Találatok a következő kifejezésre: Diák vagyok de 2 (10 db)

Diák vagyok még, de 2 hónap múlva 18 leszek. Hogyan keressek pénzt?

Legjobb válasz: munkával mondjuk. nyárra keresel csak, vagy tovább? Szakmád van? ezek nélkül bajosan fog tudni bárki segíteni. itt is körülnézhetsz: http://diakmunka.lap.hu/

munkával mondjuk. nyárra keresel csak, vagy tovább? Szakmád van? ezek nélkül bajosan fog tudni bárki segíteni. itt is körülnézhetsz: http://diakmunka.lap.hu/
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön!
Ez attól függ mennyire jó a kapcsolata az élettársával
"Igen, "lihegek", mert õ nekem a nagy szerelem az életemben." Itt a baj. Ebben a kapcsolatban nem szabad szerelmesnek lenni! Éld ki minden perverz hajlamod vele, mindent amit megélnél és szakíts vele. Ha õ szakít, fájdalmasabb lesz! Kezeld lazán, mert belehalsz a fájdalomba. Akkora ez a világ, és annyi Nõ él benne. Kár lenne egy miatt szomorkodnod. A szerelem múlandó!
Nem fog kilépni a kapcsolatból, ha egy kis esze van. Te a szeretõje vagy, ennyi. Még dugtok együtt 1-2 évet, aztán megunod és találsz magadnak egy fiatalabb csajt, akit hivatalosan is vihetsz magaddal mindenhová, nem kell titkolózni meg bujkálni, nehogy kiderüljön vagy meglássanak. Meg akivel majd lehet közös családotok. Tudom milyen szeretõnek lenni, kétszer 3 évet leéltem így, az elsõ pasi nõs volt egy gyerekkel, a másiknak "csak" hivatalos barátnõje volt, akivel nem is élt együtt, és mindkétszer én léptem ki, mert egy idõ után az ember megunja, hogy nem vállalható a kapcsolat és nem is lesz az soha. Ja, a második pasi volt életem nagy szerelme, õszintén mondom, mégis így döntöttem, mert nem volt értelme várni rá. A korkülönbség hasonló, kicsit nagyobb volt mint a ti esetetekben, 16, illetve 20 év. Most van egy velem egykorú férjem, és a harmadik gyerekünket várjuk éppen. 34/N
Hiába a nagy szerelmed, ha két évig nem történt változás, nem költözött külön, nincs mire várni.
Lehet, hogy szeret a maga módján, de egy 37 éves nõ egy 23 évesért nem fog lépni. Egyszerûen azért, mert bárhogy is érzel most, 10 év múlva õ már egy 47 éves "vénasszony" lesz, te pedig 33 éves fiatal srác aki nyugodtan kaphat magának huszonéves lányokat is...... Azon kívül nehéz lenne téged elfogadtatni a fiával, családjával, barátaival a korod miatt. Egy másik 37 éves nõ
A kérdező hozzászólása: Igen, "lihegek", mert õ nekem a nagy szerelem az életemben.
Tehát, te egy foglalt nõért lihegsz 23 évesen? Tényleg azt hiszed, hogy ha 2 évig nem lépett, akkor majd fog? Dehogy fog! A gyerek mindig is össze fogja tartani õket, és ha eddig nem lépett tovább, nem költözött el, eztán sem fog.
Ha élettársa van akkor nem a barátnõd és nem feltétlen ugyanúgy szeretitek egymást. Amennyiben õ tud arról, hogy többet érzel iránta és szeretnéd vele megpróbálni, ennek ellenére kitart az élettársa mellett akkor nem látok reális esélyt arra, hogy ez valaha mûködjön.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rossz az a kapcsolat! Csak a közös ház, és a gyerek tartja még össze õket...
A jósok másik rovatban vannak :)
A kérdező hozzászólása: Kimaradt egy lényeges adat: van egy 10 éves gyereke. Ez gondolom, megnehezíti a dolgát. Pedig vállalnám õt is. Mármint a nevelését.
ha jo az ágyban használd amig lehet :-D hidd el õ is igy gondolkodik, ha lenne jó állásod kb min 200 ezer havonta akkor lehet eséjed feltéve ha nem szégyel veled élni majd mert a szex ugyis titkos azt nem kell tudnija senkinek

Mitöl van az hogy 2 napja többet eszem mint elötte, 38 dik héten vagyok eddig nem nagyon kivántam semmit de most a csoki nagyon hiányzik, meg ugy minden folyton ennék mitöl van?

