Találatok a következő kifejezésre: Duci vagyok az (64 db)

30 hetes terhes vagyok. Miért van az, hogy a baba nem mozog intenzíven? Allig mozog sőőőt álló helyzetemben még nem is éreztem csak 1-2 szer ez miért van? Eléggé duci vagyok lehet ez az ok? Sőőt az eddigi hízásom össz vissz 4 kiló.

Legjobb válasz: Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...

Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...
A kérdező hozzászólása: Köszike de eddig sem volt ám valami intenzív.Csak tudod látok olyan videókat amikor igy kinyomják valamilyüket pölö a lábukat én ezeket hiányolom nagyon.Tuttira különben, hogy lusta és alszik de én olyan aggódós vagyok.Jó babavárást és jó egészséget.
Már nincs annyi helye. Én 7 kg-t h íztam összesen. Dia
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok hát igen az szép is lenne ez olyan mint a 4d-s ultrahang nekem is csalódás volt mivel aki vékonyabb annak jobban látszik a baba arca az én kis maszatom meg tényleg olyan volt mint egy kis maszat(de még mindig jobban látszodott mint a hagyományoson) szóval ne idegeskedj mert ha ezen agyalsz dafke nem mozog és sajnos nálunk nem lesz nagyon olyan hogy "kidugja" a lábát vagy a kézét de azért néha rúgnak akkorát hogy látványos is nem csak érezhetõ. Neked is szép baba várást!
Én is duci vagyok, 1-2 héten belül mindenét ki fogja dugni, ezt senki nem kerüli el. Lesz amikor kimondottan fájni fog amit csinál. Ne aggódj! Üdv.: 34 hetes kismami
Szia!Nekem sem volt aktív abszolút nem. Az utolsó hónapban meg hullámzott a hasam. Ha kibújik nem gyõzöl utána futni:-) Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: köszike ez megnyugtató isten bizony nem tehetek róla, hogy ilyen aggódós vagyok.Már allig várom, hogy kint legyen akkor megnyugszom, vagy akkor aGGÓDOK MAJD igazán???:D:D jó babavárást mindenkinek

A duci embereket miért nem tekintik ugyan olyan embereknek mint az "átlag" testalkatúakat? (csak azért mert én is duci vagyok és olyan rossz hogy kiközösítenek. )

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagy duci se,ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F

Egyáltalán nem vagy duci se, ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F
Meg mielõtt elõre véleményt alkotsz jó lenne ha elõbb kérdeznél.
Ez nem kifogás volt. És ha tudni akarod most kétszer többet sportok mint elõtte. Elõtte féltem az uszodai, balatoni víztõl egy baleset miatt. 14 éves korom óta megyék belé a vízbe. A szivritmus zavarom miatt általánosban nem tesizhettem (155/40 voltam akkor.). Most is csak azért tesizem mert nem mentem el beutalót kérni. Mondjuk dokimnak se jutott eszébe. Csupán Betalocot írt fel. Enni is csak reggel és este eszem, de ezt is akkor amikor itthon van az édesanyám. Ami igen ritkán van, ha saját céget mûködtet. Nem eszem egyedül.
9#: Nem kell a kifogás. Ha én elkeseredek, attól még nem hagyom abba a sportot és a helyes táplálkozást.
Jah és cukros vagyok így édességet is mértékkel eszem. Múltkor hogy két szelet sütit ettem majdnem kómába küldtem magam.
Nem vagy dagadt, hidd el nekem. Amióta az eszemet tudom mindig azt éreztem, hogy egy hájas, kövér, disznó vagyok amit család, barát, oszt. társ. helyeselt. És miért? Mert hiztam 155/40-re egy kilót. Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott. Elõtte lehettem volna modell ha elég magas lettem volna.
foggyál le és nem fognak kiközösitenim :)
A kérdező hozzászólása: 174 cm 52 kg soknak számít?
Szia! Hát nagyon sajnálom, hogy ez így van. A mai világ annyira ellenszeves, az emberek gonoszak, rosszindulatúak. Ítélkeznek mások felett, mintha õk tökéletesek lennének. Én sem vagyok egy vékonyság, 169cm, és 74 kg. Nem mondanám magam kövérnek, habár ha azt nézem, hogy a mai világban mi az ideál, akkor az vagyok... Elég szomorú hogy az emberek többre tartják a külsõségeket, és mennek a hülye média után, amit az diktál, minthogy próbálnának az emberben más értékeket is észrevenni.
Nem jól próbálkoztál, mert talán nem néztél utána a táplálkozás és az anyagcsere témáinak. Ne azokat a hülye diétákat kövesd, amiket agyon reklámoznak. Aerob mozgás és kalóriadeficites táplálkozás szükséges. Amúgy bizonyos helyeken és idõszakokban a kövérség volt a trendi, de akkor is azért, mert akkora szegénység volt, hogy csak azok tudtak kövérek lenni, akik az átlagnál módosabbak voltak. :)
akkor esetleg keress olyan barátokat akik maguk sem vékonyak :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem ilyen egyszerû, ilyen a testalkatom :( próbálkoztam heti 7 napban sportolok kb 2 órát nem eszek zsírosat se...
*kiközösiteni
"Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott." - ebben szó sem volt cukorról. Az alapján tudtam véleményt alkotni, amit írtál, és az a napi két étkezés sajnos nagyon rossz.

