Találatok a következő kifejezésre: Digitális hőmérővel a hőmet, reggel, (2 db)

Digitális hőmérővel mérem a hőmet, reggel, szájban. A hőm soha nem megy 36, 39 fölé. Az első terhességemnél sem volt magasabb. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! A digitális hõmérõ nekem mindig 0,5 -del kevesebbet mért mint a higanyos. Az a lényeg, hogy peteérés elõtt alacsonyabb legyen a hõd, peteérés után emelkedjen meg.

Szia! A digitális hõmérõ nekem mindig 0, 5 -del kevesebbet mért mint a higanyos. Az a lényeg, hogy peteérés elõtt alacsonyabb legyen a hõd, peteérés után emelkedjen meg.
Szerintem vegyél ovulációs tesztet 99% megbízhatóságú, orvosilag is elfogadott. A vizeletbõl megmutatja a peteérést, mindent pontosan leír és mûködik 8 hetes terhes vagyok a segítségével. Azonnal sikerült teherbeesni, pedig két egyforma ciklusom még nem volt, én pont ezért vettem, mert nem tudtam így kiszámolni. A digitális hõmérõ szerint pedig évek óta halott vagyok, mert még 35, 5 fõlé sose ment a hõm még influenzásan sem :-)

Tegnap is este megmertetm a homet nyelvalatt, digitalis homerovel tegnap-36, 5-mutatott. Most is megmertem en tudom hogy reggel kell de most este mar 36, 8-mutatott. A hasam felvan puffadva. Meg menziig kb.10-napom van. Muszaj melvaltozasnak lennie?

Legjobb válasz: Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!