Találatok a következő kifejezésre: Dr Vereczkey nőgyógyász (2 db)

Dr. Vereczkey Attila nőgyógyász-meddőségi specialistáról mik a tapasztalatai?

Két vetélésen (missed ab) vagyok túl, és szeretném kivizsgáltatni magunkat, mert valószín?leg gond van. Keresem a legjobb szakembert, ezért minden személyes tapasztalat érdekel! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A másik kérdésnél én írtam az elsõ hozzászólást.NEM AJÁNLOM!Keress másik orvost,nagyon sok jó doki van.Õ nem az.

A másik kérdésnél én írtam az elsõ hozzászólást.NEM AJÁNLOM!Keress másik orvost, nagyon sok jó doki van.Õ nem az.
Budapesten a Forgács Intézetet ajánlom neked! dr.Forgács Vince, vagy dr.Sipos Miklós!Én dr.Siposhoz járok párhuzamosan a magánrendelésére is és igazán jó hozzáértõ szakember...és nem utolsó sorban nagyon emberi, kedves, normális! http://www.forgacsintezet.hu Magánrendelési infokat, ha gondolod megírom!
A Versys Klinika egyik tulajdonosa és fõorvosa Dr. Vereczkey Attila. A múlt héten vádat emeltek ellene mert "vérlázító aljassággal" üzletszerûen csalt ki nagy összegeket 88 asszonytól. Korábban meghamisította saját orvosi mûködési bizonyítványát ami miatt büntetõ eljárásban jogerõsen elítélték. A Magyar Orvosi Kamara kétszer is elmarasztalta etikátlan magatartása miatt. Korábban szerepelt az APEH 100 millió forinton felüli adóhátralékosok listáján is. Több ujságcikk jelent meg, hogy Vereczkey Attila felesleges mûtéteket végez dupla pénzért.
Semmiképpen nem ajánlom Vereczkeyt. Szakemberként, emberként nálam tökéletesen leszerepelt. Ennyire pénzéhes emberrel még soha nem találkoztam. Ráadásul nagyképû is.(csak tudnám mire) Hatalmas csalódás volt, pedig én is rengeteget vártam tõle. Mindegyik meddõségi jobb, mint a Versys.
Vereczkey Attila egy pénzéhes, nagyképû, hálátlan, rossz szakember. Nekem (sajnos) volt hozzá "szerencsém". Egyáltalán nem ajánlom õt! BMC, Forgács sokkal jobb, mint a Versys. Vereczkey csak addig volt kedves, amíg oda nem adtuk neki az összes pénzünket. Nagyon nagy csalódás ez az ember!!!!!!
Ha még valaki idenéz, mert érdekli a válasz: én mindenkinek õt ajánlanám. Nagyon jó szakember, és mellette kedves, emberi és empatikus. Soha semmi feleslegeset nem akart rajtam elvégezni, egy olyan operációt végzett el tökéletesen, amire más orvos azt mondta, hogy ha szeretném, hogy megmaradjanak a petefészkeim, menjek Németo-ba, minden mindig annyiba került, mint az árlistán, és mindenrõl mindig szàmlát kaptam. Ha módom lesz rá, soha be nem teszem a Kaáliba a lábam, az ottani doki emberileg is szõrnyû volt, és nem vett észre egy durva endometriózist.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!