Találatok a következő kifejezésre: Digitális fényképezőgépet venni, viszonylag (2 db)

Digitális fényképezőgépet szeretnék venni, 30 ezer forintom lenne rá. Ha 5-10 perces videókat is szeretnék felvenni vele viszonylag jó minőségben, milyen típust ajánlotok?

Legjobb válasz: http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!

http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!
Hû, most nem tudom fejbõl, milyen márkát vettem... de majd megnézem. Pár éve 25 000 volt, jó minõségû képeket és videókat készít, és akkor adtak hozzá egy 1 gigás memóriakártyát ajándékba, így fér rá bõven. Igazából bementem egy szakboltba, hogy 30 000 alatt keresek fényképezõgépet (nekem is ennyim volt rá), és elmondták, hogy ebben az árkategóriában mit ajánlanak. Azt hiszem, ez 2008-ban volt, azóta használjuk. Ha jól emlékszem, Samsung, de megnézem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A Panasonic-kal fotó és videó minõség szempontjából elégedett vagy? Neked bevált ez a gép?
Én a Panasonical nagyon meg vagyok elégedve 8.1 megapixel nagyon jó és számos kis apró funkció van benne pl: ellenfény, vörösszem az ellenfény elárnyékolja a nagyon éles fényt a vörösszem pedig erõsebb színeket ad. A videókészítésnél 1 hibája van: nem tudsz videózás közben közelíteni egyébként nagyon ügyes kis gép nem adnám semmiért!!!
most kaptam egy gépet, 35 e forint körül volt, annyira új, h még raktáron se volt több. olympus vr-310. hd-ben vesz fel, és mindennel meg vagyok rajta elégdve :)

Digitális fényképezőgépet szeretnék venni, viszonylag olcsón kb. 10.000-15.000ft, debreceni vagyok, hol találok?

Életemben el?ször megyek nyaralni.

Legjobb válasz: Hát nem tudom ilyen árkategóriában találsz -e megfelelõt.

Hát nem tudom ilyen árkategóriában találsz -e megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Használt is érdekel!:) )
Szia! Az egyik ismerõsömnek van egy "új". Megvette, de nem használta még, mert volt egy másik. Megkérdezem, s holnap este jelentkezem újra. El is tudja majd vinni Debrecenbe.
http://www.vatera.hu http://www.teszvesz.hu Ezeken az aukciós oldalakon mindig ki lehet fogni jó árban...
Nem tudom, hogy te vagy-e a másik (babás) kérdezõ, de neked is ajánlom a holnap (május 8-án) nyitó Aldit: http://www.aldi-hungary.hu Digitális fényképezõgép, Super-Slim XS 70 19 990 Ft/darab * 7 Megapixel * 3x optikai zoom * 4x digitális zoom * videó funkció * autofókusz * automatikus megvilágítási beállítás * 3 funkciós vakurendszer * önkioldó * ezüst, fekete vagy piros színben * 512 MB-os SD memóriakártyával (2 GB-ig bõvíthetõ) * magyar nyelvû menüvel Ez a fotógép kb. ezer kép tárolását teszi lehetõvé mindenféle bõvítés nélkül.
Olcsó kategóriás gépeknél (40k alatt) 6 megapixeleset vegyél, ha teheted. Ha ennél nagyobb vagy kisebb a pixelszám, akkor rosszabb minõségû képeket fog készíteni. Ez nem kamu, ha nem hiszed, google.. Most van egy Nikon Coolpix L10-es gépem, ami újonnan volt 2 éve 27k. Ilyen fajtát használtan akár 12-15k-ért is megkapsz.
sztem tescoo-ba kapsz, de azok lehet h nem tudnak semmit se


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!