Találatok a következő kifejezésre: Dr. Bakó milyen (5 db)

Dr. Bakó Ferenc Kecskeméti nőgyógyásznak mennyi a magánrendelési díja és milyen napokon rendel?

Legjobb válasz: Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de amikor szültem, akkor a saját orvosom épp messzi útról indult el hozzám. kb 4 órán keresztül Bakó doki felügyelt, és mindent megtett azért, h ne kelljen fölöslegesen mûteni. Nagyon kedves, aranyos, jó szakember. Én csak jókat hallok felõle máshonnan is. A vége mégis császár lett, mert nem bírta tovább bent a baba; és én sem.

Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de amikor szültem, akkor a saját orvosom épp messzi útról indult el hozzám. kb 4 órán keresztül Bakó doki felügyelt, és mindent megtett azért, h ne kelljen fölöslegesen mûteni. Nagyon kedves, aranyos, jó szakember. Én csak jókat hallok felõle máshonnan is. A vége mégis császár lett, mert nem bírta tovább bent a baba; és én sem.

Dr. Bakó Ferenc milyen orvos?

Kecskeméti szülész-n?gyógyász.

Legjobb válasz: Szia Én a Bakó doktornál szültem én személy szerint meg voltam vele elégedve mert egy nagyon rendes doki és csak felszívódós varrtot használ úgyh.nem kell parázni a varratszedéstõl mert nála nincs ilyen!Én ügyeletben szültem igaz nála de én csináltattam neki egy édességes kosarat mint kiderült a csokit nagyon szereti és van neki két pici gyereke! :)

Szia Én a Bakó doktornál szültem én személy szerint meg voltam vele elégedve mert egy nagyon rendes doki és csak felszívódós varrtot használ úgyh.nem kell parázni a varratszedéstõl mert nála nincs ilyen!Én ügyeletben szültem igaz nála de én csináltattam neki egy édességes kosarat mint kiderült a csokit nagyon szereti és van neki két pici gyereke! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azóta már én is megszültem nála, és nagyon aranyos volt! Bár én végül õt fogadtam meg, sõt hozzá jártam terhesség alatt is. :)
Én is csak jót tudok mondani. Hozzá járok Kecskemétre, de nagyon rendesnek bizonyul. Csak veled foglalkozik, kedves, humoros. Nem bántam meg, hogy õt választottam. Minden jót.
Csatlakozom!:-) Én is csak csupa jót mondhatok róla! Három hónapja szültem nála a kislányomat. Hozzá jártam egész terhesség alatt. Túlhordtam a babám, így befektettek, de õ a szabadsága alatt is rendszeresen bejárt. Egyesek szerint nagyképû, de mondom én csak jót tudok róla mondani, velem mindig rendes volt.


Milyen vélemények vannak dr. Bakó Erika nőgyógyászról?

munkáját alaposan, lelkiismeretesen végzi?

Milyen tapasztalatok vannak Dr Bakó Ferencröl? (Kecskemét)

Legjobb válasz: Nagyon rendes, aranyos volt velem, pedig nem a magánrenelésén voltam.

Nagyon rendes, aranyos volt velem, pedig nem a magánrenelésén voltam.
A legszinpatikusabb akivel valaha találkoztam. Nagyon jó fej.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!