Találatok a következő kifejezésre: Dohányzásról való után újra rágyújtottam buliban, (1 db)

Dohányzásról való leszokás után újra rágyújtottam buliban, tartható, hogy csak néha gyújtok rá?

Terhesen abbahagytam a dohányzást, most 4 hónapos a babám és át kellett állni tápszerre, így a tejet ez nem zavarja. Nem akarok annyit dohányozni, mint miel?tt terhes lettem, de tegnap, a baba születése óta el?ször, buliban voltam, és elszívtam egy cigit. Ha néha-néha rágyújtok, akkor biztos, hogy vissza fogok teljesen szokni, vagy maradhat társaságban az az egy-egy szál?

Legjobb válasz: Ez a te akarat er´öd. èn van hogy elszívok napi 5 szálat aztán meg 2 hónapig semmit, van hogy minden nap van amikor csak buliban. tesóm nagyon erös dohányos volt és leszokott, most ha buli van akkor egyet egyet elszív aztán ennyi. pedig napi egy doboz elment neki. apukám azt mondta ha most egy szállat elszívna 25 év nem dohányzás után tuti rögtön rászokna. szóval akarat.

Ez a te akarat er´öd. èn van hogy elszívok napi 5 szálat aztán meg 2 hónapig semmit, van hogy minden nap van amikor csak buliban. tesóm nagyon erös dohányos volt és leszokott, most ha buli van akkor egyet egyet elszív aztán ennyi. pedig napi egy doboz elment neki. apukám azt mondta ha most egy szállat elszívna 25 év nem dohányzás után tuti rögtön rászokna. szóval akarat.
Szia!ÉPn is leszoktam egyszer 7 hónapra, majd egy buliban rágyújtottam!Utánna egy hétig nem szívtam, majd ismét buliba mentünk!Ismét rágyújtottam, mondván, hogy múltkor is meg bírtam állni, hogy hétközben nem szívtam!Aztán kétnaponta egyet szívtam, majd napi egy, majd kettõ!Visszaszoktam teljesen!Barátnõm ugyanígy volt!Azóta egyszer ismét sikerült leszokni 3 hónapra!Ugyanebbe a hibába estem, csak nem buliban, hanem hétköznap otthon!Pár hét után újra szívtam rendesen!A barátnõm szintén leszokott azóta kétszer pár hónapra, de õ is újra szívja!Nála is így kezdõdött ismét!Akit ismerek és nem szokott vissza, az egyszer sem gyújtott rá azóta!A saját és környezetem tapasztalata alapján én azt mondom, nem szabad egyet sem, mert a néha egybõl visszaszokás lesz!Én bánom azóta is!Akkor könnyebb lett volna megállni, mint most újra abbahagyni!Persze van erre elentétes példa is, mint azt az elöttem válaszoló írta, de szerintem az sokkal ritkább!Most könnyebb erõsnek lenni, mint késöbb!
Ha egyszer rágyújtottál akkor vége a dalnak, csak idõ kérdése, hogy újra úgy füstölj mind a gyárkémény.Ez nem csak az én tapasztalatom, hanem millió ismerõsömé is.Ez van.Vagy cigizel, vagy EGYÁLTALÁN NEM!
én például lassan 2 éve h elõszõr rágyujtotam de csak 7végén gyujtok rá és a mai napig nem szoktam rá. köszönhetem persze a barátomnak is aki mindig jelzi h ne szivjak többet mert az már sok lenne egy estére.
Tartani tartható, de igy kinlodni fogsz, mert az agyad nem tudja elfelejteni a nikotint, és nagy a valoszinüsége a teljes visszaszokásnak.A legjobb ha végleges döntést hozol...
Mindenkinek a maga döntése, hogy akar -e dohányozni, ez az ember agyában dõl el. Ha vágyik rá, akkor fog, persze megmagyarázhatja magának, hogy csak ritkán, meg néha néha, meg buliban, kifogás van ezernyi. Ha valaki nem akar dohányozni, csak buliban, azt is megteheti, de ehhez igen jó lelki ereje kell legyen. Másrészt én még buliban sem károsítanám magam ilyen köztudottan káros dologgal. 23 ff


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szoktassam le apukámat a cigiről?

