Találatok a következő kifejezésre: Duci a mindig (42 db)

Van olyan férfi akinek őszintén jobban tetszik egy duci lány mint a vékony?

Sajnos nem vagyok túl magas, nagy a mellem de sajnos a pocim is. Eddig csak olyan férfival találkoztam, akinek a vékony lányok tetszettek, én csak addíg amíg nem jött egy vékonyabb.

Legjobb válasz: van 1 iskolatársam 17 éves, akinek a 180 kilós kémia tanárnõ jön be....izlések és pofonok...

van 1 iskolatársam 17 éves, akinek a 180 kilós kémia tanárnõ jön be....izlések és pofonok...
Nekem már tetszett egy duci lány régebb. Õ kövérnek mondta magát, de én szépnek láttam. Meg nálam annyira nem számít az alkata. Nem is tudom elképzelni, hogy egy lánynak hogy lehet rossz az alkata :) Ugyanúgy tetszenek a vékony meg a duci lányok is és egyáltalán nem érdekel, hogy hány kiló. Szal én ilyen vagyok :) 21f
Haverommal mindig vitázunk, õ inkább a husisok híve, én viszont a vékony lányokért õrülök meg. *-* Ne aggódj, fogadjunk, hogy hamarabb találsz olyan pasit, aki járna veled szívesen, mint én olyan nekem tetszõ lányt, aki velem járna szívesen! Ebben biztos vagyok! 22/F
hát nekem volt dolgom duci csajjal, szerettem vele a szexet, megaztán van egy kis perverzióm is ezzel kapcsolatban amit nem írok ide le
Minél délebbre mész, annál jobban szeretik a telt lányokat. Ez ugyanigaz arra, hogy minél sötétebb egy férfi bõre annál jobban kamázza a ducikat. Van sok olyan pasi, akik csak a telt idomokra tudnak felizgulni, szóval nyugi! :)
Nekem alapból a teltebb nõk jönnek be, de nem a már ducinak mondottak. Sztem ha 8-10 kilót ledobsz, már bõven jó leszel sok mindenkinek (persze, ha mellé az arcod nem ronda).
Most láttam a Culadia fotóit a pléhboyban. Jó husis képek, de vadítóak. Nem zörögnek a csontjai, mit egy anorexiásnak. Állati az a csaj. Legyél olyan és dögleni fognak utánad a pasik.
A kérdező hozzászólása: 164 cm és 75 kg.
nekem néha.. hány kg és milyen magas vagy amugy?
Van. Sok. Kép kellene.

Miért van az, hogy a túlsúlyos nõkre finomabb kifejezéseket használnak (duci, telt) mint a vékonyakra (girhes, gebe)?

Nem azt mondom hogy a túlsúlyos nõk nem kapnak beszólásokat,de mostanában a vékonyakat jobban szidják.

Legjobb válasz: mert ha vékony vagy,akkor nincs miért szégyenkedned,azaz nem veszed magadra pl. ha pálcikának neveznek.de a ducibbakat könnyebb megbántani,mert nekik van miért szégyenkezniük.lehet h nem mindegyik szerint,de általában ez van(legalábbis én így látom a helyzetet)

mert ha vékony vagy, akkor nincs miért szégyenkedned, azaz nem veszed magadra pl. ha pálcikának neveznek.de a ducibbakat könnyebb megbántani, mert nekik van miért szégyenkezniük.lehet h nem mindegyik szerint, de általában ez van(legalábbis én így látom a helyzetet)
Talán a "teltebbeket" jobban zavarja a túlsúly, mint a vékony embereket a gebesége. Elvégre én is szívesebben vagyok vékony, mint kétajtós szekrény.
Közben az elsõ konkrétabban leírta. Én is hasonlóan gondolom ezt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem egy vékony nõnek nem kell szégyellni magát.Akik meg szidják, azok szerintem csak féltékenyek, mert mire fel bántják meg?Legyen "duci"?Akkor azét piszkálnák.Ez van.Kritikát mindig kap az ember.
De nem csak azt mondják egy túlsúlyosra, hogy duci és telt hanem hogy DAGADT! Én azokat utálom akik ledagadtozák magukat, pedig vékonyak!

