Találatok a következő kifejezésre: Digitális lázmérővel reggeli (2 db)

Digitális lázmérővel lehet reggeli ébredési hőt mérni az ovuláció várható időpontjának kiszámításához?

Legjobb válasz: Szia. Ez kicsit buta kérde´s.Már miért ne lehetne digitális la´zme´rövel me´rni.Anyi a külömbség,hogy sokkal gyorsabban megy mint a norma´l lázmérövel.

Szia. Ez kicsit buta kérde´s.Már miért ne lehetne digitális la´zme´rövel me´rni.Anyi a külömbség, hogy sokkal gyorsabban megy mint a norma´l lázmérövel.
Persze, hogy lehet, sõt sokkal jobb azzal mérni. Gyors, pontos és jelez is, nem kell az idõt mérned. Hatékonyabb.

Van aki digitális lázmérővel méri a reggeli hőmérsékletét, vagy mindenki higanyossal mér?

Aki digitálissal mér,értékelhet? görbét szokott kapni,és mennyi ideig méri?

Legjobb válasz: Én digitálissal mérek, össze is törném a higanyosat annyiszor esett már le. Alapból oké, taláncsak annyiból ugrál a hõm, hogy nem tudom mindig ugyanabban az idõben mérni, mert van hogy 3.00-kor kelek, van hogy 5.00-kor és van hogy 8 óra körül. A csipogás után, még egy kicsit hagyom és utána nézem meg.

Én digitálissal mérek, össze is törném a higanyosat annyiszor esett már le. Alapból oké, taláncsak annyiból ugrál a hõm, hogy nem tudom mindig ugyanabban az idõben mérni, mert van hogy 3.00-kor kelek, van hogy 5.00-kor és van hogy 8 óra körül. A csipogás után, még egy kicsit hagyom és utána nézem meg.
Én is azzal mérek. Szerintem nem gáz. Ha nem is olyan pontos, mint a higanyos, szerintem megteszi. Én 2-3 sípolásig mérek.
2-3 sipolásig?:o azt úgy kell?:O Jajjj én eddig csak egyig néztem...
Szia! Második vagyok. Igen, én 2-3 sípolásig mérek, mert az elsõ után még feljebb megy a hõm 1-2 tizedet. Egy esetleges láznál tök mindegy az 1-2 tizedes eltérés, de ebben az esetben fontos lehet. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!