Találatok a következő kifejezésre: Dobjam a ha nem (12 db)

Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy nem becsül meg a barátom, nem szeret, egy vagyok neki a sok közül, stb. Mit tegyek, ha én nem akarok csalódni? Szakítsak vele én, hogy elkerüljem azt, hogy ő dobjon engem, ha megunt?

Szeretem ?t, teljes szívemb?l, de én is kételkedek az érzéseiben. Amúgy 5 hónapja vagyunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy sugároznia kellene a barátomról a boldogságnak, hogy egy ilyen lány a barátn?je, mint én, de ehhez képest szerintük csak egy strigula vagyok neki... Nekem ? volt az els?, ? vette el a szüzességem, és ? az els? igazai szerelmem, nehéz ez így... 19L, Õ 22F

Legjobb válasz: Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..

Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..
Szerintem kérdezz rá!! Mondd meg neki, hogy miket hallasz és kész! Tisztázd vele nehogy aztán csak kacsa legyen az egész és feleslegesen gyötröd magad ezzel. Írj majd hogy hogy döntöttél!
Miért mondják, hogy nem becsül meg? Te is szoktad így érezni, vannak ennek jelei? Hogyan viselkedik Veled? Azt itt a lényeg, hogy TE mit érzel, ránk is mondták az elején mind a kettõnknek külön-külön, meg ami a durva, együtt is :S, hogy a másik nem veszi komolyan, de csak mert szét akartak minket szedni, alapja nem volt. De én eleve el se hittem, mert a barátom viselkedése velem mást mutatott.
egy tanácsot adok: dobd, az ilyen sosem vezet jóra...én pont ugyanígy voltam...mindenki rossz szemmel nézte a barátomat, mondták, hogy nem hozzám való, de hát szerelmes voltam, s a szerelem vak....aztán úgy sikerült, hogy dobtam....rá 3 napra már új csaja volt....csak egy lyuk voltam az övén....de már nem tud érdekelni...légy bátor...
KukadIjon nem lehet spórolni, mert azt kötelezõ fizetni, ha kiraksz, ha nem.Egyébként az õ dolguk.
Inkább a cigin kéne spórolni, a luxuscikkeken, kaját otthon készíteni, nem rendelni és nem gyorsétterembe járni, autó helyett tömegközlekedés ... vannak javaslataim, spóroló bajnok vagyok. :)
Szerintem nem normális!
Ja, szerintem is az a tuti ha a szart se húzzák le, hadd gyûljön a sok barnamaci, döngjenek körülötte a legyek, illatozzon a finom csokipuding :D a megspórolt pénzt aztán költhetik légfrissítõre :D Vagy mégjobb, menjenek a ház elé és kulázzanak rá az aszfaltozott útra! Le se kell húzni, a kull meg kit érdekel, majd az arra járó kocsik kilapítják, széthordják :DDDD
Sztem nagydolog utan se huzd le. Sot dobd ki a wct ugy ahogy van jo lesz a kert is
nálunk a szemétdíjon így nem lehetne spórolni. A szemetes cég a lakcímnyilvántartótól megkapja az adatot, hány fõ van oda bejelentkezve, atok után muszáj fizetni akkor is, ha nulla szemét van.
Én vízzel sosem spóroltam ilyen módon, de fürdésnél, vagy mosogatásnál sem. Szemétdíjunk nincs, be van építve a közös költségbe, társasházban lakunk. Én mindig is csak a kaján tudtam spórolni.