30 éve dohányzik és napi 2,5 dobozzal esllzív félek nem lesz jó vége, hogy szoktassam le mert ideges amikor elveszem vagy eldugom előle.

3

Miért néznek le amiatt hogy dohányzom?

Sziasztok!
Az egész azzal kezdődött hogy mikor elmondtam egy lány barátomnak akivel sokat találkzogatok (fiú vagyok, de nem akartam összejönni vele) hogy dohányzom, teljesen ledöbbent, egyszerűen ne mtudta elhinni, és teljesen gáznak gondolta, éreztem hogy csökkent a tiszteletem. Pedig nem dohányoztam előtte, nem volt dohány szagom, még csak nem is voltam ideges a cigihiánytól.

Miután egyre több velem egykorúnak (15 év) mondtam el, ők is lenéztek miattam, nem megutáltak, csak belül lenézőbbek voltak.
Eltekintve a koromtól, szeretném megkérdezni hogy miért nézik le az embereket azért mert dohányoznak? Én egy jókedvű, fiatal fiú vagyok, sok barátom van, kedvelnek is, de valamiért, úgy hogy már dohányzom már nem kellek annyira nekik.

14

Jól tettem, hogy így megszabadultam a cigitől?

Még nem voltam rászokva, de kezdett olyan érzésem lenni, hogy el kéne szívni egy szálat. És ami volt cigim a haveroktól, az hiába benn volt a fiók mélyén tudtam, hogy ott van, és elő vehetem bármikor.
És 1 hete azon járt az eszem, hogy áhh, rágyújtsak vagy ne? Nem akarok rászokni, de jó lenne most egyet elszívni.

Aztán annyira kész voltam, hogy megfogtam azt a 7-8 szálat, vizet engedtem rájuk, és kib*sztam a kukába.
Most a haverjkaim azt mondták jó hülye vagyok, ettőlk nem fogok leszokni a cigiről, csak elb*sztam pár jó szál cigit...

De most úgy érzem, hogy ez így jobb.
Most olyan érzésem van, hogy az, hogy én dombtam ki magamtól az más, mintha mások kényszerítettek volna...
De a haverjaim erre is azt mondták, hogy ez f*szság, így nem fogok a cigizéstől megszabadulni!

Most jól tettem, vagy sem?

7

Van egészségi kockázata a hirtelen leszokásnak?

Szerencsére nekem egy deka tapasztalatom nincs a témában. Ezért szeretném megkérdezni a hozzá értőket hogy ha valaki 25 éves korában abba hagyja az erős dohányzást (1doboz/nap), egyik napról a másikra, akkor annak van e valamilyen kockázata vagy inkább fokozatosan kell?

Milyen tünetek várhatók és hogyan lehet ezeket enyhíteni vagy kivédeni?

Hozzá értők válaszát előre is köszönöm!

5

Ha az ember már sokat dohányzott akkor mivel lehet mégis megelőzni a tüdőrákot? Vitamin, ételek stb.

3

A sárga, fehér ás szürke bondok egy árba vannak? és ha igen mennyi az ára?

1

Beszéljetek le arról hogy cigizzek! Extrém fiatal vagyok még hozzá, de már vagy 3-szor indultam el hogy szívjak. (? )

Az ilyesmi, hogy rákom lesz tőle, nem tud meghatni, mármint persze rossz dolog, de valamiért nem rettent el.

10

Miért van ekkora propaganda a fű körül, ami annyira károsnak akarja beállítani?

Úgy értem, hogy nyilván káros, de nem annyira, mint az alkohol, sőt, még a sima ciginél is kevésbé káros.
Emellett van sok gyógyhatása. 2007-es cikket olvastam róla, hogy mi minden káros hatása van, azóta már fele kiderült, hogy nem igaz, vagy épp az ellenkezője igaz...
(

18

Hány Ft-nál kezdődik a normális szivar?

Esetleg márkákat is mondhattok.

2

Lehet ettől bajom?

15 éves vagyok.minden szombaton elszívok két szál cigit.egyet délelőtt egyet délután..kizárólag szombaton máskor nem szoktam de akkor is csak délelőtt egy meg délután!!
lehet ettől nagy bajom?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!