ha tudnám, hogy van x kiló feleslegem, akkor azt gondolnám, igazad van, valóban duci vagyok (annak érzem magam), de jól áll, köszönöm. Ha õ ezt sértésnek szánta, hát nem jött be a sértegetés.
6-7 kg plusszal szerintem az egészséges kategória vagy, egyáltalán nem duci, legfeljebb a botsáska osztálytársnõdhöz képest. Erre a válasz: "ugye?" Legalább nem kell aggódnod, ha 20 dkg felszalad :)
Szerintem dicséretnek vedd, mivel hozzátette, hogy jól áll! Amúgy ha duci vagy, akkor duci vagy=(teltkarcsú). Ennek ez az elnevezése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Így megnyugodtam, köszönöm mindenkinek:) Aki pedig írta, hogy 6-7kilóval normális kategória: Köszönöm, néha úgy is levagyok törve, hogy dagadt vagyok, jól esnek a kedves szavak:)

Ha duci vagyok milyen ruhákat hordjak mert azt mondják hogy a bő ruha még jobban kövérít mint a szűk?

Legjobb válasz: Ne legyen túl bõ,de annyira szûk se!túl bõ kövérít, a szûk pedig rádfeszül és látszik ha valaki duci.

Ne legyen túl bõ, de annyira szûk se!túl bõ kövérít, a szûk pedig rádfeszül és látszik ha valaki duci.
Úgy ahogy az elõzõ írta, és inkább válogass a sötétebb színekbõl, az is slankít.
Jó szabású, jó minõségû anyagból. Hangsúlyozd amid van! Ha szép a dekoltázsod, akkor azt, ha vékony a derekad azt. Sátrakat ne vegyél fel, abban amorf az ember.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat

Az az álmom, hogy balett órákra járjak, de eléggé duci vagyok?

Szívritmuszavarom van, és az orvos eltiltott minden sporttól. 164 cm magas vagyok és jelenleg 66 kiló. 12 kg-t szeretnék leadni, hogy végre balettozhassak, de fogalmam sincs, hogy kéne csinálnom. Odafigyelek arra, hogy mit eszek, de akkor sem fogyok semmit.

Legjobb válasz: Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell. Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak. Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.

Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell. Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak. Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.
Sportolj is, ne csak a kajára figyelj. Ok, balettozni akarsz, de attól járhatsz úszni, futni, torna stb. Szívritmuszavarral is lehet, ha normálisan csinálod, s odafigyelve. Aztán balett, de szerintem mehetsz oda így is. Nem vagy annyira elhízott, mint amire a kérdésed alapján gondoltam amíg nem láttam a mennyit. Szal nem kell erre annyira ráparázni. Mozogj sokat, még a szívedet is megedzi. Am ha olyan [email protected], azért a dokival beszélj mindenképp elõtte, hogy mit akarsz, mit ajánl. De fokozatos terheléssel nem fog ártani neked semmi.
Ja, keress értelmesebb orvost!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
Pórbáld ki a tai-chit.
Szívritmuszavarra pontosan a sport az egyetlen gyógyír (az egészséges táplálkozás mellett), csak nem durr-bele módon, hanem szépen fokozatosan terhelve a szivet, kezdve egy kiadós sétával, majd fokozatosan növelve a tempót és a mozgástartományt (= nem csak sétálni, kocogni, futni kell, hanem az egész testet átmozgatni).

Duci vagyok (hasam az ami nagy, életmódváltáson vagyok rajta), de szeretnék rendszeresen mozogni. Milyen sportot vagy mozgást ajánlotok?