Duci a cicám mindig nekem dörgölőzik. Miért van ez?

Legjobb válasz: A macskák már csak ilyenek, szeretnek dörgölõzni. :) Szerintem a szeretetüket fejezik ki vele, és ez egyáltalán nem baj.

A macskák már csak ilyenek, szeretnek dörgölõzni. :) Szerintem a szeretetüket fejezik ki vele, és ez egyáltalán nem baj.
Azért, mert a macskák így jelölik meg a területüket. A pofijukon vannak illatmirigyek, azzal dörgölõzködnek mindenhova - nem csak hozzád. De valószínûleg a gazdi esetében a szeretet és a hízelgés is közrejátszik.
hízelgés, hogy megsimogasd, enni adj neki. én úgy hívom ilyenkor kurválkodik, mert egy jobb falatért bármit megtenne.
Azért van mert szeret :)

Jelenthet gondot ha a nő kicsit duci a férfi viszont csonsovány? És most mind a párkapcsolatra, és az ágyan töltött időre is gondolok? (Persze nem kell szélsőséges dolgokra se gondolni)

Legjobb válasz: Érdekes páros lenne az biztos, de a szerelem nem ismer határokat :) nem kell ezzel törõdni, ha ti jól érzitek magatokat együtt. A szexre meg nem hiszem, hogy gondot jelentene. Bár hallottam már olyan sztorikról, hogy a nõnek akkora melle volt, vagy olyan kövér volt a férjéhez képest, hogy nem mertek szexelni, mert félt, hogy a nõ megöli õt a melleivel, vagy a termetével.

Érdekes páros lenne az biztos, de a szerelem nem ismer határokat :) nem kell ezzel törõdni, ha ti jól érzitek magatokat együtt. A szexre meg nem hiszem, hogy gondot jelentene. Bár hallottam már olyan sztorikról, hogy a nõnek akkora melle volt, vagy olyan kövér volt a férjéhez képest, hogy nem mertek szexelni, mert félt, hogy a nõ megöli õt a melleivel, vagy a termetével.
Én dagadt vagyok (bár nincs hat rétegû belem és 10-10kilos csöcsöm se) parom meg vékonyka....de koszonjuk a kerdest nagyon jol megagyunk...sõt!
Én is nagy darab vagyok, a barátom pedig vékony, lassan 6 éve vagyunk együtt, soha semmi gond nem volt sem a kapcsolatunkba, sem a sexben!!

Egy duci csaj bevállalósabb lehet a szexben, mint egy véknyabb?

Legjobb válasz: nos, az elsõnek is igaza van, de közben meg a lét határozza meg a tudatot, mint tudjuk. Az én személyes tapasztalataim azok, hogy az olyan lányok, akik kisebb mértékben felelnek meg az általános szépségideálnak, mint társaik (pl. ducik), azokra jellemzõ, hogy hozzászoktak ahoz, bizonyos dolgokért többet kell tenniük, mint az elvárásoknak jobban megfelelõ társaiknak. (van persze ellenpélda is, mert ugyanaz az állapot egy átfogóan elutasító, undok magatartásba is torkolhat) Egy egyszerûen fogalmazva annyit jelent, hogy õk jobban megbecsülik a partnerüket. Egy csinos lányt jólval kisebb mértékben kísérti a gondolat, hogy nem talál magának másik partnert, mint mondjuk egy ducit, ezért a ducik "tûrõképeesége" alkalmazkodóképessége jobb, illetve próbálják valamivel lenyûgözni a partnerüket, mert õk a kinézetükkel nem feltétlenül tudják. (az egy más tészta, hogy aki duci lánnyal van, az jellemzõen a ducikat szereti, tehát ez utóbbi indok koránt sem logikus, de ettõl még mûködik.)