Ez most igy lessz a szülésig?Akkor még egy jo pár kilo fel fog jönni mert nem tudok ellenálni a kisértésnek.pedig már nagyon mennék szülni,sokat fáj a derekam kb.2 napja és néha görcsöl kicsit a hasam de már elég "terhes" ez az idöszak nem találom a helyem mennyi idö még?Jo lenne tudni.

Legjobb válasz: Szia. Azzal ne foglalkozz hogy kívánós vagy, ez normális.Ne a kilókra összpontosítsz,egyél nyugodtan csak a minõséget nézd:) Mennyi idõd van még?Elvileg 2 hét:) De ahogy leírtad hogy fáj a derekad meg a hasad is fájdogál, lehetséges hogy már csak egy:)

Szia. Azzal ne foglalkozz hogy kívánós vagy, ez normális.Ne a kilókra összpontosítsz, egyél nyugodtan csak a minõséget nézd:) Mennyi idõd van még?Elvileg 2 hét:) De ahogy leírtad hogy fáj a derekad meg a hasad is fájdogál, lehetséges hogy már csak egy:)

4és fél éve szedek fogamzásgátlót, de most váltottam, mert az elözőtől mindig két héttel előbb megjött. Most szedem az új gyógyszert 2 hónapja, de most a 2-dik hónapban nem jött meg. Terhese lehetek? Vagy mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

17 dik hétben vagyok a babánk 2-3 napja belustult ha simogatom és egy kicsit beszélek hozzá "válaszol " de ennyi. Mindíg azt hiszem baj van ha nem érzem 1-2 napig aztán váratlanul újból hírt ad magáról, Kinek vannak ilyen tapasztalatai kismamik?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.

Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül egy ilyen? én is gondoltam már rá de azt mondják árt a babának ha sokszor használják
Nyugi, nincs vele semmi gond. En a 19. heten kezdtem el erezni, hogy mozog, de egeszen mostanaig (most 26 hetes vagyok) rendszeresen voltak ilyen 1-2-3 napos "kiesesek". A heten viszont mar mindennap mozgott gyakorlatilag reggeltol estig. Valhol azt olvastam, hogy a lenyeg, hogy a 30. hettol erezd ot minden nap, addig siman lehet olyan, hogy 1-2 aktivabb nap utan pihen egyet a baba. Egyszoval ne izgulj, foleg ha a doki is azt mondja. Boldog babavarast! 26 hetes kismama

5+5 hetes terhesen hasfájással bementünk a kórházba! Meg ultrahangoztak. Petzsák van de embrio még nem látható! Már volt 2 vetélésem és nagyon félek, hogy megint baj van! A doktornõ azt mondta, hogy vagy még kicsi és nem látszik vagy nem fejlõdik!?

Hát mit mondjak, jól megnyugtatott! Május hatodikára kaptam idõpontot vissza menni! Na addig én megörülök!Ma 6+1 naposan csináltam egy blue clear tesztet. Pozitív lett és 3 hetesnek saccolt! Ez mennyire megbízható, mennyire szabad hinni neki? Mert ha esetleg késõbb volt peteérésem és késõbb fogant a baba, akkor is bõven elmúltam 3 hetes! Valaki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el,hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.

Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el, hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) és igen, minden rendben lesz :)
Gratulalok :) ! Latod, nem kell annyira izgulni, eros az a kis emberke, most mar minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Régi kérdésem, de gondoltam leírom hol járunk most! Mára már 16+4 hetes vagyok! Persze az elsõn kívül még 2x szaladtunk kórházba erõs hasfájással (legutóbb tegnap), de szerencsére mindig mindent rendben találtak! Azt mondták ez normális, hogy fáj, de bármikor ha úgy érzem, nyugodtan mennyek és megnéznek! Pedig én egyébként is 2 hetente járok, mert veszélyeztetett vagyok! A doktornõnek is az a véleménye, hogy inkább 100x menjen be bárki és derüljön ki, hogy semmi baj, mint hogy egyszer sem és ne adj Isten baj legyen! Megcsináltattuk az összes vérvizsgálatot ami létezik és így azt is tudjuk, hogy egy egészséges kisfiú lakik odabent :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk ultrahangon! 2 cm, hallottuk a kis szívverését és még mozgott is! Rendben vannak a méretei! 2 hét múlva újra mennünk kell, hogy ellenõrizék minden rendben halad! Megnyugodtam, de senkinek nem kívánom ezt az idõszakot amikor tehetetlenül csak várni tudtam! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a vérvizsgálat eredményéért! Él a baba :) 1hét múlva ultrahang, már alig várom! Végre megnyugodtam kicsit!
Szia! 6+2 hetesen nekem csak petezsák volt szikhólyaggal, embrió még nem, rá 2 hétre már volt baba és szívhang is! Nekem is görcsölt a hasam, igaz nem annyira, de mintha meg akart volna jönni!
Eleg sok mindent kimutat a ver, de remeljuk, hogy minden tokeletesen rendben lesz nalatok :) ! Ne idegeskedj! Nekem a kisfiammal szinte az elejetol fajt a hasam, szerintem ott, ahol megtapadt es az elejen nagyon panikoltam ez miatt, hogy gond lehet, de az eg vilagon semmi baj nem volt :) Nyugi <3 ! Es jo babavarast :) !
A kérdező hozzászólása: Végül egész hamar lefeküdtem aludni , és reggelre jobb lett! Voltunk ma orvosnál (háziorvos, ma kellett visszamennem a vizeletteszt miatt) aki azt mondta, ha nem vérzek és nem a hasamalja görcsöl akkor ne idegeskedjek! Viszont vettek vért (azt mondta nem érti ezt miért nem csinálták meg már hétvégén a kórházban)aztán meglátja mi lesz az eredmény (hétfõn lesz kész)! Ebbõl kiderülhet az is ha baj van?
Az tenyleg jo jel ha erosebb a csik :) ! Mi lett tegnap, jol vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy új tesztet, az erõsebb mint az elsõ volt! Viszont megint fáj a hasam! Ha nem múlik még ma este irány újra a kórház!
Szia, én is kb.5 hetesen mentem csak egy mákszem nagyságú pötty volt látható (én nem is nagyon láttam csak a doki)6 hetesen már volt embrió de nem volt szivhang, na akkor jól megijedtem mert nekem is volt már 2 vetélésem, 7 hetesen nõtt a baba és már volt szivhang is.Most 8+4 vagyok majd hétfõn megyek uh-ra.Nyugi szerintem minden rendben lesz! Bár ha tudsz szerintem is menj el másik orvoshoz mert máj.6-a még messze van. Csak pozitivan! :0)
A kérdező hozzászólása: Svájcban élek, ezért is nehezebb! Ráadásul itt az a "módi" hogy nem kapsz semmi papírt ha orvoshoz mész vagy leletet, majd pár hét múlva küldenek egy levelet, csak arról , hogy mit csináltak velem! A doki aki megvizsgált nem az én orvosom, csak épp õ dolgozott aznap a szülészeten, mert vasárnap (húsvétkor) mentünk be hasfájással az ügyeletre!Azért akartunk mindenképp bemenni, hogy megnézzék minden rendben van e (a vetélések miatt nagyon félek) de ehelyett rám hozták a frászt!
A kérdező hozzászólása: Az utrogestánt felírták rögtön ahogy kiderült a terhesség. Több mint 2 hete hüvelykúp formájában használom! Még talán annyi, hogy 10 napig antibiotikumot kellett szednem mert a pisim nem volt jó!
Én mivel clostyt szedtem, mennem kellett már 5+4 hetesen. Nekem akkor csak a gesztációs gyûrû látszott még kb 1 cm (hüvelyi uh). Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális, de hogy biztos terhességet állapítson meg, egy hét múlva menjek u.h.ra, akkor voltam 6+6 napos, hasi uh-on még csak a petezsák látszódott, szikhólyag nem (kicsit meg is lepõdtem, mert a kisfiammal ilyenkor már volt színhang is), de azt mondták, hogy semmi gond ezzel, ne ijedjek meg, így egy hét múlva megint kontroll, akkor már látszott a nagy "babszem" szívhanggal. Úgyhogy szerintem nincs okod még aggodalomra. Nem írta rá a papírodra, hogy mekkora a petezsák? Esetleg keress fel egy "normális" orvost. Merre laksz?
Meg azt is megprobalhatod, hogy mennyire erosodik a csik! Ha eros, akkor ne aggodj :) ! Es igen, az elozo valaszolonak igaza van, ha mar voltak veteleseid, akkor nem artana mar most megelozni hormonpotlassal!
A kérdező hozzászólása: Mára már itt járunk! A Kislegény és Én :) [link] [link]

