Találatok a következő kifejezésre: Digitális hőmérőnél, nyelv alatt (1 db)

Digitális hőmérőnél, ha nyelv alatt mérek akkor nem kell hozzáadni 0, 5-et?

Amit látok az a jó eredmény,mert hónaljban hozzáadom.

Legjobb válasz: Svájcban gyártott digitális hõmérõ (Microlife) táblázatában a következõ értékek vannak: szájban normális az érték 35,7-37,3 végbélben normális az érték 36,2-37,7 hónaljban normális az érték 35,2-36,7 Remélem, segít!

Svájcban gyártott digitális hõmérõ (Microlife) táblázatában a következõ értékek vannak: szájban normális az érték 35, 7-37, 3 végbélben normális az érték 36, 2-37, 7 hónaljban normális az érték 35, 2-36, 7 Remélem, segít!
Az a lényeg, hogy mindig ugyan ott mérd és akkor tuti nem lehet tévedni. Amit a digitális kijelzõje mutat, az a jó eredmény!
Szia! A hõmérõzésrõl megoszlanak a vélemények. Eddig ahány dokinál voltam mindegyik mást mondott, hogy hol mérjem. Viszont a higanyos hõmérõben egyetértettek, szerintem vegyél egyet és azt használd. A héten voltam egy speciális dokinál aki a vetélésekkel foglalkozik és Õ azt mondta, hogy egyedül csak a végbélben mért hõ a jó, de Õ már nem kér hõdiagrammot mert szerinte már elavult.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi esélye van annak h teherbe estem, ha tegnap reggel voltunk egyutt a párommal?

tegnap reggel voltunk egyutt, peteérésrm azonban hnaptól várható, vagyis a legtermékenyebb 11 12 13 14 15-en vagyok. szerintetek?

6

Létezik olyan, hogy együttlét után már másnap úgy jelzi a testem a "beágyazódást", h. barnázom?

29-én voltunk együtt és 1-től a mai napig minden nap barnázom,néha minimális a vérzésem de semmi görcsöm nincs!Soha nem volt még ilyenem,nem tudom mire vélni,hétfőre kaptam időpontot uh-ra.

3

Tévedhet a hüvelyi uh?

9hete nem volt menzim, hétfőn és kedden halvány pozitív tesztjeim lettek azelőtt pedig 7negatív. Kedden huvelyi uh és tapintas alapjá azt mondta a doki hogy nem vagyok terhes csak hormonzavaros. Erre norcolut gyógyszert kaptam napi 2x2 5napig. A hasa pedig még mindig nő!!!!!! Lehetek terhes és tévedhetett a doki?

16

13-én kell h megjöjön mah voltam uh és a doki azt mondta lát valamit de nem tudja, h az most terhesség vagy peteérés?

ilyenkorra már szerintem peteérés nem igen van,tehát mégis baba lehet most kezdődik el minden?

2

Lombikosok? Ha már volt egy támogatott lombikunk akkor automatikusan mehetünk 3 hónap múlva, vagy megint várni kell sok hónapot?

10

Létezik hogy a bal oldalon elkezdett érni egy petém, de nem repedt meg a tüszö és 10 nap múlva a jobb oldalon érett meg és repedt meg egy másik?

Azért érdekelne mert a bal oldalam azóta is fáj a petefészkemnél(kb 2 hete),viszont kései ovum volt,amit a jobb oldalon tutira éreztem(ovuteszt bizonyítja az ovut)
Aggaszt ez a baloldali fájdalom...

3

21. napi hormonlabor szerint nagyon magas a progreszteron értékem. Jelenthet Babát?

93,6 az értékem, 50-ig jó. Mellérzékenységem van.

2

Szerintetek doki csak adna úgy papírt uh-ra, ha nem lenne rá gyanúja, h. baba van?

több mint 1hete napi rendszerességgel barnázom,és mensi jeleit úgy érzem,h.tompán de nem jön meg.Ma voltam dokinál,amikor vizsgált,már az is fájt,amikor a kacsát szétnyitotta+a méhenél nyomogatta...kérdezte,h.csináltam-e tesztem mire én azt mondtam,igen,de nega lett mind!erre adott uh-ra időpontot.

3

4napja késik.2napja rózsaszines pecsételés.2napja -lett a tesztem. Tegnap óta puffadok és ma délelőtt óta leszakad a derekam. Van még esély a babára?

4

Hőmérőzők elolvasnátok?

Mindig reggel 7-kor mérem a hőmet.ma reggel 5kor elnéztem az órát akkor mértem 37.0-t,de elötte is sokat felvoltam,a 3 óra alvás se volt meg.aztán visszaaludtam és 7kor megint megmértem akkor 37.3 volt.így mára melyik érvényes?vagy inkább hagyjam ki ezt.itt a görbém is.köszi a segítséget

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!