nos, az elsõnek is igaza van, de közben meg a lét határozza meg a tudatot, mint tudjuk. Az én személyes tapasztalataim azok, hogy az olyan lányok, akik kisebb mértékben felelnek meg az általános szépségideálnak, mint társaik (pl. ducik), azokra jellemzõ, hogy hozzászoktak ahoz, bizonyos dolgokért többet kell tenniük, mint az elvárásoknak jobban megfelelõ társaiknak. (van persze ellenpélda is, mert ugyanaz az állapot egy átfogóan elutasító, undok magatartásba is torkolhat) Egy egyszerûen fogalmazva annyit jelent, hogy õk jobban megbecsülik a partnerüket. Egy csinos lányt jólval kisebb mértékben kísérti a gondolat, hogy nem talál magának másik partnert, mint mondjuk egy ducit, ezért a ducik "tûrõképeesége" alkalmazkodóképessége jobb, illetve próbálják valamivel lenyûgözni a partnerüket, mert õk a kinézetükkel nem feltétlenül tudják. (az egy más tészta, hogy aki duci lánnyal van, az jellemzõen a ducikat szereti, tehát ez utóbbi indok koránt sem logikus, de ettõl még mûködik.)
Szerintem a sexnek semmi köze sincsen a kilókhoz.... Én ducinak mondanám magam, és szeretem a sexet, odaadó vagyok...de ezzel nem kívánok kompenzálni semmit.Ha vékony lennék akkor is ugyan így csinálnám.És attól sem rettegek, hogy nem lesz Párom, ha esetleg (bár erre kevés esélyt látok)a jelenlegi Kedvesemmel szakítunk. Lehet, hogy ha valaki vékony, könnyebb elsajátítani egy-két nehezebb pózt, de a lényeg nem a súlyon múlik. Szerintem.
Petranovának van igaza!!!
Szerintem igaz.Jobban tudnak élvezni is odaadobak az ágyban!Több mindet bevállalnak.Ez a tapasztalatom!Vannak pasik akiknek a duci csajok jönnek be.Valakinek meg a vékonyak.
Szia csajszik én egy kerekded idomokkal büszkélkedõ nõci vagyok, és az ágyban nálam még nem panaszkodott senki:D Vagyis , bár nem vagyok büszke rá, de igenis igénylem a sexet, akár naponta.... A volt páromnak tényleg meg akartam felelni részben, csakhogy nem kaptam meg azt a viszonzást, elismerést, ezért félrekacsintgattam, de csak a flõrtig, majd késöbb más is lett belõle... szval a hosszabb kapcsolatom vége után rögtön adódott több pasim is, csemegézhettem, majd eltalált egy végleges nagy szerelem, azóta együtt vagyunk... hozzáteszem harmóniában, és mindketten mindent megteszünk egymásnak az ágyban is, és így senki nem szenved hiányt! Nem lehet átlagosítani semmit , mindenkinek az önbecsülésén, önértékelésén múlik hogy milyen kapcsolata lesz!
Szerintem ez egyáltalán nem alkat kérdése, hanem a természetétõl függ. 19 évesen 49 kilós vagyok, úgyhogy elég törékeny. És elég sok mindenre kapható vagyok, persze csak a barátom számára:)
Már rengeteg erre vonatkzó kérdés volt... Ezt nem a testalkat határozza meg. Tegyük fel, hogy valaki meghízik, akkor automatikusan bevállalósabb lesz az ágyban????? Nem, nem lesz. A habitusunk a döntõ, hogy mennyire vagyunk nyitottak, az alkatunk nem jelent semmit. Petranova
A nöknèl tökmindegy de a fèrfiaknäl a ducib nem igazän jön be szexbe a nöknek mert kisebb a szerszäm és nagyobb a teher meg nem tudnak jol mozogni

Duci lányok (70-80kg) mikor volt legelőször fiútok? Van remény arra h minden duci lány megtalálja a párját?