Minek fognátok fel, sértésnek, vagy dicséretnek, azaz rosszul viselnétek vagy jól ha azt mondanák neked 'Duci vagy, de jól áll'?

Van rajtam olyan +6-7 kiló azt hiszem, sportolok mellette, f?leg hasra, mert pocak van legjobban, ha onnan lemenne nem lenne rossz semmin azt hiszem.!

Legjobb válasz: Szerintem itt a hangnem is számít. Meg az, hogy te hogy érzed magad. Ha tudod magadról, hogy duci vagy, akkor nem venném a helyedben bántásnak, ha ezt más is megállapítja, de hozzá teszi, hogy jól áll. Hisz ha nem gondolná, hogy jól nézel ki még így is, inkább nem mondana semmit, csak hallgatna. Viszont ha nem lenne rajtam súlyfelesleg csak egy piszkafa hozzámvágná félvállról ezt, akkor rosszul esne. Szerintem a te helyzetedben ne vedd bántásnak, inkább örülj, hogy megdícsértek.

Szerintem itt a hangnem is számít. Meg az, hogy te hogy érzed magad. Ha tudod magadról, hogy duci vagy, akkor nem venném a helyedben bántásnak, ha ezt más is megállapítja, de hozzá teszi, hogy jól áll. Hisz ha nem gondolná, hogy jól nézel ki még így is, inkább nem mondana semmit, csak hallgatna. Viszont ha nem lenne rajtam súlyfelesleg csak egy piszkafa hozzámvágná félvállról ezt, akkor rosszul esne. Szerintem a te helyzetedben ne vedd bántásnak, inkább örülj, hogy megdícsértek.
Dicséretnek fognám fel. Hogy a másik minek szánta, az nem rólam szól, hanem róla. Hogy én minek veszem az rólam szól, nem róla. Ha tudnám, hogy van x kiló feleslegem, akkor azt gondolnám, igazad van, valóban duci vagyok (annak érzem magam), de jól áll, köszönöm. Ha õ ezt sértésnek szánta, hát nem jött be a sértegetés.
6-7 kg plusszal szerintem az egészséges kategória vagy, egyáltalán nem duci, legfeljebb a botsáska osztálytársnõdhöz képest. Erre a válasz: "ugye?" Legalább nem kell aggódnod, ha 20 dkg felszalad :)
Szerintem dicséretnek vedd, mivel hozzátette, hogy jól áll! Amúgy ha duci vagy, akkor duci vagy=(teltkarcsú). Ennek ez az elnevezése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Így megnyugodtam, köszönöm mindenkinek:) Aki pedig írta, hogy 6-7kilóval normális kategória: Köszönöm, néha úgy is levagyok törve, hogy dagadt vagyok, jól esnek a kedves szavak:)


Ha duci vagyok milyen ruhákat hordjak mert azt mondják hogy a bő ruha még jobban kövérít mint a szűk?

Legjobb válasz: Ne legyen túl bõ,de annyira szûk se!túl bõ kövérít, a szûk pedig rádfeszül és látszik ha valaki duci.

