Találatok a következő kifejezésre: Dobjam a ha (47 db)

Be lehet valahogy azt állitani hogy a skype ne dobjon ki ha játszom, akkor ha közben lerakják?

elg idegesitõ ha valakinek (a hivás vezetõjének elmegy a nete) közben élesben megy a játék és mire vissza tudom kapcsolni meghalok... mert lassan kapcsol a gépem

Van egy fiú akit szeretek. De nemtudom h ő szeret-e. Közben pasim is van. Ha az a fiú akit szeretek azt mondja h ő is engem akkor szerintetek dobjam a pasimat h ha járni akar velem?

A pasimat is szeretem, de az iskolatársamat is!!! Nem tudok választani...

Legjobb válasz: ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.

ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.
Hát a pasiddal mindenképp szakíts, csak azért ne maradj vele, mert nincs jobb hirtelen.
Szerintem szakíts velük, és koncentrálja sulira... még egy jópár évig.
Hallgass a szívedre ha nagyon tetszik az a fiú és õ is viszont szeret hát akkor szakíts vele de szerintem nem éri meg egy másik fiú miatt szakítani vele!!!! Ha meg nagyon szereted a barátodat akkor nincs mirõl beszélni.Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csakis te tudhatod a helyes döntést.
Melyik iskolába jársz?
Ha nem tudod , hogy a pasidat vagy a másikat válaszd én elmondom dobd a pasidat mert ha a pasidat igazán szeretnéd nem szerettél volna bele másba!
Megkérdezhetem, hogy te mit éreznél, ha az általad szeretett pasi egy másik nõbe lenne szerelmes, miközben együtt vagytok? Ezen kicsit gondolkozz el. Ez nem valami szép dolog. Inkább próbáld meg tisztázni az érzéseidet. De ezért nem kell valakit bántani. És most persze mondhatod, hogy nem bántod, de ha valakivel együtt vagy úgy, hogy valaki mást szeretsz, azt biztosan érzi. Már ha õ tényleg szeret téged és foglalkozik veled, akkor tuti észre vette/veszi.

Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy nem becsül meg a barátom, nem szeret, egy vagyok neki a sok közül, stb. Mit tegyek, ha én nem akarok csalódni? Szakítsak vele én, hogy elkerüljem azt, hogy ő dobjon engem, ha megunt?

Szeretem ?t, teljes szívemb?l, de én is kételkedek az érzéseiben. Amúgy 5 hónapja vagyunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy sugároznia kellene a barátomról a boldogságnak, hogy egy ilyen lány a barátn?je, mint én, de ehhez képest szerintük csak egy strigula vagyok neki... Nekem ? volt az els?, ? vette el a szüzességem, és ? az els? igazai szerelmem, nehéz ez így... 19L, Õ 22F

Legjobb válasz: Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..

Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..
Szerintem kérdezz rá!! Mondd meg neki, hogy miket hallasz és kész! Tisztázd vele nehogy aztán csak kacsa legyen az egész és feleslegesen gyötröd magad ezzel. Írj majd hogy hogy döntöttél!
Miért mondják, hogy nem becsül meg? Te is szoktad így érezni, vannak ennek jelei? Hogyan viselkedik Veled? Azt itt a lényeg, hogy TE mit érzel, ránk is mondták az elején mind a kettõnknek külön-külön, meg ami a durva, együtt is :S, hogy a másik nem veszi komolyan, de csak mert szét akartak minket szedni, alapja nem volt. De én eleve el se hittem, mert a barátom viselkedése velem mást mutatott.
egy tanácsot adok: dobd, az ilyen sosem vezet jóra...én pont ugyanígy voltam...mindenki rossz szemmel nézte a barátomat, mondták, hogy nem hozzám való, de hát szerelmes voltam, s a szerelem vak....aztán úgy sikerült, hogy dobtam....rá 3 napra már új csaja volt....csak egy lyuk voltam az övén....de már nem tud érdekelni...légy bátor...
KukadIjon nem lehet spórolni, mert azt kötelezõ fizetni, ha kiraksz, ha nem.Egyébként az õ dolguk.
Inkább a cigin kéne spórolni, a luxuscikkeken, kaját otthon készíteni, nem rendelni és nem gyorsétterembe járni, autó helyett tömegközlekedés ... vannak javaslataim, spóroló bajnok vagyok. :)
Szerintem nem normális!
Ja, szerintem is az a tuti ha a szart se húzzák le, hadd gyûljön a sok barnamaci, döngjenek körülötte a legyek, illatozzon a finom csokipuding :D a megspórolt pénzt aztán költhetik légfrissítõre :D Vagy mégjobb, menjenek a ház elé és kulázzanak rá az aszfaltozott útra! Le se kell húzni, a kull meg kit érdekel, majd az arra járó kocsik kilapítják, széthordják :DDDD
Sztem nagydolog utan se huzd le. Sot dobd ki a wct ugy ahogy van jo lesz a kert is
nálunk a szemétdíjon így nem lehetne spórolni. A szemetes cég a lakcímnyilvántartótól megkapja az adatot, hány fõ van oda bejelentkezve, atok után muszáj fizetni akkor is, ha nulla szemét van.
Én vízzel sosem spóroltam ilyen módon, de fürdésnél, vagy mosogatásnál sem. Szemétdíjunk nincs, be van építve a közös költségbe, társasházban lakunk. Én mindig is csak a kaján tudtam spórolni.
Hát, mi ezt pl. úgy oldottuk meg gyerekkoromban, hogy amikor kádban fürdés volt, utána azzal a vízzel öblítettük le a WC-t másnap estig, ami maradt, abból meglocsoltuk a virágokat, meg feltöröltünk. Általában pénteken vagy szombaton fürödtünk kádban, egyébként csak tusoltunk. Szóval szerintem abban a formában, ahogy kérdezed, undorító, és ha pl. nõk is élnek ott, akik a pisihez is használnak WC papírt, könnyen duguláshoz vezethet a dolog, ami csak viszi a pénzt. Szemétdíjat meg elvileg csak akkor nem kell fizetni, ha egy háznak nincs bejelentett lakója (legalábbis nálunk ekkor megengedik), egyébként meg köteles fizetni - a szemét mennyiségétõl függetlenül. Társasházban akkor is, ha nincs bejelentett lakó, mert pl. bérlõ lehet, aki szintén szemetet termel.
Mi sem húzzuk le a wc-t, hanem felfogjuk a fürdés, mosás, stb uána keletkezett vizet, vödrökbe merjük, és azzal öntjük le. Nagy pazarlás a wc-lehúzás... De ez a szemét dolog... az elsõ jól írta, a luxuscikkeken kéne spórolni.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a szemétdíj havi 4000 ft.
Ez szerintem filleres tetel, amennyi a wc lehuzasa lenne. A szemet pedig sporolas, amit masvalakivel fizettetnek meg. Jo budos lehet a wcben, foleg ilyenkor nyaron.
Nem normális.Ha már spórolni akarnak, akkor öntsék le a wc-t vödörnyi vízzel a kádból, a megmaradt fürdõvízzel.A szemétdíjon meg nem tudnak spórolni, azt mindenképpen ki kell fizetni.
Most aztán fújozni fog mindenki, mint én minden nap.Olyan szomszédunk van... alattunk lakik, eddig wc-je sem volt, üvegbe pisil, ami a párkányra van kitéve, úgyszintén a barna dolog is. Annyira szokott bûzleni, hogy hihetetlen. Már kihívtuk a higiénikusokat is, na azóta tett be wc-t, amit nem használ. Undorító, kakijába termeszti a hagymát az ablakba. Mûvész ember és ezt csinálja.
A kérdező hozzászólása: És a közös képviselõ n tudna mit tenni?. Ez durva utolsó
Mi is elég spórolósak vagyunk..de azért ez a szemetet elvinni máshova túlzás. nagyon sokan csinálják felénk is h. kb. havi 1x rakják ki a kukát és akkor fele a díj, mi is ezt tesszük, de nincs is annyi szemét. Mivel amit tudunk elégetünk, a kaja nem marad meg, a mûanyag dolgok palackok stb. mennek a szelektívbe..úgyh havi 1x rakjuk ki, , de így telik meg csak mûanyag dolgokkal amikkel nem tudunk mit kezdeni otthon.Én azt utálom ha az út mellé dobálják, hogy kb.2000Ft-ot spóroljanak. A wc dologhoz nem tudok hozzászólni, mi mindig lehúzzuk. :) Fel kell fogni a mosógépbõl a vízet, meg tényleg ahonnan csak lehet és azt is lehet használni.
13-as vagyok Nem, nem lehet már mit csinálni, talán még egyszer kihivjuk a higiénikusokat, de nem hiszem, hogy változni fog a dolog. De hogy a kérdésre is válaszoljak:Nem, nem normális.Nálunk is úgy van, hogy muszáj fizetni, akár van szemét, akár nincs.
13-16-os vagyok.. Most miért lettem lepontozva?!

Dobjam a pasimat, ha nem mond le értem a buliról?

