Találatok a következő kifejezésre: Duci a mindig nekem (5 db)

Duci a cicám mindig nekem dörgölőzik. Miért van ez?

Legjobb válasz: A macskák már csak ilyenek, szeretnek dörgölõzni. :) Szerintem a szeretetüket fejezik ki vele, és ez egyáltalán nem baj.

A macskák már csak ilyenek, szeretnek dörgölõzni. :) Szerintem a szeretetüket fejezik ki vele, és ez egyáltalán nem baj.
Azért, mert a macskák így jelölik meg a területüket. A pofijukon vannak illatmirigyek, azzal dörgölõzködnek mindenhova - nem csak hozzád. De valószínûleg a gazdi esetében a szeretet és a hízelgés is közrejátszik.
hízelgés, hogy megsimogasd, enni adj neki. én úgy hívom ilyenkor kurválkodik, mert egy jobb falatért bármit megtenne.
Azért van mert szeret :)

Nekem egy bajom van mégpedig a hasam. Mind1 mennyit ettem régen nem híztam, most se nagyon, de ha igen akkor minden zsír a hasamra megy :/ hogy tudnék lefogyni a bikiniszezonra? A barátaim szerint annyira nem vok duci de a hasamból le kéne szedni.

Legjobb válasz: Egy neked tetszõ helyrõl sajnos nem lehet fogyni. Kezdj el mozogni valamit, meg igyál sokat, attól lemegy, na meg persze egészséges táplálkozás. De állítólag a stressz is okozhat hasi hájat, ezt csak úgy olvastam valahol.

Egy neked tetszõ helyrõl sajnos nem lehet fogyni. Kezdj el mozogni valamit, meg igyál sokat, attól lemegy, na meg persze egészséges táplálkozás. De állítólag a stressz is okozhat hasi hájat, ezt csak úgy olvastam valahol.
Felülésezz úgy, hogy nem derékszögben felrakod a lábad egy székre, úgy hogy az vízszintes helyzetben legyen térdtõl lefelé. Kezdj el felülésezni, és ha izmosabb hasat szeretnél (nõiesen izmos), akkor ne dõlj teljesen vissza a földre felülések között! Nekem bevált! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Rubint Rékának csináld meg az edzésterveit. Heti 3x-i alkalom 3 hónapon át, tuti siker (tapasztalatból).
Nem, azt ízlésnek hívják.
Végre van valaki, aki fel meri vállalni ha neki egy ducibb lány tetszik. Egyáltalán nem betegség. Én is duci vagyok, 170 cm, és 73 kg. Nos eddig nem volt bajom a pasizással. És nem is mondom rondának magam. Persze ahogy itt olvasgattam pár kérdést-választ a ducikkal kapcsolatban, lehet megkapnám a magamét, mert le lennék hordva minden tehénnek, stb.... De hát magasról teszek ezekre a véleményekre.
nekem is bejönnek, de én ezt csak mostanság vettem észre magamon! :D Pornókban is látom hogy van egy kis háj a hasán és egész izgató xD De persze mindenkinek megvan a maga bája :) (ami persze relatív, hogy kinek tetszik) f18
Ha ez betegség, akkor én is "beteg" vagyok, mert nekem is a ducibb lányok tetszenek! :)
nem :)
Az egészséges szexualitás azt jelenti, hogy az ellenkezõ nem egészséges felnõtt egyedeihez (bocs, nem jutott szebb szó eszembe hirtelen) vonzódsz. Onnantól, hogy ezek közül mely vonások jönnek be, az ÍZLÉS dönti el. Ha a szétfolyó, 170 kg-os, mozgásképtelen Jabba másolatok jönnek be, az már nem normális, mert õket nem lehet egészséges nõnek nevezni, és te éppen a betegségükhöz vonzódnál (olyan, mintha a félkarúakra buknál). A te ízlésed semmivel sem betegesebb dolog, mint "divat" és "trend" fogalmak zászlaja alatt kihirdetni, hogy egyik típusú nõ szebb a másiknál. Egy húsos, kicsit hurkásabb csaj pontosan ugyanannyira lehet gyönyörû, mint egy címlaplány, csak most épp az utóbbi divatos. Ha a pl a milói Vénusz szoborra tekintünk, rájövünk, hogy egykor ez pont fordítva lehetett. Ha az akkori trend kitart a mai napig, akkor most itt azt kérdezné valaki, hogy beteges e, hogy õt zavarja, ha egy termetesebb, mert neki csak a vékonyka lányok tetszenek. Abszolút megértem a problémád, mert 13 évesen átéltem. Körülöttem mindenki arról beszélt, hogy a nagy mell a király. Ganxsta Zolee nagyben énekelte, hogy csak a nagy csöcs a jó, az öltözõben csakis az a csaj volt téma, akinek a kosármérete minimum c. Én meg azt vettem észre magamon, hogy nekem ez nem tetszik, valójában csak a kis termetû, kis mellû csajokra indultak be a hormonjaim, és nap, mint nap azon kattogtam, hogy biztos b*zi vagyok, vagy elmebeteg xD. Hát nem! A nagy mell pontosan annyit ér, mint a kicsike, a húsos lány ugyanolyan gyönyörû, mint a vékonyka, mint ahogyan a szõkék sem szebbek semmivel sem a barnáknál.
nem betegség. nekem pl a nagy seggûek tetszenek. deréktól felfelé legyenek vékonyak, keskeny derékkal, de hatalmas seggel! nyami!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm válaszokat. Megnyugtatok. Ment a "zöldkézjel"
Ja lemaradt, hogy 24 éves nõ vagyok.

Cicanevekről kérdeznék tőletek. Mivel testvérpár lesz, szeretnénk nekik valami aranyos, összecsengő nevet adni, mint pl a Cicó-Micó, Buci-Maci, vagy a Duci- Juci. Ti tudtok még ilyen jól egybehangzó neveket? Hátha van ezeknél jobb is.

Legjobb válasz: Az én két kiscicám a Cila és a Mila nevet kapta. Ha hívjuk õket, egyszerre szaladnak hozzánk a "Cila-Mila, hol vagytok?" hívásra, nagyon édesek!

Az én két kiscicám a Cila és a Mila nevet kapta. Ha hívjuk õket, egyszerre szaladnak hozzánk a "Cila-Mila, hol vagytok?" hívásra, nagyon édesek!
Szuszi és Tekergõ. Bagira és Sirkán. Pici és Poci. Titi és Totó. Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Moha és Páfrány.
Tom és Jerry Stan és Pan Jim és Beam mint JimBeam:) Lukrécia és Szerénke Maja és Mia Süti és Ropi (bár ezek talán inkább höri nevek)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat... Azt elfelejtettem mondani, hogy lány cicák lesznek, úgyhogy sajnos a legtöbb név nem igen illene hozzájuk, viszont a Cila-Mila nagyon felkeltette a figyelmem :) :P Mégegyszer köszi a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!