Legjobb válasz: arra h minden duci lány.. nincs. arra hogy te? esetleg. feltéve hogy élõbe értelmesebb vagy mint ez a kérdés :D egyébként a 70kg nem duci már ha van hozzá 1 170 vége 180 eleje testmagasság :D [ami nyilván neked nincs, csak úgy miheztartás végett írtam]

arra h minden duci lány.. nincs. arra hogy te? esetleg. feltéve hogy élõbe értelmesebb vagy mint ez a kérdés :D egyébként a 70kg nem duci már ha van hozzá 1 170 vége 180 eleje testmagasság :D [ami nyilván neked nincs, csak úgy miheztartás végett írtam]
Az hogy mindenkinek lesz párja a világon, olyan nem lesz.. De ne aggódj:) /egy pártalan/
Duciimádó srác vagyok, és nem az ilyen mai divat szerinti duci alkat az esetem, hanem a tényleg duci. Lásd, nálam a 165/65 nem duci.. Az normál alkat :D! Magamból kiindulva azt kell hogy mondjam, igen van esély hogy egy duci lány párt találjon magának, a barátnõm is "talált"...Én el nem tudnám képzelni magam egy normál/vékony csajszival! :D.. Ne csüggedj! Attól, hogy mi duci-kedvelõk kevesen vagyunk, attól még létezünk.. Csak ne a páwák közt keresgélj ;-)
van duci barátnõm. nagyon szép lány. igényes. ha pasi lennék én is randiznék vele, pedig én a vékony lányokhoz méregetem magam mindig de õ nagyon szép lány, meg csinos meg minden jah és MINDIG van barátja! és komoly kapcsolatok! és pont nem duci pasik :) az egyik kifejezetten szálkás volt a másik meg vékonyabb
De miért nem teszel azért, hogy ne legyél duci? Én kövér voltam, a lányok rám se néztek, teljesen elvoltam kenõdve, úgy éreztem soha nem lesz barátnõm. Az önkritikám 0 volt, de tettem azért hogy jobb legyen, ledobtam 22kg-t, lecseréltem a ruhatáramat, kifehéríttettem a fogaimat, most már a hajamat se hanyagolom el, és egy boldog ember vagyok Hajlamos vagyok a hízásra, már attól is hízok ha levegõt veszek, pajzsmirigy túlmûködésem is van. De keményen megdolgoztam az eredményért és sikerült, mára pedig egy boldog ember lettem. Kihoztam magamból a maximumot és végre van esélyem a lányoknál 23/F
igen van remény, több az esély duci lányoknak mint másoknak
A kérdező hozzászólása: köszi h válaszoltál :) ott semmiképp se keresgélnék mert õk nem az eseteim, sõt...
5. akkor alul mûködés, a fene se emlékszik már rá. Évekkel ezelõtt volt
4-es nem inkább pajszmirigy alulmûködésed van? ha túlmûködik én úgy tudom szépen lesoványodik az ember... és van aki úgy fogy hogy túlszedi az alulmûködésre kapott gyógyszert hogy túlmûködjön a pajzsmirigye és fogyjon ami nagyon veszélyes mert megvakulhatnak tõle...
mindenkinek más az ízlése :) a pasiknak is nekem is volt már nem egy párom pedig én se a 40 kiló-vasággyal típus vagyok :)

A duci embereket miért nem tekintik ugyan olyan embereknek mint az "átlag" testalkatúakat? (csak azért mert én is duci vagyok és olyan rossz hogy kiközösítenek. )

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vagy duci se,ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F