Ne legyen túl bõ, de annyira szûk se!túl bõ kövérít, a szûk pedig rádfeszül és látszik ha valaki duci.
Úgy ahogy az elõzõ írta, és inkább válogass a sötétebb színekbõl, az is slankít.
Jó szabású, jó minõségû anyagból. Hangsúlyozd amid van! Ha szép a dekoltázsod, akkor azt, ha vékony a derekad azt. Sátrakat ne vegyél fel, abban amorf az ember.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat

Az az álmom, hogy balett órákra járjak, de eléggé duci vagyok?

Szívritmuszavarom van, és az orvos eltiltott minden sporttól. 164 cm magas vagyok és jelenleg 66 kiló. 12 kg-t szeretnék leadni, hogy végre balettozhassak, de fogalmam sincs, hogy kéne csinálnom. Odafigyelek arra, hogy mit eszek, de akkor sem fogyok semmit.

Legjobb válasz: Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell. Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak. Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.

Ha beteg vagy akkor paleo táplálkozás és Taichi, Jóga, Qigong gyakorlás kell. Hogy mit akarsz táncolni vagy sportolni az mindegy, ha az étkezés és a normális edzések (felsoroltam) megvannak. Az hogy odafigyelsz arra mit eszel mégsem fogysz vagy hülyeség (a fenét figyelsz oda, csak a divatos hizlaló kajákat eszed) vagy hormonzavarod van, amit meg kell oldani, erre is jók a gyógytornák és a helyes táplálkozás.
Sportolj is, ne csak a kajára figyelj. Ok, balettozni akarsz, de attól járhatsz úszni, futni, torna stb. Szívritmuszavarral is lehet, ha normálisan csinálod, s odafigyelve. Aztán balett, de szerintem mehetsz oda így is. Nem vagy annyira elhízott, mint amire a kérdésed alapján gondoltam amíg nem láttam a mennyit. Szal nem kell erre annyira ráparázni. Mozogj sokat, még a szívedet is megedzi. Am ha olyan [email protected], azért a dokival beszélj mindenképp elõtte, hogy mit akarsz, mit ajánl. De fokozatos terheléssel nem fog ártani neked semmi.
Ja, keress értelmesebb orvost!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
Pórbáld ki a tai-chit.
Szívritmuszavarra pontosan a sport az egyetlen gyógyír (az egészséges táplálkozás mellett), csak nem durr-bele módon, hanem szépen fokozatosan terhelve a szivet, kezdve egy kiadós sétával, majd fokozatosan növelve a tempót és a mozgástartományt (= nem csak sétálni, kocogni, futni kell, hanem az egész testet átmozgatni).

Duci vagyok (hasam az ami nagy, életmódváltáson vagyok rajta), de szeretnék rendszeresen mozogni. Milyen sportot vagy mozgást ajánlotok?

Adnátok tippeket, hogy mi az ami nem unalmas és akár naponta lehet ?zni, az mindegy h szabadleveg?s vagy benti. (futás kivételével bármi leeht :))

Legjobb válasz: szerintem ha fogyni akarsz akkor a futás a legjobb mert azt lehet naponta üzni nem is unalmas ha beteszel a füledbe egy mp3 lejátszot :D vagy az ugráló kötelezés de ha ezek se jönnek be akkor vannak trainerek mint rubint réka vagy norbi nekik is vannak jo tornájuk dvdn azo kis hatásosak lehetnek.

