Találatok a következő kifejezésre: Divat még cicanadrág (3 db)

Divat még a cicanadrág? Vagy már gáz?

Ti felvennétek? Sajnos nem értek a divathoz...

Legjobb válasz: Nekem is van, fekete, nekem az is tökéletesen megfelel. Persze nem mindegy milyen ruhához.

A csõnadrág és cicanadrág nem ugyanaz. A cicanadrág a vékony anyagú tapadós gatya, a csõnadrág pedig hagyományosan az egyenes szárú (általában nem olyan vékony anyagból készült) nadrág. Bár ma már sokan répanadrággal azonosítják a csõnadrágot, de attól csõ eredetileg, mert egyenes a szára. Egyébként mostanában is divatosak a cicanadrágok és leggingsek, minél élénkebb színû, annál jobb, csak tudd hordani.
Nekem is van, fekete, nekem az is tökéletesen megfelel. Persze nem mindegy milyen ruhához.
Szerintem felveheted de ne azt a feketét az már túl snassz.. Próbálozz mintással, csipkéssel, színessel!
most divat lesz megint de majd sztem csak egy hónap mulva kezdik el hordani. ilyen hosszabb felsõvel meg egy magassarkuval még mindig nagyon menö tud lenni
sztem, rohadtjó! :D De kit érdekel, hogy divatos-e vagy sem? ha nekem tetszik, felveszem!
A csõnadrág és a cicanadrág egyben ugyanaz?
Volt valaha divatos? Vagy csak sokan felvették.
Szerintem divatos a cicanadrág, de ne legyen fekete hanem valamilyen élénk színû.
Mindig is gáz volt.
kifejezetten ciki
igen

Divat még a cicanadrág?

csak mert van egy csomo szinben meg végulis jo is ha miniszoknya alatt van...Felvehetem még?

Legjobb válasz: Igen, idén tavasszal- nyáron is divatos! :)

Igen, idén tavasszal- nyáron is divatos! :)
persze hogy felveheted.. én is most szeretnék újakat venni :P én biztos hordani fogom :)
persze hogy felveheted! 20 éves fiú vagyok és én is cicanadrágot hordok, nagyon kényelmes, a lábam ugyanis nagyon izzadós és legalább nem izzad bele!
A kérdező hozzászólása: A leggings

Divat lesz még idén (2012-ben) a csőnadrág, cicanadrág?

Én nagyon szeretem ezeket és úgy látom mások is ragaszkodnak hozzá.Gondolom azért,mert nőiesebb,mint egy bő szárú,jobban kiemeli az alakot. még divat lesz idén vagy egyáltalán meddig még?Nekem elég sok ilyen cuccom van...ok,persze nem azért tettem fel a kérdést,hogyha azt mondjátok,hogy nem,akkor kidobom az összeset a kukába,csak azért,mert kedvelem ezeket a darabokat és jó lenne,ha még évekig ez menne...

Legjobb válasz: Akkor sem értem miért fontos ez. Ha nem divat akkor is ugyanúgy fel lehet venni mint ha divat. A boltokból nem fog megszûnni, ahogy semmi nem szûnt meg azok közül sem ami régen volt divat. Akkor meg mi az értelme? A divat maga hülyeség, mert elég gáz hogy mindenki cicanadrágban jár csak mert valaki ezt kitalálta a többi meg utánozza. Végigmegyek az utcán és olyan mintha futószalagon gyártanák az egyenruhás csajokat. Inkább vicces. Számomra a cicanadrág csak egy harisnya ami télre jó szoknyához, csizmához, de máskor fel nem venném. Nõies? Dehogy is, inkább gyerekes. A nõies nem itt kezdõdik. Na mindegy, de miért akarod ennyire hogy divat maradjon? Te nem látod hogy tök mindegy mi a divat mert azt nem kötelezõ követni?

Akkor sem értem miért fontos ez. Ha nem divat akkor is ugyanúgy fel lehet venni mint ha divat. A boltokból nem fog megszûnni, ahogy semmi nem szûnt meg azok közül sem ami régen volt divat. Akkor meg mi az értelme? A divat maga hülyeség, mert elég gáz hogy mindenki cicanadrágban jár csak mert valaki ezt kitalálta a többi meg utánozza. Végigmegyek az utcán és olyan mintha futószalagon gyártanák az egyenruhás csajokat. Inkább vicces. Számomra a cicanadrág csak egy harisnya ami télre jó szoknyához, csizmához, de máskor fel nem venném. Nõies? Dehogy is, inkább gyerekes. A nõies nem itt kezdõdik. Na mindegy, de miért akarod ennyire hogy divat maradjon? Te nem látod hogy tök mindegy mi a divat mert azt nem kötelezõ követni?
Még egy pár évig, bár ahogy a magyarokat elnézem -a múltkor amikor pánikszerûen vették a trapéz gatyát, amikor ment ki a divatból, valószínû most is ez lesz, csak nehogy újra trapézt kelljen hordaniuk (pedig már jönnek vissza). Én nem nagyon esem kétségbe, van mindenféle fazonú és azokat vegyesen hordom, és ha már nagyon divatja múlt lesz akkor is fogom hordani, mert ezek alap darabok.
Még vagy 2-3 évig tuti maradnak, még csak most jöttek be igazán, a kifutók is tele vannak velük, a divattervezõk ugyanannyira kedvelik mint mi!:) Nem kell aggódni, mire megunod õket, õk is meg fogják, és váltanak!:)
A kérdező hozzászólása: köszi :) ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, csak lust voltam már leírni ... :)
Én akkor is hordom õket ha nem divat, vagy már nem lesz az.Kényelmesség, nõiesség miatt szeretem õket.
A kérdező hozzászólása: azért annak ellenére, hogy mi szerepel a kérdésem végén, köszönöm az osztást ;) másrészt azért írtam, hogy nõies, mivel kiemeli az alakot...ez az én meglátásom, a másik a tiéd... Szimpla kérdés volt, felvenném akkor is...én nem a divat után megyek-és szerintem a kérdésbõl is kiderült-hanem azon belül azutána, mi tetszik-pl a"térdemnél az ülepe" nadrágot soha nem venném fel-pedig az is divat
Egy darabig még nem mennek ki valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Remélem még jó pár évig maradnak...
Igen.
Nagyon remélem, hogy igen, mert én is szeretem az ilyeneket és én még bõvíteni is akarom a ruhatáramat.
biztos.
lehet hogy a cicanadrág kimegy de a csõnadrág biztos hogy nem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!