Találatok a következő kifejezésre: Dr. Fekete Szegeden (2 db)

Van valakinek tapasztalata Szegeden dr. Fekete-Szabó Gabrielláról?

Allergiás kisfiamnak keresnünk kell egy új fül-orr-gégészt, mert akihez eddig jártunk már nem m?t. (orrmandula m?tét lesz)Több orvost ajánlott az eddigi dokink, és Fekete-Szabó doktorn? nagyon szimpatikus nekünk képr?l, de szívesen olvasnánk róla tapasztalatokat.

Legjobb válasz: 3,5 évesenek áprilisban vette ki az orrmanduláját. Kedves de nem az a babázós gyerek körüludvarlós (nem tudom máshogy megfogalmazni bocsi) típus. Elmondja mi miért szükséges egyeztettek az idõpontról. Figyelembe veszi ha neked másik idõpont jó. A mûtét napjáról: fél 8-tól várakozás az osztály elõtt. Èrkezés szerint szülõ+gyerek bemegy, fõnõvér felveszi az adatokat majd pizsit ad. Ezután egy tv-s kis váróban várakozás az anesztesre kb 9-tõl hív be. Tájékoztat kérdez és ad egy bódító tabit. Ezután ágy te széken a gyerek mellett vagy. Beszúrják a branült majd kb 10-tõl indulnak a mûtétek. 10-15 perc. Ezután kicsit elesettek sírnak de erre nem fognak emlékezni. Àltalában fél óra alatt megnyugszanak elszanak 2-3 órára. Estére teljesen jól vannak. Másnap reggel fèl 8-kor mehettek.

3, 5 évesenek áprilisban vette ki az orrmanduláját. Kedves de nem az a babázós gyerek körüludvarlós (nem tudom máshogy megfogalmazni bocsi) típus. Elmondja mi miért szükséges egyeztettek az idõpontról. Figyelembe veszi ha neked másik idõpont jó. A mûtét napjáról: fél 8-tól várakozás az osztály elõtt. Èrkezés szerint szülõ+gyerek bemegy, fõnõvér felveszi az adatokat majd pizsit ad. Ezután egy tv-s kis váróban várakozás az anesztesre kb 9-tõl hív be. Tájékoztat kérdez és ad egy bódító tabit. Ezután ágy te széken a gyerek mellett vagy. Beszúrják a branült majd kb 10-tõl indulnak a mûtétek. 10-15 perc. Ezután kicsit elesettek sírnak de erre nem fognak emlékezni. Àltalában fél óra alatt megnyugszanak elszanak 2-3 órára. Estére teljesen jól vannak. Másnap reggel fèl 8-kor mehettek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos információkat! Nem probléma, ha nem egy "ügyürübügyürü" típus, én sem vagyok az. Egy csomó dokihoz járunk, egyik sem babázós, lehet, hogy ösztönösen ilyen dokikat választunk. A kórházban volt egy "tündibündi" fejlesztõ pedagógus (nekünk nyilván nem kellett, de mikor kiderült, hogy szinte kollégák vagyunk, mindig jött beszélgetni) és nem volt oda érte a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Még szeretném megkérdezni, hogy a mûtét elõtt a vérvételt nektek kellett elintézni? És anesztest nektek kellett keresni?
Anesztes ottani, vérvételre kapsz beutalót, amivel a klinika kert barakk épületében veszik le a vért. De. Van egy vérvételes csaj aki 2000 ftért házhoz jön, elviszi a mintát, visszahozza, és még egy kis plüsst is ad a gyerkõcnek. Munkaidõ elõtt vállal, kb. negyed 7-fél 7-re megy ki. Én egyéves státuszos vérvételnél is õt hívtam, vitt pisi meg széklet mintát is. Mivel buszos vagyok, de jeggyel, csak a jegyek többek lettek volna mint kétezer, és még a két gyereket is hurcolászhattam volna. Ha érdekel priviben küldöm a nevet, számot.

Dr. Fekete Zoltánnál Szegeden milyen a szülés?

Mik a tapasztalataitok? Nagyon szimpatikusnak találom, a terhesgondozás során figyelmes, körültekint?, mindent elmagyaráz. A mostani lesz az els? babám, kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok majd a szülésnél.

Legjobb válasz: Szia! Még szülés elõtt állok, de nekem is nagyon szipmatikus a doktor úr. Te már talán túl vagy a szülésen, megtennéd hogy írsz róla, hogy milyen volt!

Szia! Még szülés elõtt állok, de nekem is nagyon szipmatikus a doktor úr. Te már talán túl vagy a szülésen, megtennéd hogy írsz róla, hogy milyen volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes és profi volt a doktor a szülésnél is. Vasárnap reggel álmából vertem fel, nem sokkal utánam ért a klinikára. Végig nagyon sokszor bejött, megvizsgált. Hozatta a kéjgázt, pedig nem is kértem. Kaptam fájáserõsítõ infúziót, valami szurit, hogy jobban nyíljon a méhszájam. Igazából komolyabb fájdalmak nélkül 4 óra alatt lett meg a babám. A végén volt egy kis gáz: a pici nyakán háromszor rajta volt a köldökzsinór, így vákuummal segítette a világra. Ezzel sem várt sokáig, nagyon gyorsan tudta, hogy kell a segítség, mert a zsinór nem engedi kijönni a babát. Gigantikus gátsebemnek csodájára járt szülészet: profin összevarrta, mire a harmadik napon hazamentünk, már rendesen tudtam ülni. Amíg bent voltunk, addig is többször meglátogatott, megkérdezte hogy vagyok. A gátseb ellenõrzésére váratlanul érkezett (nem is volt nálam a pénz, mert nem tudtam behozatni a férjemmel, hiszen úgy volt, hogy csak az utolsó nap jön megvizsgálni), szóval, akár minden kínos helyzet nélkül elköszönhettünk volna egymástól, ha nem akartam volna neki semmit adni, akkor is. Végül a magánrendelésén fizetett neki a boldog apuka a szülést követõ pénteken (50.000 Ft-ot, lehet kicsit sok, de az elejétõl ennyit szántunk neki, és nagyon elégedettek voltunk a munkájával, a kedvességével, a szakértelmével). A hathetes kontrollra elvittük megmutatni neki a babát, megsimogatta a fejét, beszélgetett neki:) Emlékezett ránk akkor is (mármint a részletekre gondolok) A klinikával csak annyi a gond, hogy nem igazán tudnak látogatni a szeretteid, ha nem VIP szobában vagy. Egyébként jó a kaja (az alap kórházihoz képest fõleg), kedvesek a nõvérkék, tiszta minden. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim. Nagyon akartam a VIP-es szobát, csak arra már nem futotta... De ezt sem bántam meg, mert nagyon sokat segítettek a szobatársaim a szoptatásban, pelenkázásban, és volt társaságom is. Legközelebb már nem is akarnék privát szobát sem. Szerencsére csak három napot voltunk bent, így gyorsan együtt lehettünk Apával is. Ha van még bármilyen kérdésed, írj nyugodtan. 4, 5 hós kisfiú anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!