szerintem ha fogyni akarsz akkor a futás a legjobb mert azt lehet naponta üzni nem is unalmas ha beteszel a füledbe egy mp3 lejátszot :D vagy az ugráló kötelezés de ha ezek se jönnek be akkor vannak trainerek mint rubint réka vagy norbi nekik is vannak jo tornájuk dvdn azo kis hatásosak lehetnek.
Görkori. Szerintem az nagyon jó. Én sem vagyok sovány, de ez nem megeröltetõ, de sosem tudom megunni.
Második de az és lenne, csak elírtam. Bocsi.
Én jógázom, és azt nem tudom megunni.Mondjuk, nem éppen fogyásra találták ki, de néha nem árt nyújtani az izmokat, hogy végül formás legyél. Vannak olyan gyakorlatok is, amelyek karcsúsítanak. Itt va egy hasizmokra:fekszel a hátadon, a térded behajlítva , talpad a talajon, kezed a combon.Lassan emeldd fel a fejed, majd a törzset, míg kb.30 fokos szöget be nem zársz, kezed csúsztasd elõre, és maradj így min.5 legfeljebb 30 másodpercig.Érezni fogod a hasizmok megterhelését, ha nem, nem jól végezted a gyakorlatot.Lélegezz normálisan. Nekem nagyon bejött.
Szerintem ha fogyni akarsz nagyon jó a biciklizés, túrázás és a labdajátékok például a foci és a kosárlabda(nagyon ajánlom) a tenisz és a pingpong, esetleg a squash és a tollaslabda se rossz. De ha vmi izgalams dologra gondolsz ott a tánc is. de bármilyen sportot izgalmassá tehetsz ha egy két baráttal ûzöd arról nem is beszélve, hogy ilyenkor jobban motivált vagy hiszen jobb akarsz lenni mint a többiek.
Ha túlsúlyod van, akkor a térdeid érdekében kerüld az olyan sportokat, ami ugrálással, futással járnak. Ez persze nem pocakméret, hanem testsúly kérdése. pl 100 kg felett senki ne nagyon futkározzon, még ha nincs is zsír rajta. A kerékpár remek alternatíva. A tehelés nem a testsúlyodtól függ. Természetben tekerni eggyet remek kikapcsolódás. Edzõtermi súlyzós edzésekkel kombinálva csodát tud tenni.
ajanlanam a 8 perces edzestervet melyet amerikai fitnesz edzo allitott ossze es nagyon hatasos minden nap csupan 8 perc es formas leszel ha gondolod irj emailt nekem s atkuldom ha nem tudod letolteni valahonnan a cime 8 minutes workout az email cimem [email protected]
sztm is a futás a legjobb mindenki arra esküszik, de nehogy hirtelen elkezd.elõször csak sétálj(súllytól függ, csak ha nagyon duci vagy)ha nem, akkor pedig kocogj a szabadban:) mindenképp valami kardióedzés.ja és abiciklizés kevésbé olyan jó mint afutás.és egy tanács súllyosabbnak nagyon nagyon fontos hogy jó futócipõje legyen fõleg ha kezdõ, mert ilyenkor hárul nagy feladat a cipõre.megkell tartania a gazdit:) izületek stb.sok sikert
A kérdező hozzászólása: -T
úúúúúúristen te milyen magas vagy :O 80 kg az tényleg sok volt de szerintem ez így pont jó :)
A kérdező hozzászólása: azért is akarnék le fogyni olyan 55-58kg-ra mivel modellkedni szeretnèk majd.*-*
13évesen 176 cm? mivel etettek téged? csernobili répával?:O
A kérdező hozzászólása: hahaa:DDD nagynövésû vagyok..családban is mindenki nagy.:) ))de èn örülök neki h ekkora vagyok.:)
Hát nem is egy átlagos(vagy még rosszabb), mint ti fikázók! Szerintem nem vagy duci, de a modellkedéshez sajnos kórosan le kell fogyni:/
Fogyj.
priv

Miért látom magam kövérnek, miközben nem vagyok az? 160cm vagyok és 51kg, de mégis baromi ducinak látom magam! Folyamatosan a fogyózáson jár az eszem, mikor mindenki azt mondja, hogy felesleges, de egyszerűen nem tudom elhinni. Mi a baj velem?

Legjobb válasz: Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.