Adnátok tippeket, hogy mi az ami nem unalmas és akár naponta lehet ?zni, az mindegy h szabadleveg?s vagy benti. (futás kivételével bármi leeht :))

Legjobb válasz: szerintem ha fogyni akarsz akkor a futás a legjobb mert azt lehet naponta üzni nem is unalmas ha beteszel a füledbe egy mp3 lejátszot :D vagy az ugráló kötelezés de ha ezek se jönnek be akkor vannak trainerek mint rubint réka vagy norbi nekik is vannak jo tornájuk dvdn azo kis hatásosak lehetnek.

szerintem ha fogyni akarsz akkor a futás a legjobb mert azt lehet naponta üzni nem is unalmas ha beteszel a füledbe egy mp3 lejátszot :D vagy az ugráló kötelezés de ha ezek se jönnek be akkor vannak trainerek mint rubint réka vagy norbi nekik is vannak jo tornájuk dvdn azo kis hatásosak lehetnek.
Görkori. Szerintem az nagyon jó. Én sem vagyok sovány, de ez nem megeröltetõ, de sosem tudom megunni.
Második de az és lenne, csak elírtam. Bocsi.
Én jógázom, és azt nem tudom megunni.Mondjuk, nem éppen fogyásra találták ki, de néha nem árt nyújtani az izmokat, hogy végül formás legyél. Vannak olyan gyakorlatok is, amelyek karcsúsítanak. Itt va egy hasizmokra:fekszel a hátadon, a térded behajlítva , talpad a talajon, kezed a combon.Lassan emeldd fel a fejed, majd a törzset, míg kb.30 fokos szöget be nem zársz, kezed csúsztasd elõre, és maradj így min.5 legfeljebb 30 másodpercig.Érezni fogod a hasizmok megterhelését, ha nem, nem jól végezted a gyakorlatot.Lélegezz normálisan. Nekem nagyon bejött.
Szerintem ha fogyni akarsz nagyon jó a biciklizés, túrázás és a labdajátékok például a foci és a kosárlabda(nagyon ajánlom) a tenisz és a pingpong, esetleg a squash és a tollaslabda se rossz. De ha vmi izgalams dologra gondolsz ott a tánc is. de bármilyen sportot izgalmassá tehetsz ha egy két baráttal ûzöd arról nem is beszélve, hogy ilyenkor jobban motivált vagy hiszen jobb akarsz lenni mint a többiek.
Ha túlsúlyod van, akkor a térdeid érdekében kerüld az olyan sportokat, ami ugrálással, futással járnak. Ez persze nem pocakméret, hanem testsúly kérdése. pl 100 kg felett senki ne nagyon futkározzon, még ha nincs is zsír rajta. A kerékpár remek alternatíva. A tehelés nem a testsúlyodtól függ. Természetben tekerni eggyet remek kikapcsolódás. Edzõtermi súlyzós edzésekkel kombinálva csodát tud tenni.
ajanlanam a 8 perces edzestervet melyet amerikai fitnesz edzo allitott ossze es nagyon hatasos minden nap csupan 8 perc es formas leszel ha gondolod irj emailt nekem s atkuldom ha nem tudod letolteni valahonnan a cime 8 minutes workout az email cimem [email protected]
sztm is a futás a legjobb mindenki arra esküszik, de nehogy hirtelen elkezd.elõször csak sétálj(súllytól függ, csak ha nagyon duci vagy)ha nem, akkor pedig kocogj a szabadban:) mindenképp valami kardióedzés.ja és abiciklizés kevésbé olyan jó mint afutás.és egy tanács súllyosabbnak nagyon nagyon fontos hogy jó futócipõje legyen fõleg ha kezdõ, mert ilyenkor hárul nagy feladat a cipõre.megkell tartania a gazdit:) izületek stb.sok sikert

Ha olyan duci vagyok, hogy az oldalamon striák vannak, akkor ha lefogyok azok eltünnek vagy ottmaradnak vagy mi történik velük? (12l)

Legjobb válasz: Hogy eltûnjenek, ahhoz kell még idõ, meg talán valami kence fice. Meg ha a bõröd annyira kitágult, akkor egy orvosi mûtét, hogy eltávolítsák a kitágult bõrt. Bár ha a az 12 lány, és nem 121 Kg, akkor neked semmi bajod nem lesz a lefogyással, mert a bõröd még olyan rugalmas, hogy minden további nélkül visszaáll.