Hát, mi ezt pl. úgy oldottuk meg gyerekkoromban, hogy amikor kádban fürdés volt, utána azzal a vízzel öblítettük le a WC-t másnap estig, ami maradt, abból meglocsoltuk a virágokat, meg feltöröltünk. Általában pénteken vagy szombaton fürödtünk kádban, egyébként csak tusoltunk. Szóval szerintem abban a formában, ahogy kérdezed, undorító, és ha pl. nõk is élnek ott, akik a pisihez is használnak WC papírt, könnyen duguláshoz vezethet a dolog, ami csak viszi a pénzt. Szemétdíjat meg elvileg csak akkor nem kell fizetni, ha egy háznak nincs bejelentett lakója (legalábbis nálunk ekkor megengedik), egyébként meg köteles fizetni - a szemét mennyiségétõl függetlenül. Társasházban akkor is, ha nincs bejelentett lakó, mert pl. bérlõ lehet, aki szintén szemetet termel.
Mi sem húzzuk le a wc-t, hanem felfogjuk a fürdés, mosás, stb uána keletkezett vizet, vödrökbe merjük, és azzal öntjük le. Nagy pazarlás a wc-lehúzás... De ez a szemét dolog... az elsõ jól írta, a luxuscikkeken kéne spórolni.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a szemétdíj havi 4000 ft.
Ez szerintem filleres tetel, amennyi a wc lehuzasa lenne. A szemet pedig sporolas, amit masvalakivel fizettetnek meg. Jo budos lehet a wcben, foleg ilyenkor nyaron.
Nem normális.Ha már spórolni akarnak, akkor öntsék le a wc-t vödörnyi vízzel a kádból, a megmaradt fürdõvízzel.A szemétdíjon meg nem tudnak spórolni, azt mindenképpen ki kell fizetni.
Most aztán fújozni fog mindenki, mint én minden nap.Olyan szomszédunk van... alattunk lakik, eddig wc-je sem volt, üvegbe pisil, ami a párkányra van kitéve, úgyszintén a barna dolog is. Annyira szokott bûzleni, hogy hihetetlen. Már kihívtuk a higiénikusokat is, na azóta tett be wc-t, amit nem használ. Undorító, kakijába termeszti a hagymát az ablakba. Mûvész ember és ezt csinálja.
A kérdező hozzászólása: És a közös képviselõ n tudna mit tenni?. Ez durva utolsó
Mi is elég spórolósak vagyunk..de azért ez a szemetet elvinni máshova túlzás. nagyon sokan csinálják felénk is h. kb. havi 1x rakják ki a kukát és akkor fele a díj, mi is ezt tesszük, de nincs is annyi szemét. Mivel amit tudunk elégetünk, a kaja nem marad meg, a mûanyag dolgok palackok stb. mennek a szelektívbe..úgyh havi 1x rakjuk ki, , de így telik meg csak mûanyag dolgokkal amikkel nem tudunk mit kezdeni otthon.Én azt utálom ha az út mellé dobálják, hogy kb.2000Ft-ot spóroljanak. A wc dologhoz nem tudok hozzászólni, mi mindig lehúzzuk. :) Fel kell fogni a mosógépbõl a vízet, meg tényleg ahonnan csak lehet és azt is lehet használni.
13-as vagyok Nem, nem lehet már mit csinálni, talán még egyszer kihivjuk a higiénikusokat, de nem hiszem, hogy változni fog a dolog. De hogy a kérdésre is válaszoljak:Nem, nem normális.Nálunk is úgy van, hogy muszáj fizetni, akár van szemét, akár nincs.
13-16-os vagyok.. Most miért lettem lepontozva?!