Testképzavarod lehet egyrészt, másrészt a nõk agya ha nem is testképzavaros, akkor is teltebbnek látja a testét, mint amilyen. Gyári sajátosság.:) Valószínüleg nem értesz a saját alkatod szépségeinek kihangsúlyozására öltözködésben. Sokszor estem régebben én is abba hibába, hogy bizonyos ruhadarabokat akartam hordani, amik szerintem csak 4-5 kilóval vékonyabban álltak volna jól nekem. Holott nem errõl volt szó! Az én alkatomra akkor sem álltak volna jól! Mindig van valamiylen divathullám, ami csak 1 vagy 2 alakra elõnyös, és a többi nõ meg azt hiszi, a saját testével van baj. Pedig csak máshonnan kell ruhát venniük, nem a márkás plázaboltokból, butikokból.
Hogy folyamatosan ezen jár az agyad, az jellemzõ pszichés betegség manapság. Egyébként miért látod magad ducinak: Vagy testképzavarod van, vagy duci vagy. Na miért.. Segítsünk? -> kép.
Szerintem csak löttyedt lehetsz, ekkorszokták azt hinni a tinik hogy kövérek és azt hiszik, ha koplalnak majd eltûnik a probléma, pedig nem ettõl lesznek csinosak. Ugye másképp néz ki aki izmosan ennyi kiló(mivel az izom nehezebb mint ugyanannyi zsír), vagy akin egy deka izom sincs, csak hájacska. De ez csak egy tipp volt. Fogyóznod nem kell viszont nem ártana egészséges ételeket enni és sportolni. Tessék, ennyire nem a kilók számítanak, hanem a testzsír arány: http://kepfeltoltes.hu/130520/196517_365972396811523_1218436..
Jól sejtettem, izmod egyáltalán nincs inkább olyan punnyadt vékony vagy, hiába fogysz nem leszel csinosabb, itt csak a sport segít, na meg a sok fehérje kevés szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130527/2013-05-27_13_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: na de a vicc, hogy fõként nem lányok mondják, hogy ne fogyjak...és itt nem az apukámra, vagy a testvéremre kell gondolni, mert õk még 80 kg-osan is azt mondanák, hogy jól nézek ki!
rakj fel képet arc nélkül és megmondjuk az vagy-e. ha szerintünk sem vagy az, akkor kilõttük azt a lehetõséget hogy az ismerõseid elfogultságból mondják, és akkor elhiheted;)
160 centihez nem is olyan kevés a súlyod és könnyen elképzelhetõ, hogy javában zsírból épül fel.Azért mondják, hogy továbbra is csinosabbak legyenek nálad!
nekem teljesen bejössz alakilag, szerintem semmi gond nincs veled;) 17/f

Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék szexelni, persze csak azzal, akit szeretek. Csak az a baj, hogy duci vagyok, és félek, hogy e miatt nem fog senki belémszeretni, főleg nem szexelni velem. Velem van a baj? 16/L

16 vagyok, és 160/70

Legjobb válasz: A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.