Egyáltalán nem vagy duci se, ilyen magassággal és testsúllyal nagyon jól nézhetsz ki ;) 22/F
Meg mielõtt elõre véleményt alkotsz jó lenne ha elõbb kérdeznél.
Ez nem kifogás volt. És ha tudni akarod most kétszer többet sportok mint elõtte. Elõtte féltem az uszodai, balatoni víztõl egy baleset miatt. 14 éves korom óta megyék belé a vízbe. A szivritmus zavarom miatt általánosban nem tesizhettem (155/40 voltam akkor.). Most is csak azért tesizem mert nem mentem el beutalót kérni. Mondjuk dokimnak se jutott eszébe. Csupán Betalocot írt fel. Enni is csak reggel és este eszem, de ezt is akkor amikor itthon van az édesanyám. Ami igen ritkán van, ha saját céget mûködtet. Nem eszem egyedül.
9#: Nem kell a kifogás. Ha én elkeseredek, attól még nem hagyom abba a sportot és a helyes táplálkozást.
Jah és cukros vagyok így édességet is mértékkel eszem. Múltkor hogy két szelet sütit ettem majdnem kómába küldtem magam.
Nem vagy dagadt, hidd el nekem. Amióta az eszemet tudom mindig azt éreztem, hogy egy hájas, kövér, disznó vagyok amit család, barát, oszt. társ. helyeselt. És miért? Mert hiztam 155/40-re egy kilót. Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott. Elõtte lehettem volna modell ha elég magas lettem volna.
foggyál le és nem fognak kiközösitenim :)
A kérdező hozzászólása: 174 cm 52 kg soknak számít?
Szia! Hát nagyon sajnálom, hogy ez így van. A mai világ annyira ellenszeves, az emberek gonoszak, rosszindulatúak. Ítélkeznek mások felett, mintha õk tökéletesek lennének. Én sem vagyok egy vékonyság, 169cm, és 74 kg. Nem mondanám magam kövérnek, habár ha azt nézem, hogy a mai világban mi az ideál, akkor az vagyok... Elég szomorú hogy az emberek többre tartják a külsõségeket, és mennek a hülye média után, amit az diktál, minthogy próbálnának az emberben más értékeket is észrevenni.
Nem jól próbálkoztál, mert talán nem néztél utána a táplálkozás és az anyagcsere témáinak. Ne azokat a hülye diétákat kövesd, amiket agyon reklámoznak. Aerob mozgás és kalóriadeficites táplálkozás szükséges. Amúgy bizonyos helyeken és idõszakokban a kövérség volt a trendi, de akkor is azért, mert akkora szegénység volt, hogy csak azok tudtak kövérek lenni, akik az átlagnál módosabbak voltak. :)
akkor esetleg keress olyan barátokat akik maguk sem vékonyak :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem ilyen egyszerû, ilyen a testalkatom :( próbálkoztam heti 7 napban sportolok kb 2 órát nem eszek zsírosat se...
*kiközösiteni
"Nos az önbizalom hiány és elkeseredettség miatt ez a 40kg megduplázódott." - ebben szó sem volt cukorról. Az alapján tudtam véleményt alkotni, amit írtál, és az a napi két étkezés sajnos nagyon rossz.

Miért rosszabb az ha valaki azért nem jön össze a másikkal, mert nincs diplomája, mint az a valaki, aki nem tudna összejönne egy duci lánnyal?

Sokan mondják, hogy a diploma ne legyen akadálya egy kapcsolatnak, és ciki, elítélendő dolog, ha valaki azért nem jön össze valakivel, mert nincs diplomája, de ugyanakkor azt jobban elfogadjuk, ha valaki azért nem jön össze egy lánnyal, mert duci pl. Amikor szerintem ugyanolyan valaki nem vonzódik egy ducihoz, valaki meg nem vonzódik egy diploma nélküli nőhöz

