Találatok a következő kifejezésre: Dokim mult mondta, hogy (12 db)

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!

3 éves kisfiamnál 1 hete múlt el a láz, nem evett bágyadt volt, doki azt mondta valami vírus. Most megint lázas 38.5 most jó a kedve és eszik is, elvittem dokihoz, nem mondott semmit, csak, hogy a nagy meleg miatt és igyon sokat. Másnál volt ilyen?

Legjobb válasz: Negyedik napja tart a fiamnál. Az elsõ három napon közel 40 fokos volt a láza, hányt. Aztán a hányást felváltotta az erõs hasmenés. Enni nem eszik semmit szinte. Inni iszogat. 1 napja láztalan, bár most estére ismét 38 fokos a hõje. Gyógyszert nem kapott, mivel ez vírus, csupán a lázat kell csillapítani, sokat kell inni, ha lehet akkor kortyonként jéghidegen, a hasmenésre pedig Normaflore-t kell szedni.

Negyedik napja tart a fiamnál. Az elsõ három napon közel 40 fokos volt a láza, hányt. Aztán a hányást felváltotta az erõs hasmenés. Enni nem eszik semmit szinte. Inni iszogat. 1 napja láztalan, bár most estére ismét 38 fokos a hõje. Gyógyszert nem kapott, mivel ez vírus, csupán a lázat kell csillapítani, sokat kell inni, ha lehet akkor kortyonként jéghidegen, a hasmenésre pedig Normaflore-t kell szedni.
A kérdező hozzászólása: Nincs neki se hányás, se hasmenés, most jöttünk az ügyeletrõl, vírus.csak az aggaszt, hogy most múlt el.

Múlt héten 12 hetes lettem volna, de a doki 11hetesnek mondta a picit, de azt is mondta, hogy minden rendben! Ezt én nem értem sokszor van ilyen? Vagy azért kisebb mert nagyon sokat hánytam, kórházban is voltam ez miatt?

Legjobb válasz: Nem azért van. A 12, hétig minden baba méreteit tekintve egyformán fejlõdik, ezért lehet pontosítani a terhesség korát az uh mérésekkel. Azok az uh adatok amikhez viszonyítanak azok középidõs teherbe esésre vannak kalkulálva, de nem biztos, hogy mindenki akkor esett teherbe.

Nem azért van. A 12, hétig minden baba méreteit tekintve egyformán fejlõdik, ezért lehet pontosítani a terhesség korát az uh mérésekkel. Azok az uh adatok amikhez viszonyítanak azok középidõs teherbe esésre vannak kalkulálva, de nem biztos, hogy mindenki akkor esett teherbe.
A hányásnak semmi köze a baba méretéhez!Az elején elõfordul, hogy az orvos az uh-val kicsivel fiatalabbnak vagy idõsebbnek látja a babát, de nincs neki jelentõsége, pláne, ha azt mondta, hogy minden rendben!!
A kérdező hozzászólása: ok köszönöm, csak eddíg minden rendben volt a méreti alapján:) )!!!
Ne aggódj! Nekem a menstruációm alapján 9 nappal "idõsebbnek" kellene lennem, de valószínûleg nem középidõben történt az "esemény", hanem késõbb. A 12. uh-n megállapította, hogy 11+5 hetes(CRL:48mm), utána a 2 héttel megint megnézett és pont 13+5 hetes voltam(CRL:74mm) a baba méretei alapján. Azóta ezek szerint járok vizsgálatokra. A kalkulátorokban a menstr. kezdõ napjához pedig mindig hozzáadok 9-et. Az a lényeg, hogy a pici 2 uh között megfelelõen fejlõdjön! Boldog babavárást
Én is szedtem. Nekem azt mondta az orvosom, ahogy teherbe esek már ne szedjem.Sok sikert a babaváráshoz!

Ha már 3szor mondták hogy kislány, 18 hetes 3 napos vagyok, múlt héten 2 doki (2D-4D) is ezt mondta akkor vehetem biztosra?

Nagyon szépen széttette a lábacskáit, így rögtön a doki rávágta hogy kislány, majd végig annak mutatta magát. Egy másik doki is azt mondta.

Legjobb válasz: szia! Ha ennyiszer megerõsítették, akkor szerintem igen.

szia! Ha ennyiszer megerõsítették, akkor szerintem igen.
Szia! Mi is a 18. héten tudtuk meg és bejött. Szerintem készülhetsz a kislányra!:-)
A kérdező hozzászólása: De jó! Köszönöm! :) Most néztem a neten kislányos uh-t és a miénk is olyan! :) Kaptam képet is a bizonyítékról! :)
HIHI....menjél el még pár dokihoz:) :)

Kaptam tüszö repesztö injekcióta mult héten és voltam is együtt a párommal. Azóta vissza mentem a dokihoz és azt mondta hogy meg repedt a tüszöm is és hogy most várjak. Mi lehet?

kb3-4 apja abszolútnem birom el viselni a cigi füstöt ég a gyomrom ha eszek azért ha nem eszek akkor meg azért van hányingerem.ez utalhat már babára?

Legjobb válasz: Annyit mondanék, hogy a fogantatás utáén 10-12 nappal ágyazódik be a babó, ha megfogant. Ekkor kezd kialakulni a baba és az anya között a kapcsolat, ekkor kezdenek el termelõdni a terheshormonok, amik a terhestüneteket okozzák. Amit most érzel, az még nem a baba miatt van, hiszen még be sem ágyazódott.