A 160/70 annyira nem hangzik számomra durvának. Bár kétségtelen, hogy attól is függ, hogyan is van eloszolva. Én pl eleve nem szeretem az olyan lányokat, akiknek olyan a teste mint egy 8éves kisfiújé. Ha raksz fel egy képet vagy elküldöd priviben elmondom a véleményemet ha szeretnéd.
Fogyni mindíg lehet, de szerintem nem kell csak a média gerjeszti a nõkben hogy csak az lehet szép aki sovány...minden férfinak más a nõideálja...szélsõséges esetekre is van példa bõven, magam is az vagyok, valaki undorodna tõlem van akinek emg kellenék..ez így megy...ne félj attól hogy a súõlyfelesleg megállít...persze ha emiatt gátlásos vagy az már megállíthat... Egyik osztálytársnõm aki szintén 16 és hasonéó paraméterekkel rendelkezik mint te, egy 6 évvel idõsebb elég rendes srác szereti, járnak jól emgvannak, s zex is van köztük...az hogy valaki duci...? van aki épp a jó nag ymelleknek örül, éshogy van mit fogni nemcsak pár elsorvadt izomköteg....
Olyan fiút keress, aki a szerelmed lesz, nem a szexpartnered...ha meg szeretni fog, akkor úgy, ahogy vagy, ez a lényege.
Igen veled van. Ha ennyire zavar a súlyod, fogyj le, és ne nyavalyogj. Amúgy meg ha annyira akarnál, tudnál találni barátot, mert nem minden fiú epedezik a modell alkatért.
Szerintem próbálj lefogyni méghozzá sporttal. Ésszel, nem pedig úgy, hogy lemész egyszer az edzõterembe, aztán lesérülsz és utána 3 hónapig nem. Keveseket mozogj, de azt rendszeresen. Más emberré kell válnod. Ha szerelmet akarsz, akkor legyél olyan, aki érdemes rá. Ha magadat szégyenled, akkor senki nem fog rád igazán vágyni.
A kérdező hozzászólása: ha te mondod
ez nem is veszes, a normal sulyt ugy szamoljak ki, hogy a magassagbol kivonak 100-at, persze lehet valaki sulyosabb is de fugg a csontozattol. En peldaul csontozabb alkat vagyok, eleg sokat nyomnak a latban es meg parnacskaim is vannak. Hasonlo cipoben jartam en is, feltem, hogy nem jovok be senkinek ezert soha nem tudtam elengedni magam amikor pasival voltam. Lassu lepesekkel letudtam gyozni a gatlasaimat es nem is fogyokuraztam kozben. Ha lefogysz nem biztos, hogy megtanulod magad elfogadni. Sok sikert es nem kell gorcsolni, mert sokat veszithetsz!
Úristen! Még akkora marhaságot, hogy valaki kövéren csak csúnya pasit foghat ki... én kövér/túlsúlyos vagyok mégis baromi jó pasim van, már 2. éve és minden a legnagyobb rendben van velünk. ja és nem csak én mondom, hogy jól néz ki. : P
Nem a pálcika csajokról van szó. Hanem, akiken van valamennyi hús, de nem túlsúlyos. http://www.kimkardashiandancing.com/images/kim-kardashian-bi.. Errõl van itten szó! :D Ilyennek a jó!
ez hülyeség, nagyon sok pasi nem szereti a csontsovány, pálcika csajokat és sok valakinél nem is feltétlen a külsõ számít. az meg nem gáz ha 16 évesen még szûz vagy vagy nem volt pasid, a lényeg h ne keress görcsösen barátot
Szerintem ne aggódj ezen, 16 évesen egyáltalán nem számít kivételes esetnek, hogy szûz vagy! Ha feltetted ezt a kérdést, akkor valószínüleg elégedetlen vagy a testeddel.A legfontosabb: próbáld elfogadni önmagadat!Amíg ez nem megy addig más sem fog.Ne foglalkozz mások véleményével! Ha mégis úgy döntöttél, hogy fogyni szeretnél, akkor folyamatosan csináld.Mozogj sokat és kevesebb nasi!Én sokat futottam, bicikliztem és tornáztam.Ne add majd fel az elsõ próbálkozásoknál, az akaraterõ a kulcsa az egésznek.Meglátod menni fog, nekem is sikerült 10 kilót ledobni. Sok sikert! 17 L 160/45
18:04 Valószínûleg...
17:46 jézusom... akkor én egy beteg f*sz vagyok mert nekem a teltebb lányok jönnek be...pedig én még csak dagi se vagyok 185/75.... 22/F
Szerintem ha kövér vagy, akkor nem tudsz olyan jó csávókat húzni. A kínálat legaljáról tudsz szerezni. A kövérség az egyfajta betegség. Sokat eszel bizonyos okok miatt, függõ vagy. Olyan mintha erõs dohányos lennél, vagy alkoholista. A pasiaid is hasonlóak lesznek. Nekik is lesz valami komoly lelki defektjük. Emiatt nem kell szégyelned magad, mert olyan vagy amilyen. Viszont tudnod kell, hogy ez egy betegség, amibõl ki kell gyógyulnod. Lelki betegség is, mert evéssel csillapítod a szomorúságot, vagy dühöt. Testi betegség is, mert kétségtelenül nem vagy annyira egészséges, mintha vékonyabb lennél. A szervezetednek ez egy teher. Na most a pasiaid is hasonlók lesznek, szóval ha jobbat, akarsz akkor fogyj le! Szépen lassan, mert az is megterheli a szervezetet, ha túl gyorsan fogysz. Lényegében alakulj át valaki mássá. Ne csak fogyni akarj, hanem más emberj akarj LENNI! Ha csak le akarsz fogyni és nem akarsz megváltozni, mint ember, akkor vissza fogsz hízni!
én 16 évesen ugyanezt hittem és hülye is voltam, mert gyorsan lefeküdtem az elsõ emberrel, akinek megtetszettem...nem volt rossz élmény, a mai napig is jó vele a kapcsolatom, de nem voltam bele szerelmes...azóta már tudom, h buta voltam és nagyonis be tud jönni a pasiknak egy duci nõ is :) 18 éves koromban már egyenesen kapkodtak utánam a pasik, csak én addigra már beleszerettem a legjobb barátomba, aki azóta már a võlegényem :D szóval nyugi, semmi sem függ a súlyodtól, inkább a hozzáállásodon változtass... 20/L
14:51, most mi a problmád tulajdonképpen? kértem ÉN a véleményed? ha jól tudom, ennek a oldalnak az a lényege hogy a kérdezõknek válaszolunk, nem a többi válaszolót 'bíráljuk felül'. és én azt válaszolok neki amit akarok, mert kérdezett. te is azt válaszolsz neki amit akarsz, én nem szólok bele. amúgy meg ez már teljesen off, de arra vagyok büszke vagy nem büszke amire akarok, az engedélyeddel vagy az engedélyed nélkül. jónapot.
elsorvadt izomtömeg XD LOL a mell az zsírból áll rendes esetben :D persze a testépítõ hölgyeknek nem biztos, de azok külön fajnak számítanak :P
A kérdező hozzászólása: mellesleg azt elfelejtettem, hogy a fogyó folyamatban van!!!
megadjam a számom ?:D
Én még nálad is "súlyosabb eset" vagyok a barátom mégis imád. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy dagibb ne legyél, próbálj lefogyni, tudom, hogy mondani a legkönnyebb. Nyugodj meg, ducin is van szerelem. :)
Tudod mi a baj? Azt helyezed elõtérbe, hogy le szeretnél valakivel feküdni és nem azt, hogy összejöjj valakivel...ha így állsz hozzá nem nagyon fognak a pasik repesni az örömtõl...Ez csak egy tanács, te tudod... (14/F)
szerintem is fogyj le ha ez így zavar. az elsõ sikeresen leadott pár kiló után az embernek máris nõ kicsit az önbizalma, javul a közérzete, és ez motivációt is ad a további foygáshoz. tudom hoyg megy ez, mert nekem is egyik barátnõm sokáig küzdött ilyen problémákkal, de végül sikerült neki. az azért pedig jó nagy baromságot mond aki szerint ez nem súlyos. én is 160 cm vagyok és 40 kiló, szóval azért ráfér a fogyás a kérdezõre. nem kell mindenkinek soványnak lennie, de azért egy 20 kilót le lehetne adni ebbõl a 70-bõl.
Kedves 160 centi 40 kiló! Téged én inkább a kisfiú kategóriához sorolnálak, mint a "nõ"-höz. Nehogy azt hidd, hogy erre a gyerektestre büszkének kell lenned! ;)
160 centin az 50 kiló elég jó. Pont ideális. Begerjedek az olyan csajoktól.
Én elveszem neked. Írj privit!

