Találatok a következő kifejezésre: Dokim vérvételre mivel, (18 db)

Dokim vérvételre küldött mivel, már régóta késik és nincs terhesség. A vérvétel szerint a hormonjaim a normál tartományban vannak, csak a tesztosteron (férfihormon) magsbba a normálnál. ilyenkor gyógyszert ad a doki?

szerdán kell mennem uh-ra és akkor megbeszéljük a továbbiakat! Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: szia,én így vagyok!szerdán megyek én is dokihoz,most lett kész az eredményem.nekem is a tesztoszteronom tér el!tanácsot nem tudok adni,de egy cipõben járunk!egyébként nekem január óta nincs mensim.

szia, én így vagyok!szerdán megyek én is dokihoz, most lett kész az eredményem.nekem is a tesztoszteronom tér el!tanácsot nem tudok adni, de egy cipõben járunk!egyébként nekem január óta nincs mensim.

Vért hogy vesznek egy babától (7 hós)? Vérszegénység, vashiány volt a babátoknál? Hogy kezelik. Elküldött a doki minket vérvételre mert 6790 gramm a 7 hós babám.

Mennyire viseli meg a babákat a vérvétel?:( Mennyi vért vesznek t?le? Egyáltalán azon a pici karom hogy találnak eret? El vagyok keseredve :(

Legjobb válasz: Szia! Nekünk már 3x volt vérvétel, de én is nagyon féltem, hogy vesznek tõle vért. De szerencsére nagyon ügyes volt a doki, és elsõ szúrásra sikerült a vérvétel. a kisfiamnak inkább az volt a rossz, hogy lefogták, és attól sírt nagyon. Remélem nálatok is nagyon ügyes lesz aki a vért veszi. Azt nem tudom, mennyit vesznek le, mert nem figyeltem, a kisfiamhoz beszéltem, és simogattam. Sok sikert!

Szia! Nekünk már 3x volt vérvétel, de én is nagyon féltem, hogy vesznek tõle vért. De szerencsére nagyon ügyes volt a doki, és elsõ szúrásra sikerült a vérvétel. a kisfiamnak inkább az volt a rossz, hogy lefogták, és attól sírt nagyon. Remélem nálatok is nagyon ügyes lesz aki a vért veszi. Azt nem tudom, mennyit vesznek le, mert nem figyeltem, a kisfiamhoz beszéltem, és simogattam. Sok sikert!
Szia! Kb nálunk is ennyi idõs volt a lányom, amikor kiderült h. vashiányos. Ha ügyes aki veszi, akkor simán megy. Nálunk 3x próbálkozott :( De nem volt nagy gáz, kicsit hüppögött a lányom, de kapott a nénitõl egy autót és az lekötötte. Szóval találnak, rutin helyeken. Ha jól emlékszem 2 csõvel vettek. Gyógyszert kellet szedni, hogy rendezõdjön a vashiány. Utána kontroll (persze vérvétel). Ne legyél elkeseredve, könnyebben veszik mint azt gondolnánk. Ja, mi is most megyünk megint :( Szóval kitartást!!!
A kérdező hozzászólása: Hová menjek vért vetetni? Doki annyit mondott hogy valamelyik kórházba....hát kössz...sokat segített..:( Nagyon köszönöm a válaszotokat! :)
Szia! Az én babám 3 hetes volt mikor el kellett vinni vérvételre tiszta ideg voltam. A vénájából vettek vért de alig sírt:) .Úgy hidd el volt ott 2hós kisfiú aki egyáltalán nem sírt:) ! Csak legyél nyugodt ez az egyik legfontosabb.Nálunk itt Kecskeméten az egyik kórházban van direkt gyerek vérvétel.Nagyon ügyes a hölgy aki veszi a vért BKK megyében a legjobb állítólag!
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok :((
Szerintem a dokid kérdezd, hogy õ mit ajánl. Minket a Bethesdába küldtek.

Abbahagytam a gyógyszert májusban. Azóta összesen 3X volt meg. Doki nem mondta hogy ez baj lenne! Voltam vizsgálaton/vérvétel stb/ minden eredmény jó! Mikor áll be rendesen? /

Vagy ett?l még jöhet a baba? / 10 évig szedtem a gyógyszert

Legjobb válasz: Vérvételen voltam,mert durván mghiztam a tabitól és emiatt csinálták a vérvételt meg a teheléses cukrot!Szóval ott minden rendben!Ez egyébként egyéni döntésem nem a doki mondta hogy fogyjak le..most épp ezen vagyok.