Ha nem tölt a zselés akkumlátorom ki kell hogy dobjam, vagy lehet valahogy regenerálni, vagy akárhogy működő képessé tenni?

6V/4A--aksi 3,4V-ot vesz csak fel pedig egész nap töltöttem!

Legjobb válasz: próbálkozhatsz szulfátmentesítéssel, párezer forintért lehet kapni ilyen készüléket (keress rá), de a siker közel sem garantált.

próbálkozhatsz szulfátmentesítéssel, párezer forintért lehet kapni ilyen készüléket (keress rá), de a siker közel sem garantált.
Ez teljesen normális terhelés, sík úton simán viszi a 40-et, fölötte ne kínozd.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem! S gondolom! De hát 63 nem csoda h csörömpölt! :) De attól még megy csak érezteti magát hogy itt legyen a határ! :) :)
Nekem 63 mat ment , de ott már nagyon csörömpölt ..... Most biztos lesz olyan aki ebbe kételkedne , vagy azt hiszi hogy agyon tuningolt de nem!
A kérdező hozzászólása: Nem fog tönkre menni, am a 207 az fos 1 sebességes + gyengébb is! És ha kisebb-t teszek bele nem lesz gyengébb csak ha 80-90-100kg vagy... de 68 nál gyorsabb lesz és nem lesz gyengébb! De köszi a komikat! :)
haveré is megy 55-60 gyári nem gányolt. üssed vágjad nyugodtan egyszer úgy is megunod vagy rájössz hogy égõ és eladod féláron vagy kidobod a lomosba. nekem is volt 207 : http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/poen/?dr=45247 kiéltem rajta ferde hajlamaim. használd egészséggel!!!
ha nagyon gányolhatnékod van, akkor esztergáltass egy kisebb hátsó fogaskereket, hogy az áttétel kisebb legyen. Ettõl tutira gyorsabb lesz, de gyengébb is. Viszont ha nincs súlyod, el fog bírni. (ez csak ötlet amúgy) A motor 40 fölötti sebességre igazából alkalmatlan, addig tökéletes.
A kérdező hozzászólása: :) , de jó lesz nagyon! Megveszem, meg még alakítgatok rajta ( festés, jól nézzen ki, meg ami nagyon fontos azt megnézem ) és akkor repülhetünk :) !
Attól függ, mivel nézed;) én GPS szerint néztem, trafipax biztos 60-nak méri, de a gyári sebességmérõ biztos kiakad, ha picit reszeled, ahogy leírtam;) (Ezek nem tuningok, inkább karbantartás, veterán korú motor velejárói:DD)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! OK nem szedem le! Egyébként, meg akitõl veszem 80 kg és 55 el simán elvitte, meg nekem volt 1 nagyon régi meg már rossz az is ment 45 szval amit most fogok venni elvihet lazán 55-60 al! :)
Ne szedd le szarabb lesz! Kokszmentesítsd, de valami szakival, vannak jó módszerek, mivel égetéssel nem jön ki! (A könyökbe egy megbontott végû bowdent raksz fúróval forgatva kikaparod.) A dobot szétszeded, kibelezed, kiégeted, aztán a hangtompító betétre fúrj 2 lyukat. Ezek után lesz teljesítménynövekedés. GYORSABB NEM LESZ HA DOB NÉLKÜL MÉSZ! (Most látom, hogy te rá akarod rakni... Na, de egyre megy.) További tipp: Takarítsd ki a légszûrõt, karbit, és lõdd be a gyújtást. Ezek után némileg jobb lesz a gázreakció, de csodát ne várj. Egyébként valahol 40-45 körül megy. További javulást tudsz okozni, ha tõle: [email protected] Veszel 12mm-es vasmagos tekercset, és a gyertyahézagot növeled 0, 6-0, 7mm-re! Persze ne várj csodát, de végsõ soron 40 körül utazni fogsz;)) Ha komolyabb dolgot akarsz, akkor írj a Babetta Love-on, mit tudnak vele kezdeni, úgy tudom 60-as hengert táborival csinált az egyik ember ott, azzal 60 körül megy végtempóra, szóval nem sok lehetõség van benne. A kérdésre válaszolva 40 lesz egy már használt 210-es vége, ami el van kopva, egy felújított bejáratott, brutálkompressziós valahol 50 körül megy, persze annak is kellemesebb 40-el. (Jegyezd meg, ez egy gyors bicikli gyárilag, nem motor;)) )
207-es lemezvillással én 45-50 között tudok végtempót menni egyébként. Lesz rajta most 210-es blokk, és polírozott felömlõk stb... teljesen felrewszelem, hogy robogó helyett használja húgom:DD

Dobjam a pasimat, ha nem mond le értem a buliról?

Legjobb válasz: ezt csak te tudod mérlegelni. mennyire komoly a kapcs, szereted-e, õ szeret-e... ezeket vedd figyelembe

ezt csak te tudod mérlegelni. mennyire komoly a kapcs, szereted-e, õ szeret-e... ezeket vedd figyelembe
Valóban, ezt csak te tudod igazán eldönteni. Persze, fontos az is, hogy hány évesek vagytok (a pasid nem "öregedett-e" ki már a bulizásból), mennyire jár bulizni, a találkozásaitok rovására megy-e a buli... ilyenek.

Ha egy tápszeres dobozt megkezdtem de már 2 hete nem evett belőle a babám azt dobjam ki?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan használt fel.Persze azt te látod hogy milyen az állaga!

Szerintem nyugodtan használt fel.Persze azt te látod hogy milyen az állaga!
Felbontás után úgy emlékszem 3 hétig lehet felhasználni.
Én a három hetet is lazán kezeltem. Jól le volt zárva mindig kapoccsal+a doboz! Szerintem most is 2-3 napot ráhúztam.
3 hétig jó

Van olyan bank ahol nem dobják vissza a sajátképes kártyaigénylésemet, ha?