Hogy eltûnjenek, ahhoz kell még idõ, meg talán valami kence fice. Meg ha a bõröd annyira kitágult, akkor egy orvosi mûtét, hogy eltávolítsák a kitágult bõrt. Bár ha a az 12 lány, és nem 121 Kg, akkor neked semmi bajod nem lesz a lefogyással, mert a bõröd még olyan rugalmas, hogy minden további nélkül visszaáll.
Striák egész életedben megmaradnak, plasztikai beavatkozásokkal is csak halványítani lehet õket.
Szerintem nem ez volt a kérdés..:D Amikor 13 éves voltam énis meghíztam rendesen, combom striás is lett.(Az elején ugye vörösek/lilásak) Azok majd szépen elhalványodnak és kivilágosodnak, kicsit fehéres bõrszínûek lesznek. Én is ennél a pontnál ijedtem meg, hogy ja ez így nem lesz jó.:) Ha lefogysz akkor meg összébb húzódnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat
A kérdező hozzászólása: -T
úúúúúúristen te milyen magas vagy :O 80 kg az tényleg sok volt de szerintem ez így pont jó :)
A kérdező hozzászólása: azért is akarnék le fogyni olyan 55-58kg-ra mivel modellkedni szeretnèk majd.*-*
13évesen 176 cm? mivel etettek téged? csernobili répával?:O
A kérdező hozzászólása: hahaa:DDD nagynövésû vagyok..családban is mindenki nagy.:) ))de èn örülök neki h ekkora vagyok.:)
Hát nem is egy átlagos(vagy még rosszabb), mint ti fikázók! Szerintem nem vagy duci, de a modellkedéshez sajnos kórosan le kell fogyni:/
Fogyj.
priv

Miért látom magam kövérnek, miközben nem vagyok az? 160cm vagyok és 51kg, de mégis baromi ducinak látom magam! Folyamatosan a fogyózáson jár az eszem, mikor mindenki azt mondja, hogy felesleges, de egyszerűen nem tudom elhinni. Mi a baj velem?

Legjobb válasz: Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.

Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.
Hogy folyamatosan ezen jár az agyad, az jellemzõ pszichés betegség manapság. Egyébként miért látod magad ducinak: Vagy testképzavarod van, vagy duci vagy. Na miért.. Segítsünk? -> kép.
Szerintem csak löttyedt lehetsz, ekkorszokták azt hinni a tinik hogy kövérek és azt hiszik, ha koplalnak majd eltûnik a probléma, pedig nem ettõl lesznek csinosak. Ugye másképp néz ki aki izmosan ennyi kiló(mivel az izom nehezebb mint ugyanannyi zsír), vagy akin egy deka izom sincs, csak hájacska. De ez csak egy tipp volt. Fogyóznod nem kell viszont nem ártana egészséges ételeket enni és sportolni. Tessék, ennyire nem a kilók számítanak, hanem a testzsír arány: http://kepfeltoltes.hu/130520/196517_365972396811523_1218436..
Jól sejtettem, izmod egyáltalán nincs inkább olyan punnyadt vékony vagy, hiába fogysz nem leszel csinosabb, itt csak a sport segít, na meg a sok fehérje kevés szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: na de a vicc, hogy fõként nem lányok mondják, hogy ne fogyjak...és itt nem az apukámra, vagy a testvéremre kell gondolni, mert õk még 80 kg-osan is azt mondanák, hogy jól nézek ki!
rakj fel képet arc nélkül és megmondjuk az vagy-e. ha szerintünk sem vagy az, akkor kilõttük azt a lehetõséget hogy az ismerõseid elfogultságból mondják, és akkor elhiheted;)
160 centihez nem is olyan kevés a súlyod és könnyen elképzelhetõ, hogy javában zsírból épül fel.Azért mondják, hogy továbbra is csinosabbak legyenek nálad!
nekem teljesen bejössz alakilag, szerintem semmi gond nincs veled;) 17/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!