Legjobb válasz: Egy kis fogalom zavar van a dologban. Ha egy lány duci, és egy fiúnak nem jön be a a kövérkés , bocsi zsíros test, mert esetleg undorodik tõle, az egy dolog. Akkor most képzeld el, hogy egy fiú elég tahó és mûveletlen . Ez a fiú mirõl fog beszélgetni a diplomás lánnyal, és hogyan vigye a diplomás baráti társaságba a fiút? Lehet, hogy csinos és karcsú, de nincsenek egyenlõ szellemi színvonalon. Az esetek többségében csak átmenetileg tart az ilyen kapcsolat. És még képzeld hozzá , ha a diplomás még duci is. Na jó, egy kicsit ki van sarkítva, de a lényeg érthetõ belõle. Lehet példákat hozni felháborodva, hogy de igen is összejöhet egy ilyen kapcsolat, de akkor sem általános, és az emberi természet ellen való dolog. A mûveltségbeli különbség szétveti ezt a kapcsolatot.

Egy kis fogalom zavar van a dologban. Ha egy lány duci, és egy fiúnak nem jön be a a kövérkés , bocsi zsíros test, mert esetleg undorodik tõle, az egy dolog. Akkor most képzeld el, hogy egy fiú elég tahó és mûveletlen . Ez a fiú mirõl fog beszélgetni a diplomás lánnyal, és hogyan vigye a diplomás baráti társaságba a fiút? Lehet, hogy csinos és karcsú, de nincsenek egyenlõ szellemi színvonalon. Az esetek többségében csak átmenetileg tart az ilyen kapcsolat. És még képzeld hozzá , ha a diplomás még duci is. Na jó, egy kicsit ki van sarkítva, de a lényeg érthetõ belõle. Lehet példákat hozni felháborodva, hogy de igen is összejöhet egy ilyen kapcsolat, de akkor sem általános, és az emberi természet ellen való dolog. A mûveltségbeli különbség szétveti ezt a kapcsolatot.
Mert a diploma nem befolyásolja sem a külsõ megjelenést - ami valljuk be, igen, fontos egy párkapcsolatban -, és attól õ még nem lesz sem jobb, sem rosszabb személyiség, hogy diplomája van. Utóbbi a kövérségrõl is elmondható, azonban az elõbbi már nem. Az egyik egy önmagában sokmindent meghatározó tulajdonság - végsõ soron a kinézete dõl el rajta -, a másik meg egy önmagában semmit meg nem határozó dolog. Persze, mondhatnánk, hogy a diplomás okosabb. Csak ugye nem minden esetben. Láttam én már olyan tahó diplomás embert, ráadásul nem ritkán attól, hogy diplomájuk van, híján vannak az alapmûveltségnek. (Rá lehet keresni youtube-on: egyetemistateszt, és lehet ámulni.) De még ha egyértelmûen okosabb is lenne az, akinek diplomája van, a személyiségérõl ez semmit nem mond el. Attól, hogy valaki mesteri szinten vágja az abstrakt algebrát meg a többváltozós függvények analízisét, attól még õ nem lesz sem hûséges, sem jófej, sem szórakoztató, sem családcentrikus, sem szerethetõ. De még szép sem. De gondolom, szerinted az is helyénvaló, ha valaki mondjuk település alapján szelektál. Mert ugye tudjuk, hogy a pestiek mind bunkók, a falusiak meg igénytelenek. Ez ugyanolyan, mint diploma alapján válogatni.
duci nõ férfi ízlés kérdése...azzal nem tudsz mit csinálni ha valaki nem izgul arra akkor fölösleges erõltetni...nem mûködik a dolog, nem te döntöd el, hogy tetszik-e vagy sem..és nem tudod magadra erõszakolni a dolgot. ellenben ez a diploma kérdés egyéni döntés, ez az emberen múlik..ugyanúgy lehetnek diplomás nõk parasztok, és hülyék, mint azok akinek nincs, mégis értelmesek.. ráadásul te ránézésre meg tudod állapítani, h kinek van vagy nincs?mert azt írod nem vonzódsz a diploma nélküliekhez:D
A kérdező hozzászólása: Mert én nem külsõ alapján vonzódok a másikhoz hanem csak kizárólag belsõ okosság tanultság alapján Tehát lehet bármilyen ronda én akkor is izgulok rá ha van papírja
Nagyon leegyszerûsítve a szerelem két tényezõtõl függ: külsõ és belsõ. (Az persze egyénenként eltérõ, hogy melyik mennyire számít.) A testalkat (jelen esetben kövérség) a két fentebb említett tényezõbõl az egyiket egyértelmûen befolyásolja. A diploma megléte vagy hiánya egyértelmûen egyik tényezõt sem határozza meg. Hát ezért.
érdekes..akkor mi alapján mész oda egy számodra idegen lányhoz?mert valahogy ismerkedni kell... és mivel nem beszéltél vele nem tudhatod hogy van vagy nincs diplomája.. csak nem a külsõ adottságai alapján?
Amit mondasz, az részben érthetõ, abban semmi rossz vagy elítélendõ nincs, ha te a belsõ alapján választasz. Viszont a diploma az nem jelent semmit. Fõleg manapság, amikor ha pénzed van, simán szerezhetsz legrosszabb esetben egy bölcsész vagy testnevelés szakos diplomát. Szóval igazán a diploma egy külsõség. Nem az alapján ítéled meg az adott személyt, hogy mennyire okos, hanem egy darab papír alapján. (Szerintem ha annyira okosnak tartod magad, ezt simán meg kellene, hogy értsd.)
#6: szerintem az elittárs.hu-n keresgél :D
Szerintem egyik se rossz. Mindenki az alapján szelektál, ami alapján akar. Különben ezek közül egyik sem adottság, mindkettõ megváltoztatható.