Szeretjük egymást egy fiúval, de az a baj, hogy 2-dik unokatestvérek vagyunk, a nagyszüleink testvérek. Lehet ebből probléma ha együtt maradunk? Pl: a gyerekekkel. Vérfertőzés ez?

Beleszerettem a 2-dik unokatestvérembe !

Legjobb válasz: Jogilag nézve semmi akadálya a családalapításnak. Ha van valami örökletes betegség a családban, arra figyelni kell gyerekvállalásnál.

Jogilag nézve semmi akadálya a családalapításnak. Ha van valami örökletes betegség a családban, arra figyelni kell gyerekvállalásnál.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi örökletes betegség. köszi a választ.
Nem vérfertõzés, és jogilag minden rendben van. Valamennyi esélye mindig van a genetikai hibáknak, mert elég közeli a rokonság, és a rejtett génhibák is nagyobb százalékban jöhetnek elõ. Gyerekvállalás elõtt érdemes kikérni egy genetikus szakvéleményét a kérdésben.
A kérdező hozzászólása: bocs kimaradt hogy most kb 1 hónapja nem hánytam
Nem lehet ebbõl egyértelmûen kikövetkeztetni. Nekem a lányommal való terhességem volt hányós, a fiammal semmi bajom nem volt. A tesómnak három gyereke van, két fiú és egy lány. Neki minden terhessége ebbõl a szempontból egyforma volt, ezért nem is nagyon akarta elhinni, hogy a harmadik gyerek lány.
Ezt így nem lehet megmondani, tudod minden terhesség más. 2 lányom van az elsõvel 8-11 hét között voltam nagyon rosszul utána semmi, a 2-al 18 hetesen is hánytam. Akkor én is azt hittem fiú lesz, de a kicsi is lány :) .
Csináljon, mégegy tesztet elõször. Aztán ha az is negatív keressen fel egy orvost.
Paráztok mert nem védekeztek? Ha meg védekeztetek akkor meg minek paráztok? Másnak is késik pár napot hõségben. De kort sem írtál meg semmit csak a para megy, lehet még nem is rendszeres a menszesz. Szóval kérdezni tudni kellene!
4 nap késés? túl korán aggódtok. 2 hét késésnél szoktak tesztet venni. 4 hét késésnél mondjuk a teszt se mutathat pozitívat. lehet hogy csak felfázott a leányzó. tapasztalat. 26/N
A kérdező hozzászólása: 20/F vagyok a bnõm 3 évvel fiatalabb!Védekeztünk óvszerrel!Csak az se 100%!
Nagyon sok oka lehet, hogy késik.Pár nap múlva csináljon még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menjen el orvoshoz, mert komoly fertõzése is lehet vagy ciszta, de csak egy sima felfázás is okozhatja.Na meg hát igen, a gumi sem 100%-os és lehet csak a teszt nem mutatja ki a terhességet.De amúgy még évek óta menstruáló nõknek is késhet pár napot.
lehet sokat idegeskedik. tornázzon, ússzon, felülésezzen. ez elõsegíti, hogy megjõjjön
1-2 hét kell hogy kimutatható legyen....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!