A kérdező hozzászólása: Vérvételen voltam, mert durván mghiztam a tabitól és emiatt csinálták a vérvételt meg a teheléses cukrot!Szóval ott minden rendben!Ez egyébként egyéni döntésem nem a doki mondta hogy fogyjak le..most épp ezen vagyok.
Szurkolok, hogy sikerüljön, kitartás...:)
Én hét évig szedtem, 1 éve hagytam abba, de azóta sem normális, átlag 2 havonta jön meg. Szóval kb. úgy, mint Neked. Most vagyok túl egy Provera úrán, hogy legyen peteérésem....de nincs...szóval türelem, mert mást nem nagyon tudsz tenni. Teljes hormonprofilt is csináltak? Nekem az a következõ.
Én 6 évig szedtem, de nekem azt mondta az orvos, hogy kb. 3 hónap alatt be kell álljon.

Nekem a terheléses cukort a 23. héten csinálják nem túl korai? Ja és mikor reggel bemegyek vért vesznek, megiszom a löttyöt és 2 óra múlva kell visszamenjek, akkor megint vérvétel és utána kell bemennem a dokihoz?

Mert nekem tanácsadással egy id?pontban van?

Legjobb válasz: Nálunk csinálnak egyet már 7 hetesen, és utána 26 hetesen. Nem baj, hogy most van, mert minél korábban kiderül, annál jobb. Éhgyomorra bemész, vért vesznek, megiszod, és kórháza válogatja, utána fél-fél és egy órával van megint vérvétel. A lényeg a 2 órás eredmény. Nálunk az eredmény délutánra van meg. A szünetek közben is elmehetsz a dokihoz, ha bejutsz és nem kell várnod annyit:-) Én is így csináltam annó:-) Vihetsz citromot, kicsit ihatóbbá teszi a lötyit:-)

Nálunk csinálnak egyet már 7 hetesen, és utána 26 hetesen. Nem baj, hogy most van, mert minél korábban kiderül, annál jobb. Éhgyomorra bemész, vért vesznek, megiszod, és kórháza válogatja, utána fél-fél és egy órával van megint vérvétel. A lényeg a 2 órás eredmény. Nálunk az eredmény délutánra van meg. A szünetek közben is elmehetsz a dokihoz, ha bejutsz és nem kell várnod annyit:-) Én is így csináltam annó:-) Vihetsz citromot, kicsit ihatóbbá teszi a lötyit:-)
Azén dokim azt mondta, betöltött 24. hét után menjek csak, mert elõtte még lehet, hogy hamis eredményt mutat ki. Én a 26. héten megyek.
A kérdező hozzászólása: Kösz csajok :) )

Szeretnék fogamzásgátlót. Mit ajánlotok? Megyek majd dokihoz, elvileg vesznek vért? Drogoztam 2szer október közepén és végén. Kimutatja a vérvétel? Kössz a norm. Válaszokat:D

Legjobb válasz: Sima vérvétel nem mutatja ki. Nem ajánlok semmit, majd az orvos megmondja, melyiket írja fel. Különben ne drogozz, mert a drog rossz, éérthhem? Remélem segítettem.

Sima vérvétel nem mutatja ki. Nem ajánlok semmit, majd az orvos megmondja, melyiket írja fel. Különben ne drogozz, mert a drog rossz, éérthhem? Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: csak kipróbáltam elõször semmi de másodjára sem:D szval semmi-.-" de már nem is érdekel igyis benne maradt a gerinc velõmbe:S:S: és megbántam:S:S:D am kösszi♥:D:$ de a fogamzásgátlónál sima vérvétel van ugye?meg a doki nem adhatja ki senkinek az infót mer orvosi titoktartás van
Az egészségügy elég szar helyzetben van. Nem fognak teljesen felesleges, drága vizsgálatokat csinálni. És a fogamzásgátló szempontjából teljesen mindegy, hogy drogoztál-e vagy sem.
NEm mi ajánlunk, hanem a doki.
1. majd a doki ajánl... nem mi. Úgyse adják oda a patikában azt amit julika javasol. (a drogot meg ezt a kérdésedet összevetve asszem megállapíthatjuk, hogy okos felnõtt nõ vagy) 2. tõlem nem vettek vért. 3. ééééérthem - epic XD

18 hetesen terhesség megszakitásom volt a baba agykoponya hiánya miatt. Voltam genetikai vérvételen, de a doki szerint az volt a baj, hogy a háziorvos 6 hetesen Piassan-t adott. Szedek femibiont, de mikor probálkozhatok, és kell még valami vitamin?

