Találatok a következő kifejezésre: Diane 35-öt ami (3 db)

Diane 35 -öt szedtem (műtét után nem szedhetem), nem jön meg, azaz 1 napig volt a 35. napon (ami normális vérzésszeű volt). Terhes lennék, vagy nem?

Az els? gyógyszer mentes hónap közepén voltam együtt a párommal, és nem védekeztünk, azóta görcsölget a hasam.

Legjobb válasz: Várj amig megkéne jönnie "hivatalosan",ha késik 2-3napot akkor vegyél 1 teszet,addig igazábol semmi mást nemtudsz csinálni....én drukkolok :-))) Üdv 16heteske

Várj amig megkéne jönnie "hivatalosan", ha késik 2-3napot akkor vegyél 1 teszet, addig igazábol semmi mást nemtudsz csinálni....én drukkolok :-))) Üdv 16heteske
Ha az az egy nap, amikor vérezgettél, a 35. napon volt, akkor idõszerû a teszt. Simán teherbe eshettél, a fogigátló csak addig véd, amíg szeded. Mivel én inkább úgy vettem ki a szavaidból, hogy marhára nem így tervezted ( hiszen gondolom, ezért is szedted a bogyikat ) még inkább jó lenne minél hamarabb tudni, ha terhes lettél, hogy legyen idõd gondolkodni, hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: valóbban nem szeretnék most babát, már csak azért sem mert a szívemet mûtöték. Amúgy a gyogyit 6 évig folyamatosan szedtem. 3 negatív tesztem volt a múlt hét péntekig.
Elképzelhetõ akkor, hogy még nem állt vissza a hormonháztartásod, ehhez mindenkinél más idõre van szükség. Ha a védekezésmentes együttléttõl számítva 13-14 nap eltelt a negatív tesztig, akkor szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: szept 28.án jött meg utoljára elõtte 4 nappal hagytam abba a gyogyit. okt. 10.én voltam a párommal, utána kb 1 héttel éreztem a görcsölést, és azóta szinte folyamatos, most vas. megjött, de ma reggelre se híre se hamva, elõtte 6-7 napig volt meg. és még mindíg görcsöl fáj a hasam. Teszteltem múlt pénteken az - lett.
A kérdező hozzászólása: ma megint vérezgetek, és nagyon görcsölök. Az eddigi válszokat köszönöm!
Természetesen. A fogamzásgátló elsõdleges hatása: Véd a nem kívánt terhesség ellen...
A Diane olyannyira jól véd a terhesség ellen, hogy egy barátnõmet meddõvé tette négy évi szedés után. Õ pont azért kapta, mert elméletileg "ultrakönnyû, alacsony hormontartalmú" gyógyszer, kifejezetten tinilányoknak. Most, mikor már szeretne, úgy néz ki, nem lehet gyereke, mert a Diane teljesen felborította a hormonháztartását és azóta képtelen petesejtet érlelni a szervezete.

A Diane 35-öt meddig lehet szedni? És utána melyik lenne a leghatékonyabb fogigátló, ami pattanásokra is jó?

Úgy tudom, csak 3-6 hónapig lehet a Dianét szedni. Még csak most fogom kezdeni.

Legjobb válasz: Ezt a gyógyszert csak akkor ajánlott szedni ha tényleg van vmi hormonális bajod, ha csak az a gondod h pattanásos vagy arra van más megoldás is, menny el egy bõrgyógyászhoz. Fogamzásgátlók felõl pedig a nõgyógyásztól érdeklõdj, õ megfogja mondani melyik lehet neked jó.

Ezt a gyógyszert csak akkor ajánlott szedni ha tényleg van vmi hormonális bajod, ha csak az a gondod h pattanásos vagy arra van más megoldás is, menny el egy bõrgyógyászhoz. Fogamzásgátlók felõl pedig a nõgyógyásztól érdeklõdj, õ megfogja mondani melyik lehet neked jó.
Szia! Pont egyik nap olvastam errõl a Diane35 nevû gyógyszerrõl, hogy maximum 6 hónapig ajánlott szedni és hogy nem is igazán fogamzásgátló. Másik érdekességet is írtak róla: eredetileg hererákban szenvedõ férfiak részére fejlesztették ki az elõdjét. Ezért én nem merném beszedni, de egy doki biztos többet tud mondani. Amúgy nekem is volt hasonló problémám és a bõrgyógyász Roacutan-t írt, ami hasonlóan erõs szer, de az nekem segített és ajakszáradáson kívül nekem nem okozott problémát. Javaslom a bõrproblémákra én is inkább a bõrgyógyász felkeresését!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!