Legjobb válasz: ezt csak te tudod mérlegelni. mennyire komoly a kapcs, szereted-e, õ szeret-e... ezeket vedd figyelembe

ezt csak te tudod mérlegelni. mennyire komoly a kapcs, szereted-e, õ szeret-e... ezeket vedd figyelembe
Valóban, ezt csak te tudod igazán eldönteni. Persze, fontos az is, hogy hány évesek vagytok (a pasid nem "öregedett-e" ki már a bulizásból), mennyire jár bulizni, a találkozásaitok rovására megy-e a buli... ilyenek.

Miért ilyenek a nők? Miért van az ha a nőket szeretik, szép sms-t írnak nekik, szépen bánnak velük, odafigyelnek rájuk, ettől függetlenül dobják a srácot.

Ha viszont nem kapnak smst,a barátjuktól(vagy csak nagyon ritkán)nem a legjobban bánnak velük,nemigazán figyelnek rájuk akkor viszont hatalmas szerelemre lobbannak...

Legjobb válasz: Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!

Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!
szerintem is a sok sms egy idõ után zavaróvá válik, de ezt sokszor nem monják ki a nõk hogy ne bántsa meg a fiút. ÉS az sem jó ha tul sokat foglalkozol a nõkkel mer ez is olyan mint az sms :zavaróvá, idegesitõvé válik.
Mert mindenkinek az kell, akiért küzdeni kell, ugyanis ettõl termelõdik az adrenalin, ami nélkül nincs izgalom.
A barátom és én 7 hónapja vagyunk együtt mindig is harmonikus volt közöttünk minden, és én olyan vagyok, aki NAGYON értékeli és igényli egy fiú törõdését. (18)
Mint minden mást, ezeket is mértékkel kell csinálni. Lány vagyok (16) és nekem nagyon jól esik, ha a barátom ír esténként egy szép sms-t, ami tényleg tartalmas, viszont ha egész nap írogat ilyeneket, hogy "mizu?", "mit csinálsz éppen?" meg hasonlók, az valóban idegesítõ tud lenni. És ez igaz, hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, ami elérhetetlen, legalábbis egy kapcsolat elején. Hogyha már komolyabb a dolog nem feltétlenül. De ha neked ez a problémád, kicsit vegyél vissza, hagyd, hogy a lány keressen téged néha, valahogy próbáld meg kifejezni, hogy szereted, de ne ess túlzásokba! Nem általánosítok, mert ez nem mindenkinél így megy, de nálam spec igen. :)
A "szépen bánnak velük" és az "odafigyelnek rájuk" alatt konkrétan mit értesz? Amúgy meg ugyanúgy, mint a pasiknál, a túlzott törõdés inkább menekülésre serkenti az "áldozatot". A szép esemes meg egy dolog, de azt a WCn is meg lehet írni...az az igazi, amikor a munkahelye elõtt várod, szerelmes levelet küldesz POSTÁN, kinyitod neki az ajtót, felsegíted a kabátját, néha vmi apróságot adsz ajándékba...de ezek az sms, email meg elektronikus cuccok...
A lanyok arra vagynak aki elerhetetlen, akiert kuzdeni kell, akit nehezen kaphatnak meg, a rosszfiuk a menok... A legnagyobb hosszerelmes voltam gimiben, rozsaval vartam a lanyokat, verseket irtam, stb. Volt baratnom de mind elromlott mert unalmassa valik az ember. Alapveto emberi termeszet. Ami a tied es barmikor hozzaferhetsz mert tudod hogy mindig ott van es var rad az nem izgalmas. Az alap, vesztartalek. Amikor azt erzekelteted hogy bar nehezen de megkaphat ha kicsit kuzd akkor sokkal tobb kihivast adsz neki, azon fogja torni a fejet egesz nap hogy ferkozhet hozzad es hogy vajon mi az amiert nem kuszok terden oda hozza egybol. Ha ezen agyal azt veszi eszre hogy egesz nap te jarsz majd a fejeben ergo eszre sem veszi es izgalmassa valsz szamara. Olcso trukk es mindig bejon. A foiskolan mar igy csajoztunk. Nem is olyan bonyolult a noi lelek mint ahogy tunik... :)
Hmm.. valóban ez az általános viselkedési forma sajnos! És nincs igazatok!! Aki KOMOLYAN szereti a párját, az SOHASEM unja meg az sms-eket, és Õt magát sem!! Nagy szerepe van ebben az életkornak, a társadalomnak.. Emberek! Egy tizenéves fiataltól ne is várja el senki, hogy felnõttként viselkedjen és felnõttként szeressen!! Ebben a korban nem ez a jellemzõ! Még csak próbálkoznak, tesztelgetik a határaikat, bontogatják a szárnyaikat! Nem ezek a tulajdonságok a fontosak ebben a korban egy kapcsolatban! Igen erõsen az érzelmek dominálnak, amelyeket ráadásul hajlamosak még össze is keverni, tévesen értelmezni! Viszont ha felnõtt nõk esetében beszélünk errõl, akkor: Ne aggódj, Te is rátalálsz arra a lányra, akinek Rád van szüksége!! Addig pedig gondolj arra, hogy ezek a lányok idõvel(amikor elcsattan az elsõ pofon) rájönnek, hogy mennyire rosszul választottak! Én erre azt mondom, "aki hülye, az haljon meg!" ha valakinek ez kell... Isten áldja!!! :) Üdv: Haven 23/L
Mert ez unalmas!Nekem is volt ilyen pasim, és fúúúú a hideg rázott tõle!Ott is hagytam!A mostani barátom az arany középút, mert tudja, hogy mikor kell hagynia, hogy kicsit egyedül lehessek, és tudja, hogy mikor van szükségem arra, hogy érezzem, hogy nagyon szeret!Nem kell mindig a másik nyakán lógni, mert azzal csak megfojtod!