Létezhet olyan, hogy egy olyan fiú szeret meg egy ducit, aki sose vonzódott a ducikhoz, mindig csak vékony párja volt?

Tehát, hogy egy ducinak olyan kisugárzása van, hogy egy olyan fiú is megszereti aki sose vonzódott a ducikhoz

Legjobb válasz: Létezhet,hogy olyan emberbe esik bele aki eddig nem volt az érdeklõdési körébe

Létezhet, hogy olyan emberbe esik bele aki eddig nem volt az érdeklõdési körébe
Én ezt nem tudom elképzelni magamról.
Nekem ezt nehéz elhinni, de végül is bármi elõfordulhat...
Igen, de nem a kisugárzás miatt, mert olyan nem létezik, hanem a lány személyisége miatt. Nekünk ugyanis az is számít.
Igen ezt határozottam állíthatom, a legjobban épp nem rég olyan nõbe szerettem bele aki duci, egyszerûen megfogott a személyisége, a kedvessége!Azóta változott a hozzáállásom nagyon.És úgy tetszik ahogy van! :)
Lehet, ez mûködhet! Sokan meg a fogamzásgátló szerektõl híznak meg, nekik megbocsájtjuk :)
Kis huncut!Te vagy az a duci?

A igaz hogy aki vékony és hízni akar annak ugyan olyan sértő az ha azt mondják hogy milyen vékony mint aki duci és fogyni akar (mint pl én) és azt mondják hogy kövér, duci?

Legjobb válasz: Igaz, bizony. Mindenkinek az esik rosszul, amit nem tud magában elfogadni. A maga szerint túl pisze nem kedveli, ha azt mondják: jaj, de helyes kis orrod van, a túl sovány, ha azt mondják, hogy de jó vékony, stb.

Igaz, bizony. Mindenkinek az esik rosszul, amit nem tud magában elfogadni. A maga szerint túl pisze nem kedveli, ha azt mondják: jaj, de helyes kis orrod van, a túl sovány, ha azt mondják, hogy de jó vékony, stb.
én pl meg vagyok elégedve magammal és ha azt mondja vki h "de jó vékony vagy" akkor azt nem sértésnek veszem, hanem egyszrûen megköszönöm. ám amikor én is duci voltam és ledagizott vki az bizony nagyon rosszul esett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!