AUG.23-ÁN TÖRTÉNT A BEAVATKOZÁS,OKT.3-án kezdtem afemibion800-at

Legjobb válasz: szia! elõször is nagyon sajnálom ami történt,de fel a fejjel! nekem sajna 10 hetesen kellett megszakítani,és lelkileg nagyon nehéz volt! nekem a doki 6 hónap védekezést javasolt,de inkább kérdezd meg a dokid? a háziorvossal nem beszéltél errõl a dologról?

szia! elõször is nagyon sajnálom ami történt, de fel a fejjel! nekem sajna 10 hetesen kellett megszakítani, és lelkileg nagyon nehéz volt! nekem a doki 6 hónap védekezést javasolt, de inkább kérdezd meg a dokid? a háziorvossal nem beszéltél errõl a dologról?
Elõször is nagyon sajnálom, ami Veled/Veletek történt. Nekem júniusban volt spontán vetélésem mûtéti befejezéssel. Akkor a dokim azt mondta, hogy elég 3 hónapot várni és kezdjem el szedni a Femibiont. Most újra babát várok! Szóval szedd nyugodtan, 1 hónap után már van hatása, utána próbálkozzatok! Szorítok!
18 hetesen? Mi volt a baj, hogy ezt a megoldást kellett válszatani? Nagyon sajnálom!
Az elõzõ vagyok. Hamar nyomtam. Szóval az AFP-n már lehetett látni? Korábban senki nem vette észre, hogy baj lehet?
Részvétem, de ha ez ha ez bizonyítható, akkor én peperelném a háziorvost!

Múlt hét vasárnap a dokim megállapitotta uh-al h 5 hetes terhes vagyok. Mondta h 2 hét mulva menjek vissza vizsgálatra. Ez mit takar csak vérvétel lesz v már beutal a belgyogyászatra is? Vagy ez csak késöbb lesz?

Legjobb válasz: Habár nem írtad, de elméletileg még csak a petezsák látszott.. Két hét múlva már látszani fog az embrió a petezsákban és lesz szívhang, ami mutatja, hogy él a baba. Ekkor fog beutalót írni, amivel felveheted a kiskönyved a védõnõnél és majd azzal mész a további vizsgálatokra. A 7. hetes vizsgálatot hüvelyi ultrahanggal nézik. Vérvétel a 11-12. hét környékén van, belgyogyi meg a 20. hét után.

Habár nem írtad, de elméletileg még csak a petezsák látszott.. Két hét múlva már látszani fog az embrió a petezsákban és lesz szívhang, ami mutatja, hogy él a baba. Ekkor fog beutalót írni, amivel felveheted a kiskönyved a védõnõnél és majd azzal mész a további vizsgálatokra. A 7. hetes vizsgálatot hüvelyi ultrahanggal nézik. Vérvétel a 11-12. hét környékén van, belgyogyi meg a 20. hét után.
Mikor visszamész, akkor újra megvizsgál. Akkor már lesz szívhang is. Majd elküld vérvételre, megkapod a beutalót a belgyógyászatra, el kell menned a háziorvosodhoz, fogorvoshoz, majd pedig fel kell keresned a védõnõt.
Megírja a beutalót, ha mindent rendben talál. Érdemes majd a védõnõhöz menni elõször, mert a kiskönyvet õ adja (ha nem az orvosnál kapod) és az összes vizsgálatot abba fogják beírni (fogászat, belgyógyászat, EKG, szemészet). Gratulálok!

Holnap kell mennem vércukor vizsgálatra, azt mondta a doki egyek egy könnyű reggelit. De mégis mit egyek? És evés után mennyivel kell a kémcsőbe pisilni? És mikor menjek utána a vérvételre?

Legjobb válasz: szió! Ha könnyû reggeli, akkor ne kolbászt, disznósajtot! Egyél egy szelet teljesõrklésû kenyeret v. egy zsemlét megkenve, zöldségekkel, sajttal, amit szeretsz. Biztos mondta volna a dokid, ha konkrétan csak ezt vagy azt ehetsz! Boldog babavárást! 19 hetes km