Duci vagyok mégis szeretnék úgy öltözködni mint más lány! Milyen ruha az ajánlott?

inkább a fenekm nagy a hasamon is van egy pici de f?leg a fenekemmel van baj!!(viszont szerencsére nagy mellem van:P:P)

Legjobb válasz: Ami a viasat3-mon megy, a "Meztelenül is szép vagyok" mûsort megnézheted ha gondolod. Anyumnak mondogattam mult heti reklámánál mindig h milyen szép az a lány, aki volt benne, olyan jól álltak neki a ruhák, pedig molett volt. (Szombatonként megy délután amúgy.) A feneket kisebbíti optikailag az olyan farmer, aminek a farzsebe szabása háromszög, vagy lefele keskenyedik, míg a négyzet alakú az nem ajánlott. Jók még a tunikák is.

Ami a viasat3-mon megy, a "Meztelenül is szép vagyok" mûsort megnézheted ha gondolod. Anyumnak mondogattam mult heti reklámánál mindig h milyen szép az a lány, aki volt benne, olyan jól álltak neki a ruhák, pedig molett volt. (Szombatonként megy délután amúgy.) A feneket kisebbíti optikailag az olyan farmer, aminek a farzsebe szabása háromszög, vagy lefele keskenyedik, míg a négyzet alakú az nem ajánlott. Jók még a tunikák is.
a magassagodbol kivonsz 110et es kb annyi kell legyen a sulyod, tehat ha 170 akkor 60(egy ket kilo minusz vagy plusz nem gond). En talan ugy tudnek tippeket adni h mit vegyel fel ha leirod a magassagod is es a sulyod is mert igy gozom sincs h nezhetsz ki kb.
attól függ h mit jelent a duic:) ha +70kgd van akkor melegítõ:P De gondolom nem vészes a helyzet, szóval ugyanolyan rucikat vehetsz amilyenbe mûások is járnak:)
A kérdező hozzászólása: ha esetleg képeket is tuttok a pólókról, nadrégokkról...köszi:D
A kérdező hozzászólása: jaa am , hogy is van az , hogy kell kiszámítani , hogy hány kilónak kellene lenned??ha mogyuk 170 cm vagy akkor 70kg?
A kérdező hozzászólása: óóhh köszönöm a fálaszokat:D
asszem a BMIre gondolsz. http://www.hazipatika.com/tools/bmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!