Találatok a következő kifejezésre: Dr. Mészáros mennyit kér a szülésért (2 db)

Dr. Mészáros László az István kórházban mennyit kér a szülésért?

Legjobb válasz: szia a legegyszerûbb ha megkérdezed hogy a dr úr mennyiért vállalná a szülésemet?amúgy én nem kérdeztem tõle amennyit rászántunk annyit kapott egy borítékba.nagyon kedves doki én nagyon ajánlom

szia a legegyszerûbb ha megkérdezed hogy a dr úr mennyiért vállalná a szülésemet?amúgy én nem kérdeztem tõle amennyit rászántunk annyit kapott egy borítékba.nagyon kedves doki én nagyon ajánlom

Dr. Mészáros László mennyit kér a szülésért?

Dr.Mészáros László a Szent István korházban van,de a rendel?je a 18dik kerületben.Ha valaki megtudja mondani,hogy mennyit fizetett nála a szülésnél nagyon örülnék neki.

Legjobb válasz: Szia! Én nála szültem decemberben. Egy vizsgálat 5000 Ft. A szülést nem beszéltük meg elõre, mert korábban jött a kisfiam mint a kiírt idõpont, így én 50000 Ft-ot adtam neki. Egyébként nagyon jó orvos, nekem nagyon szép élmény maradt a terhesség, és a szülés is!Kedves, vicces, és nagyon érti a dolgát! Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én nála szültem decemberben. Egy vizsgálat 5000 Ft. A szülést nem beszéltük meg elõre, mert korábban jött a kisfiam mint a kiírt idõpont, így én 50000 Ft-ot adtam neki. Egyébként nagyon jó orvos, nekem nagyon szép élmény maradt a terhesség, és a szülés is!Kedves, vicces, és nagyon érti a dolgát! Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.Én is decemberben várom a kisfiam születését :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!