Annyit mondanék, hogy a fogantatás utáén 10-12 nappal ágyazódik be a babó, ha megfogant. Ekkor kezd kialakulni a baba és az anya között a kapcsolat, ekkor kezdenek el termelõdni a terheshormonok, amik a terhestüneteket okozzák. Amit most érzel, az még nem a baba miatt van, hiszen még be sem ágyazódott.
Bármi lehet még a dologból, ha sikerült is valahol a beágyazódás körül tarthat a folyamat, Igaza van a dokinak ilyenkor azonkívül, hogy vársz türelemmel mást nem tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: köszööm a gyors választ!nagyn remélem hogy sikerül.
A legjobb amit ajánlani tudok az a Reparon kúp!
Nekem is a szülés után kijött az aranyerem, én mastu kenõcsöt használok rá.Nagyon jó pár napon belül elmúlik, én a kúpot azért nem ajánlom mert így is fájdalmas hát még oda feltolni a kúpot:) :) na de ez csak az én véleményem.
Sperti nagyon jó, és lehet használni bármikor.Azért ha sokáig gondod van vele, és a vérzés sem múlna, azért mutasd meg dokinak.
elõzõ vagyok és elfelejtettem van kenõcs is
Az én dokim a reparon mellé a venoruton kapszulát ajánlotta, nekem bevált. Az aranyér is egy visszértágulat.

Volt múlt hónapban spontán vetélésem, csupán 3napot csúszott a mensi, aztán megjött. Teljesen kitisztultam, és nem mondta a doki, hogy kellene szünetet tartani, viszont többen azt írták, hogy nekik kellett tartani. Nekem miért nem mondta?

Legjobb válasz: Nekem is volt spontán vetélésem és nekem azt mondta a doki, hogy csak az elsõ mensit várjam meg.DE én már 6 hetes voltam. Neked azért nem kell várnod, mert csak három nap késésed volt, teljesen kitisztultál, ez még annyira korai terhesség volt hogy nem okoz gondot, ha nem vártok. Ilyen vetélés nagyon gyakori, sokszor a nõk észre sem veszik hogy elvetéltek, csak késik egy-két napot a mensi. Ne aggódj nem lesz semmi baj!! Egyébként csináltál tesztet, vagy honnan tudod hogy vetélés volt?

Nekem is volt spontán vetélésem és nekem azt mondta a doki, hogy csak az elsõ mensit várjam meg.DE én már 6 hetes voltam. Neked azért nem kell várnod, mert csak három nap késésed volt, teljesen kitisztultál, ez még annyira korai terhesség volt hogy nem okoz gondot, ha nem vártok. Ilyen vetélés nagyon gyakori, sokszor a nõk észre sem veszik hogy elvetéltek, csak késik egy-két napot a mensi. Ne aggódj nem lesz semmi baj!! Egyébként csináltál tesztet, vagy honnan tudod hogy vetélés volt?
Nekünk 2 hónap szünetet mondott.Annyi elég arra, hogy a méhed újra megerõsödjön, és felkészüljön a köv.bébire. A regenerálódáshoz heti 2x1 E vitaminnal hozzájárulhatsz.Nekem azt mondta szedjem tovább az elevitet, de csak heti 2-t.Kontrollon voltál?Ha még nem, akkor ezekre a dolgokra kérdezz rá az orvosodnál.
Nem feltétlenül. Minden terhesség más még ugyanannál a nõnél is. Bár a mellfájdalom, az elég gyakori tünet. De ha nem sikerült akkor se keseredj el! Én két vetélésen vagyok túl és még nincs gyerekem, de minden hónap új remény!!!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak:nekem is ezzel kezdõdött este, másnak pecsételés, ekkor hívtam a dokit, aki azt mondta az még belefér, de menjek másnap hozzá, de éjszaka erõs görcsökkel megjött.Én a helyedben hétfõn dokihoz mennék mindenképp, nekem azt mondta h ha most is összejön azonnal menjek mert sárgatest szurit fogok kapni.Remélem neked nem így lesz, szorítok.
A kérdező hozzászólása: igen, teszteltem, ez szept-ben volt, de mire elmentem a dokihoz aznap reggel megjött.UH-t csinált, és vérképre küldött, abból derült ki, hogy már lezajlott vetélés volt.Ebben a hónapban voltam ismét, látott psejtet, mondta mikor legyünk együtt.Jövõ szombatra nem várom.De szerintem nem sikerült, mert most nem érzek olyan tüneteket, mint a múlt hónapban.Szted ua-t kellene érnem ha sikerült volna?
Kerdezonek: Altalaban minden terhesseg mas meg ugyanazon szemelynel is, tehat azert mert nem erzed most ugyanazt, mint mult honapban, meg lehet hogy ujra osszejott a baba. Visszaterve a fo kerdesedre ugy tudom, hogy mikor csak par napot kesve jon meg a mensi, akkor a terhesseg annyira fiatal, hogy nincs szukseg egeszsegugyi kaparasra, marmint muvi befejezesre gondolok , mert az egesz hogy is mondjam "zigota" (ha mar ennek lehet nevezni ilyen koran) eltavozik mindenestul, ugy ahogy van. Tehat elkepzelesem szerint minel idosebb a terhesseg mikor bekovetkezik a veteles, annal inkabb van esely arra, h. szukseg van muvi befejezesre. Bocs, ha nem fogalmaztam erthetoen. (Neked volt rozsaszin folyasod a kesett mensi elotti napokban? En tegnap teszteltem pozitivat, a mensinek 2nap mulva nem kellene megjonnie. Ma volt/van egy pici rozsaszines kremes folyas es most megijedtem, mi lesz ha nekem is megjon majd.:( )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!