Találatok a következő kifejezésre: Dr. Csernus hol (5 db)

Dr Csernusnak hol lesznek előadásai? Nagyon szívesen megnézném, imádom őt!

Legjobb válasz: http://www.csernusest.hu/ Dr. Csernus Imre elõadása a Stefánia Kulturális Központban 2010. február 24-én szerdán 19 órától. Téma: Önismeret és önbizalom összefüggése Az elõadás helyszíne: Stefánia Kulturális Központ 1143 Budapest, Stefánia u. 34-36. Telefon: 06-1-273-4128

http://www.csernusest.hu/ Dr. Csernus Imre elõadása a Stefánia Kulturális Központban 2010. február 24-én szerdán 19 órától. Téma: Önismeret és önbizalom összefüggése Az elõadás helyszíne: Stefánia Kulturális Központ 1143 Budapest, Stefánia u. 34-36. Telefon: 06-1-273-4128
A kérdező hozzászólása: Óh nagyon szépen köszi!

Dr. Csernus Imre hol rendel?

Legjobb válasz: Csernus Dr.a budai Egészségközpontban rendel:ez az oldal talán segít:http://www.csernus.hu/.->sok sikert.

Csernus Dr.a budai Egészségközpontban rendel:ez az oldal talán segít:http://www.csernus.hu/.->sok sikert.
rosszul írtam be a linket bocsi:http://www.csernus.hu/
Rendel még Szigetszentmiklóson is.
Szszm-on hol van rendelõje??
videoklinika.hu

Hol lehet letölteni Dr. Csernus A Nő c. könyvét?

Sok helyen keresgéltem már de nem találtam, könyvtárban meg kb fél év mire kikölcsönözhetem. Tudnátok nekem segíteni?

Legjobb válasz: Esküdj hogy ennek a félnótásnak ilyen keresett a könyve:O Neten biztos eléred.

Esküdj hogy ennek a félnótásnak ilyen keresett a könyve:O Neten biztos eléred.
A kérdező hozzászólása: Végre megtatáltam!! :D Amúgy meg amilyen részleteket olvastam eddig belõle, azok alapján egész jó lehet.:)


Mi a címe Dr Csernus gyermekneveléssel kapcsolatos könyvének? Hol lehetne letölteni? Ha van valakinek olcsón megveszem.

Két szül?t?l 3-gyereket nevelnék ,de a neveléssel van egy kis problémám .

Legjobb válasz: tess: ***** download nowra kattint, 90 másodpercet vár, desktopos hülyeségre nem kattint, reklámokat nem buzerálja, download file now, tölt, örül * Automatikusan eltávolított tartalom.

tess: ***** download nowra kattint, 90 másodpercet vár, desktopos hülyeségre nem kattint, reklámokat nem buzerálja, download file now, tölt, örül* Automatikusan eltávolított tartalom.
Csernustól ne olvass semmit.Egy kókler, csak a neve pszichológus.Annak idején egy heroinista volt, aztán mikor nem tudott többé kimenni anyagért, akkor felcsapott önkéntes pszichológusnak.Annyi önbizalma nem volt, hogy pénzt kérjen a foglalkozásokért, a pácienseire bízta, hogy fizetnek vagy sem.Szakmai hozzá nem értését, nemegyszer kiabálással próbálja kompenzálni.A TV tette népszerûvé, és úgy mutogatták mint Gyõzikét, csak azért hogy szórakoztassa a TV nézõket.A kiadó kiadja a könyveit, mert a média által híresség lett, és ezért hasznot húznak a könyv eladásból.A nõ címû könyvét olvastam, ami egy primitív zagyvaság, kuszán megírt gondolatmenettel, egy laikus tollából akinek volt némi alkalma megfigyelni az emberi természetet, de eggyetlen szakkifejezést sem ismer.A könyvet a 30-ik oldalnál abbahagytam, mert összehordott hetet-havat, a sajátos egyszerû módján. Olvashatatlan.Úgyhogy a helyedben széles ívben elkerülném a könyveit, mert másra nemigen jók, mint begyújtani velük a kályhába.
A kérdező hozzászólása: Sikerült a letöltés . Nagyon köszönöm neked . Sok jó dolog van benne , ajánlom mindenkinek.
A címe az hogy:ki nevel a végén.ha jóltudom..Csernusnak jó könyvei vannak..de sztem letölteni nem lehet én is kerestem.
17:00 nak szúper:) köszy.nekem töltödik
Gyanítom kedves utolsó, te nõ vagy... Nos feltételezem nem tetszik, hogy magadra ismertél... Csernus jókat ír, nrm kell ahhoz szakkifejezés, sõt!! Jobb, ha nincs. Kész tényeket ír, és nagyon beletalál... Olvasd el, és onnantól a te dolgod, hogy hogy vélekedsz róla, és használsz-e belõle valamit. ezen kívúl még a Suttogó titkait tudom ajánlani:)

Hol találom meg Dr. Csernus a Férfi c. könyvét mail-ben pdf formátumban?

Tudom, hogy volt hasonló kérdés korábban, de az ottani letöltés már nem él... Köszi a segítséget el?re is!

Legjobb válasz: Ez engem is nagyon érdekelne!!!

Ez engem is nagyon érdekelne!!!
http://konyvbirodalom.mlap.hu/ Itt megtaláljátok a keresett és más könyveket is...Nagy kedvencem ez az oldal elég sok könyvet találtam már meg rajta!És már elindult a folytatása az oldalnak mivel nem minden fért rá: http://konyvbirodalom1.mlap.hu/
Ohhh köszi szépen!!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem nem sikerült letölteni... :( Lejött az elsõ rész, de aztán nem tudtam megnyitni, nem ismerte fel a formátumát! :S Nem tudnád nekem átküldeni pdf-ben? Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!