Találatok a következő kifejezésre: Dr. Lenkei ALAP (3 db)

Dr. Lenkei Gábor alap vitamin csomagját szedhetem szoptatás alatt? Terhesség alatt is szedtem.

Legjobb válasz: Szia!Én is az alap csomagot szedem, bár még csak 19 hetes vagyok. Sok kismama szedi a terhessége alatt és (a védõnõm szerint) szoptatós kismamák is. Persze Lenkei is javasolja a könyveiben. Én tuti szedni fogom... Gratula a babához!

Szia!Én is az alap csomagot szedem, bár még csak 19 hetes vagyok. Sok kismama szedi a terhessége alatt és (a védõnõm szerint) szoptatós kismamák is. Persze Lenkei is javasolja a könyveiben. Én tuti szedni fogom... Gratula a babához!
menj el egy szakboltba, ahol ilyen termékeket árulnak és kérdezd meg!

8 hetes terhes vagyok. Dr. Lenkei-féle közepes vitamint szedek 2 hete, előtte 5 hónapig az alapot szedtem és nekem bejött. Maradhatok Lenkeinél?

Az orvosom szerint ez is jó, de kevésnek találom benne a folsavat.

Legjobb válasz: SZIA,ÉN IS SZEDTEM,ÉS MEGINT FOGOM IS,CSAK ÉN AZ ALAPOT,SZERINTEM SZEDJÉL MELLÉ FOLSAVAT,DE A LEGJOBB HA EGY MAGZATVÉDÖBE MEGNÉZED MENNYI FOLSAV VAN MEG A LENKEIBE IS,HA KEVESEBB AKKOR SZEDJÉL MELLÉ,35 HETES KISMAMA.

SZIA, ÉN IS SZEDTEM, ÉS MEGINT FOGOM IS, CSAK ÉN AZ ALAPOT, SZERINTEM SZEDJÉL MELLÉ FOLSAVAT, DE A LEGJOBB HA EGY MAGZATVÉDÖBE MEGNÉZED MENNYI FOLSAV VAN MEG A LENKEIBE IS, HA KEVESEBB AKKOR SZEDJÉL MELLÉ, 35 HETES KISMAMA.
Engem beijesztettek, hogy ne szedjem a lenkeit a terhesség elején, mert sok benne az A vitamin es abból a terhesség elején nem jó, ha sokat szedünk. Szerintetek? ( Nem a lenkeisek mondták, hanem 2 doki, amikor megmutattam nekik az összetételt. Õk nem tudták, hogy mi a neve annak, amit mutatok.)
Én volt régebben hogy egyszer-egyszer szedtem... szerintem felesleges. Nem kell annyi minden belõle. És az Avitamin tényleg nem jó nagy mennyiségben. Bõven elég ha a terhesvitaminokat szeditek, és egészségesen étkeztek. Én a lenkeitõl híztam mint egy malac (baba nélkül)... nekem nem vált be!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!

Dr. Lenkei Gábor, ALAP vitaminját szedhetem szoptatás alatt?

A terhesség alatt is szedtem,és elötte is

Legjobb válasz: Én szedem. Elsõ 1-2 hónapot minden nap, de mostmár csak 2-3 naponta. Terhesen is szedtem, az utolsó 5 hónapban. Már 7 hós és semmi gond, szopizik még mindig és a kajákat is elfogadja, egyszer volt kicsit beteg, még 1 hónaposan. Azóta semmi, remélem nem is lesz gond.

Én szedem. Elsõ 1-2 hónapot minden nap, de mostmár csak 2-3 naponta. Terhesen is szedtem, az utolsó 5 hónapban. Már 7 hós és semmi gond, szopizik még mindig és a kajákat is elfogadja, egyszer volt kicsit beteg, még 1 hónaposan. Azóta semmi, remélem nem is lesz gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!