szió! Ha könnyû reggeli, akkor ne kolbászt, disznósajtot! Egyél egy szelet teljesõrklésû kenyeret v. egy zsemlét megkenve, zöldségekkel, sajttal, amit szeretsz. Biztos mondta volna a dokid, ha konkrétan csak ezt vagy azt ehetsz! Boldog babavárást! 19 hetes km
szia Nallunk 1 zsomlet javasoltak es 2dl tejet.A zsomlebe tegyel pl. sajtot, vajat, felvagottat.En pist reggel addtam le aztan levettek a vert hazamentem reggeliztem majd 2 ora mulva vissza mentem es levettek a maradek vert.De reggel kerdezz ra ha mesz.Majd megmondjak arra mi a szokas.
Szia! Nálunk a legelsõ labornál volt ilyen. 1 joghurt/kefír/tejföl és egy zsemle, nekem a védõnõ ezt mondta. Úgy kellett idõzítenem, hogy kaja után fél órával veszik le a vért. Viszont ha a másik, késõbbi cukorvizsgálat van, akkor éhgyomorra kell menni, vérvétel, majd zsmele és 2 deci tej, és 1 óra múlva vérvétel.
Szia! Nekem a védõnõ végzi a vércukorvizsgálatot, az ujjam hegyét böki meg egy csepp vérért. Ha te is ilyenre mész, nem pedig vénásra, akkor valószínû, hogy egy zsemle +2 dl tej pont jó. Nekem még azt is kiköti, hogy a bökés elõtt másfél órával egyem meg. Üdv 24hetes km
Szerintem így is megvizsgál. Szurkolok hogy sikerüljön a kis tesó!
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül.Tegnap bõgve jöttem ki a wc-bõl, hogy már megint megjött:(Várom a további válaszokat is:)
Mi most kezdtük a kivizsgálásokat, 1 év sikertelenség után. Endokrinológushoz mentem, õ kért 3. és 21. napi ciklus vérvételt, a 3. napon terheléses cukrosat is. Még nõgyógyászhoz is kell mennem. A páromat elküldte andrológiai vizsgálatra és urológushoz, szerencsére neki minden eredménye átlagon felüli. A vérvételek eredménye elég sokára van meg, én is várok még az enyémre. Erre a sors fintora, hogy most késik..:D

Ha már több mint egy éve nem jön össze a baba akkor illene dokihoz menni? Hogy megy? Elmegyek, elmondom mi van, és kiír beutalót vérvételre, vagy hova elsőnek?

Ma már nagyon kivoltam mikor megjött, már nagyon vágyunk babára.

Legjobb válasz: Igen, ilyen egyszerû. Elmész nõgyógyászhoz, elmondod, majd õ tudja, hogy mi lesz a köv.lépés. Szerintem viszont a párodat is ki kell vizsgáltatni, mert lehet, hogy ott (is)van gond.

Igen, ilyen egyszerû. Elmész nõgyógyászhoz, elmondod, majd õ tudja, hogy mi lesz a köv.lépés. Szerintem viszont a párodat is ki kell vizsgáltatni, mert lehet, hogy ott (is)van gond.
Mi a férjemmel mentünk el elõször andrológiai vizsgálatra, mert azt hitte vele van a baj. Meg dicsértek a nõgyógyászaton mert ez már kilõve jöhet a többi vizsgálat, rajtam. És meg is találták, de még nem sikerült a baba. Gyanakszik még az orvosom valamire a következõ ez lesz. Menj minél hamarabb, én 6 hónap után azt hazudtam, hogy egy éve nem jön a baba. Neked ajánlom , hogy 2 évet mondj! Akkor minden vizsgálatot csinálnak ám megfelé! A másik dokinak én is azt mondtam. Egy év szerintük még nem idõ! De nekünk , ugye nagyon sok! Az új év jó alkalom lesz, hogy el kezdjétek! Minden jót! Boldog ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: köszönöm...és ingyenesek a vizsgálatok?
én úgy tudom, ha fizeted a tb-t, akkor ingyenes. Mi is fontolgatjuk a dolgot, már tizedik hónapja próbálkozunk a kistesóval (az elsõ babánk elsõre fogant) és hamarosan betöltöm a 35-öt. Én sajnos nem mondhatok 2 évet, mert a fiunk 17 hónapja született, de szerintem 1 év után is segítenek (remélem).
Szia! Mi andrológiai vizsgálaton voltunk és hormonvizsgálat (vérvétel) volt nekem. Sztk-ban voltunk és ingyenes volt. Akkor én is éppen magamnak fizettem a tb-t. Sok sikert neked! (Nekünk 2 és fél év alatt jött össze) 13 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszi, gratulálok nektek kedves utolsó, és remélem hamar összejön a kis tesó is utolsó elõttinek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!