Egy rajzolt figuráról lenne szó. Én rajzoltam, enyém a karakter de nem teszik rá a kártyára mert rajzfilm figura. Van olyan bank ahol ráteszik?

Van nekem egy yamaha dt 50 mx motorkerékpárom és elkopott a hátsó fogaskerék ami 42fogas volt . Nem tudom milyet vegyek hozzá mert azt akarom hogy a gyorsaságán is dobjon egy 10km/h és ha kell terepre is tudjak menni. Kissebet vagy nagyobbat?

http://robogotuning.hu/spd/JTR832/LANCKEREK_HATSO_JT_JTR832

Legjobb válasz: Hello, kisebbet kell venned, ha azt akarod hogy jobban gyorsuljon, és nagyobbat ha azt szeretnéd hogy a végsebessége növekedjen...Remélem tudtam segíteni.:D

Hello, kisebbet kell venned, ha azt akarod hogy jobban gyorsuljon, és nagyobbat ha azt szeretnéd hogy a végsebessége növekedjen...Remélem tudtam segíteni.:D
Ha nagyobbat veszel akkor terepezel, ha kisebbet akkor gyorsabb lesz. A kettõ együtt nem megy
Arról nem is beszélve, hogy csak a hátsó fogaskereket nem érdemes cserélni hanem egyszerre az elsõt a hátsót illetve a láncot is. És persze ha elkopott akkor a láncvezetõt is. Ha csak a hátsót cseréled akkor a láncot fogja megenni hamar

Ha a hutobol kivett, felmelegitett anyatejet nem issza meg mind a babam, hagyhatom kint par orat, vagy tegyem rogton vissza, vagy inkabb dobjam is ki?

Legjobb válasz: Felmelegített anyatejet már nem szabad visszahûteni, ami megmaradt, öntsd ki, vagy öntsd a fürdõvizébe a babának, jót tesz a bõrének.

Felmelegített anyatejet már nem szabad visszahûteni, ami megmaradt, öntsd ki, vagy öntsd a fürdõvizébe a babának, jót tesz a bõrének.
Kisebb adagokat melegítsél fel. Szerintem dobd ki vagy öntsd a kávédba :)
Dobd ki. A hûtõben tárolás eleve nem szokás, max. 1-2 órán át lehet így tárolni, felmelegítés után pedig mindenképpen ki kell dobni, nem lehet újra melegíteni. Tudom, sajnálod, de még mindig jobb kidobni, minthogy baja legyen tõle a gyereknek.
A kérdező hozzászólása: Koszi. Kar, h nem kavezom... :D Kedves masodik, mindenhol azt olvasom, hogy a hutoben 1-2 napig elall az anyatej. http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2229 http://www.kismamablog.hu/szoptatas/mit-tegyel-a-lefejt-anya.. http://www.cardio-baby.hu/index.php/cikkek/362 En egy napon belul felhasznalom...
Sajnos nem lehet, én próbáltam és iszonyat rossz a szaga, íze. Megváltozik az állaga. A második válaszoló rosszul válaszolt, lehet több napig (max. 3 napig) tárolni a hûtõben, és szokták is.
A kérdező hozzászólása: Ezutan is kidobom akkor, ha veletlenul megmaradna... vegul is nem hagy meg ipari mennyisegeket. De megprobalom aprankent kimeregetni neki, ugy hatha kevesebbet pocsekolunk el. Koszonom a valaszokat.
Én úgy tudom, hogy - hûtõben kb. 1 napig lehet - kint hagyni kb. 1 órát lehet - újramelegíteni nem lehet (nálunk nagy hasmenés lett tõle, pedig 1 órán belül volt újramelegítve)
A kérdező hozzászólása: Koszi. Igaz, nem hagy meg sokat, de van, hogy 20-30 perc utan felebred es ker meg egy kicsit. Tegnap elkezdtem, hogy kisebb adagokban adom, de az ugy nagyon elhuzodik.... Asszem marad, hogy kitoltok egy atlagos adagot es ha marad, hat -nagyon sajnalom- de kiontom :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!