Cv-ben mit szólnak a munkáltatók, hr-esek a megbízási szerződéshez, releváns tapasztalatnak számít-e, vagy dobják a susnyásba, ha valakinek ilyenje van? (Munkaügyi területen vagyok én is ráadásul! )

Legjobb válasz: Életrajzba mióta szokás beírni, hogy hol milyen jogviszonyban dolgoztál? Munkahely/Megbízó cég neve, a beosztásod, esetleg hogy milyen feladatokat kellett végezned, és annyi. Na de hogy munkaviszonyban vagy megbízási szerzõdéssel voltál... Én ilyet még életemben nem láttam életrajzban. Angoltanár vagyok, több iskolában és nyelvsuliban dolgoztam, de soha egyiket sem érdekelte, hogy a többiben fõállásban, vállalkozóként vagy megbízási szerzõdéssel voltam.

Életrajzba mióta szokás beírni, hogy hol milyen jogviszonyban dolgoztál? Munkahely/Megbízó cég neve, a beosztásod, esetleg hogy milyen feladatokat kellett végezned, és annyi. Na de hogy munkaviszonyban vagy megbízási szerzõdéssel voltál... Én ilyet még életemben nem láttam életrajzban. Angoltanár vagyok, több iskolában és nyelvsuliban dolgoztam, de soha egyiket sem érdekelte, hogy a többiben fõállásban, vállalkozóként vagy megbízási szerzõdéssel voltam.

Miért csodálkoznak, ha egy láncon tartott kutya, aki elé oda dobják a kaját, megtámadja a gazdáját?

Megint ez van a Tv ben, hogy van egy német juhászkutya aki kb 2 méteres láncon van, és elé b***ák a kaját, és bes incs oltva, az szétharapdálja a gazdája arcát, mellkasát? És akkor még nyilatkoznak igen jól m?velt emberek, hogy félnek t?le, meg megharapta a kezét, amikor húst tartott elé. Komolyan ezen miért kell csodálkozni, és hírt csinálni bel?le? Persze most is a kutya a hibás gondolom, mint mindig...

Legjobb válasz: Nálad a pont. Részeg gazda ilyen helyen és körülmények közt tart egy kutyát, és még vannak akik a kutyát teszik felelõssé.. Abban reménykedem, h a kutyust jó kezekbe adják, ha nem lenne egyértelmû, h a gazda volt a hibás és a körülmények, a rendõrség nem mérlegelt volna, hogy gázspray, vagy golyó a kutyába.

Nálad a pont. Részeg gazda ilyen helyen és körülmények közt tart egy kutyát, és még vannak akik a kutyát teszik felelõssé.. Abban reménykedem, h a kutyust jó kezekbe adják, ha nem lenne egyértelmû, h a gazda volt a hibás és a körülmények, a rendõrség nem mérlegelt volna, hogy gázspray, vagy golyó a kutyába.
csütörtök
A kérdező hozzászólása: Ja igen, a rendõrség meg kimegy, és lefújja gázsprével a kutyát. Komolyan... Miért nem hívnak ki olyat, aki ért a kutyához, és befogják a nyakánál egy acélnyakörvvel.
Ezt szabály írja elõ.Mindig oda kell adni a labdát a bírónak, akkor is ha az oldalvonalon megy ki a labda.
Úgy látom erre nem válaszol senki, erre én is kiváncsi vagyok ez olyan mint a streebalban kezeltetni kell a labdát, valami szabály gondolom elõírja.. A bíró meg onnan tudja az idõkérést hogy jelezik neki, általában ha valami személyi hiba történik akkor ránéz az eredménykezelõkre és mutatja hogy XY játékos személyit kapott, vagy lehet duduával is jelzik, ezt még én sem figyeltem meg:S Most kezdtem a játékot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!