Találatok a következő kifejezésre: Diák vagyok de 2 (7 db)

Diák vagyok még, de 2 hónap múlva 18 leszek. Hogyan keressek pénzt?

Legjobb válasz: munkával mondjuk. nyárra keresel csak, vagy tovább? Szakmád van? ezek nélkül bajosan fog tudni bárki segíteni. itt is körülnézhetsz: http://diakmunka.lap.hu/

munkával mondjuk. nyárra keresel csak, vagy tovább? Szakmád van? ezek nélkül bajosan fog tudni bárki segíteni. itt is körülnézhetsz: http://diakmunka.lap.hu/
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön!

Mitöl van az hogy 2 napja többet eszem mint elötte, 38 dik héten vagyok eddig nem nagyon kivántam semmit de most a csoki nagyon hiányzik, meg ugy minden folyton ennék mitöl van?

Ez most igy lessz a szülésig?Akkor még egy jo pár kilo fel fog jönni mert nem tudok ellenálni a kisértésnek.pedig már nagyon mennék szülni,sokat fáj a derekam kb.2 napja és néha görcsöl kicsit a hasam de már elég "terhes" ez az idöszak nem találom a helyem mennyi idö még?Jo lenne tudni.

Legjobb válasz: Szia. Azzal ne foglalkozz hogy kívánós vagy, ez normális.Ne a kilókra összpontosítsz,egyél nyugodtan csak a minõséget nézd:) Mennyi idõd van még?Elvileg 2 hét:) De ahogy leírtad hogy fáj a derekad meg a hasad is fájdogál, lehetséges hogy már csak egy:)

Szia. Azzal ne foglalkozz hogy kívánós vagy, ez normális.Ne a kilókra összpontosítsz, egyél nyugodtan csak a minõséget nézd:) Mennyi idõd van még?Elvileg 2 hét:) De ahogy leírtad hogy fáj a derekad meg a hasad is fájdogál, lehetséges hogy már csak egy:)

4és fél éve szedek fogamzásgátlót, de most váltottam, mert az elözőtől mindig két héttel előbb megjött. Most szedem az új gyógyszert 2 hónapja, de most a 2-dik hónapban nem jött meg. Terhese lehetek? Vagy mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

Szia! Elõfordulhat, hogy az új hormon összezavart. Nem hiszem, hogy baba van a dologban, de ha nagyon izgulsz :) csinálj tesztet! Mióta késik?

17 dik hétben vagyok a babánk 2-3 napja belustult ha simogatom és egy kicsit beszélek hozzá "válaszol " de ennyi. Mindíg azt hiszem baj van ha nem érzem 1-2 napig aztán váratlanul újból hírt ad magáról, Kinek vannak ilyen tapasztalatai kismamik?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.

Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül egy ilyen? én is gondoltam már rá de azt mondják árt a babának ha sokszor használják
Nyugi, nincs vele semmi gond. En a 19. heten kezdtem el erezni, hogy mozog, de egeszen mostanaig (most 26 hetes vagyok) rendszeresen voltak ilyen 1-2-3 napos "kiesesek". A heten viszont mar mindennap mozgott gyakorlatilag reggeltol estig. Valhol azt olvastam, hogy a lenyeg, hogy a 30. hettol erezd ot minden nap, addig siman lehet olyan, hogy 1-2 aktivabb nap utan pihen egyet a baba. Egyszoval ne izgulj, foleg ha a doki is azt mondja. Boldog babavarast! 26 hetes kismama

Szeretjük egymást egy fiúval, de az a baj, hogy 2-dik unokatestvérek vagyunk, a nagyszüleink testvérek. Lehet ebből probléma ha együtt maradunk? Pl: a gyerekekkel. Vérfertőzés ez?

Beleszerettem a 2-dik unokatestvérembe !

Legjobb válasz: Jogilag nézve semmi akadálya a családalapításnak. Ha van valami örökletes betegség a családban, arra figyelni kell gyerekvállalásnál.

Jogilag nézve semmi akadálya a családalapításnak. Ha van valami örökletes betegség a családban, arra figyelni kell gyerekvállalásnál.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi örökletes betegség. köszi a választ.
Nem vérfertõzés, és jogilag minden rendben van. Valamennyi esélye mindig van a genetikai hibáknak, mert elég közeli a rokonság, és a rejtett génhibák is nagyobb százalékban jöhetnek elõ. Gyerekvállalás elõtt érdemes kikérni egy genetikus szakvéleményét a kérdésben.
A kérdező hozzászólása: bocs kimaradt hogy most kb 1 hónapja nem hánytam
Nem lehet ebbõl egyértelmûen kikövetkeztetni. Nekem a lányommal való terhességem volt hányós, a fiammal semmi bajom nem volt. A tesómnak három gyereke van, két fiú és egy lány. Neki minden terhessége ebbõl a szempontból egyforma volt, ezért nem is nagyon akarta elhinni, hogy a harmadik gyerek lány.
Ezt így nem lehet megmondani, tudod minden terhesség más. 2 lányom van az elsõvel 8-11 hét között voltam nagyon rosszul utána semmi, a 2-al 18 hetesen is hánytam. Akkor én is azt hittem fiú lesz, de a kicsi is lány :) .
Csináljon, mégegy tesztet elõször. Aztán ha az is negatív keressen fel egy orvost.
Paráztok mert nem védekeztek? Ha meg védekeztetek akkor meg minek paráztok? Másnak is késik pár napot hõségben. De kort sem írtál meg semmit csak a para megy, lehet még nem is rendszeres a menszesz. Szóval kérdezni tudni kellene!
4 nap késés? túl korán aggódtok. 2 hét késésnél szoktak tesztet venni. 4 hét késésnél mondjuk a teszt se mutathat pozitívat. lehet hogy csak felfázott a leányzó. tapasztalat. 26/N
A kérdező hozzászólása: 20/F vagyok a bnõm 3 évvel fiatalabb!Védekeztünk óvszerrel!Csak az se 100%!
Nagyon sok oka lehet, hogy késik.Pár nap múlva csináljon még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menjen el orvoshoz, mert komoly fertõzése is lehet vagy ciszta, de csak egy sima felfázás is okozhatja.Na meg hát igen, a gumi sem 100%-os és lehet csak a teszt nem mutatja ki a terhességet.De amúgy még évek óta menstruáló nõknek is késhet pár napot.
lehet sokat idegeskedik. tornázzon, ússzon, felülésezzen. ez elõsegíti, hogy megjõjjön
1-2 hét kell hogy kimutatható legyen....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!