Találatok a következő kifejezésre: Dr. Jósa Veszprémben (4 db)

Dr. Jósa Elemért Veszprémben ismeri valaki?

Aki hozzá jár attól kérdezném, hogy mennyibe kerül egy vizsgálat (uh terhesen) illetve olvastam a neten, hogy végez kombinált tesztet is. Van aki nála csináltatta?

Legjobb válasz: jó orvos megbizható,és nem dolgozik olcsón szerintem

jó orvos megbizható, és nem dolgozik olcsón szerintem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Jártál is hozzá? Mennyibe kerül?

Veszprémben dr. Jósa Elemérnek mennyibe kerül a magánrendelése? Időpontra mennyit kell várni?

Legjobb válasz: Na pont én is most akartam kiírni egy ilyen kérdést :) remélem lesz válasz.

Na pont én is most akartam kiírni egy ilyen kérdést :) remélem lesz válasz.
Nézd meg a honlapján
http://www.drjosa.hu/szolgaltatas.htm Ha ezen kívül van másik akkor azt légyszi linkelnéd? Mert én itt az istennek nem találta. Vagy nincs is másik és csak kukacoskodsz? Mert nekem ez volt pl az elsõ, hogy rákerestem, aztán mivel nem találtam semmi infót így gondoltam megkérdezem azt aki ismeri.


Pénzért természetesen!
http://www.drjosa.hu Kórház Csolnoky Ferenc Megyei Kórház - 8200 Veszprém, Kórház u. 1. Tel.: 88/556-000, 556-100 Szakrendelés Veszprém Városi Szakrendelõ - 8200 Veszprém, Komakút tér 1. Tel.: 88/593-050, 593-060 Magánrendelés Veszprém Városi Szakrendelõ - 8200 Veszprém, Komakút tér 1. Szent Hubertus Patika - Zirc, Kossuth u. 11. Elõjegyzés: Marton Rozáliánál 17 és 20 óra között Tel.: 06/30/436-0359, 06/70/379-1369 Szerintem kérdezz rá telefonon, vagy írj nekik egy emailt! :-))))))
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a honlapján csak az elérhetõségeit tudom megnyitni, a többit nem, pedig már többféle böngészõn keresztül megpróbáltam. :-( Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!