Találatok a következő kifejezésre: Diák vagyok de (113 db)

Van
75. vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Franciát sokan jelölték?nem tudod? :)
õ, hát.. nem tudom igazából, mert nincs megadva a lekérdezésnél, hányan jelölték... :/
A kérdező hozzászólása: Franciára elég sokan mennek. :/ Bioszra nem olyan sokan szerintem..de remélem kevés gyerek van aki legeslegelsõnek jelölte meg a bioszt.. :) )
szerintem franciára kevesen akarnak 1. helyen menni, de sokan jelölik meg. én is így vagyok, azért 2., mert ugye1. a DLSB, de utána ez a francia tagozat tetszett legjobban.
A kérdező hozzászólása: Remélem a bioszt is kevesen jelölik meg elsõ helyen :)
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked hogy bekerülj a DLSB-be :D
köszönöm :') én is neked !! :)
A kérdező hozzászólása: :) Köszi, aranyos vagy. :)
te is :) )
Te mit jelöltél még meg? :) )
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon nagyon szeretnék a Vetésibe menni, de háát.. :/ :) Másodiknak pedig Pápán a Türr gimnáziumot jelöltem meg :) te? :)
Én a Türr-rõl jókat hallottam. :) Na, hát úgy van, hogy ugye elsõ helyen a DLSB, második helyen a Vetési francia tagozata, aztán harmadik helyen a siófoki Perczel (nem tudom, hallottál-e róla) német kéttannyelvû tagozata. Ide már 100 %, hogy felvettek, úgyhogy mindenképpen kéttannyelvûbe megyek, kérdés, hogy hova vesznek fel. Mert ha sem Almádi, sem Vetési, akkor Siófokra megyek.
A kérdező hozzászólása: Nem hallottam még errõl a siófoki suliról. :) és ott hányadik vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Én harmadiknak Keszthelyen a Vajda János Gimnáziumot jelöltem meg, meg a biztonság miatt megjelöltem a Bródyt, de oda felvettek mert 1. vagyok :)
A kérdező hozzászólása: hogy hogy nem írsz? :O
A kérdező hozzászólása: értem. :) de ott nagy az esélyed h felvesznek nem? :)
nem, csupán a franciát :D
Valamelyikbe (osztályba) biztos bekerülsz
Tavaly a 33. embert még felvették, elképzelhetõ, hogy te is bekerülsz. :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: És az angolba nem tudod?Ott nincs esélyem? Tavaly állítólag felvették a 36.-at. Te vetésis vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Jah és köszönöm :) )
Az a baj, hogy 2 angol is van.. :D Igazából nem tudok kiigazodni a Vetésin.. Én nem járok még gimibe, idén felvételiztem csak. :) Megjelöltem a Vetési francia tagozatát 2. helyen, ott 75. vagyok.
A kérdező hozzászólása: És mit jelöltél meg elsõnek?Milyen sulit?Oda felvettek már, vagyis hányadik vagy? :)
Én a DLSB-t jelöltem 1. helyen, de sajnos 128. vagyok :/ (ill. 75. az új rangsor szerint)
A kérdező hozzászólása: Akkor te is olyan bizonytalanságba vagy mint én ://
nagyjából.. :/ te jelölted a dlsb-t? :)
A kérdező hozzászólása: Én nem :) Elsõnek a Vetésit jelöltem meg, nagyon szeretnék abba a suliba menni de háát.. :/ :) Nem ismersz olyanokat akik biosz szakra szeretnének menni? :)
sajnos nem :/ de hátha jön majd valaki ide, aki bioszra szeretne menni, csak várd ki a végét :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Te mikor fogod megtudni h felvettek-e? :)
ápr. 25 után ...
A kérdező hozzászólása: én is..és addig idegeskedhetünk :// nem értem mért olyan soká tudjuk meg..
gondolom, mire az összes gyereket végignézik Gyõrben... :DDD
A kérdező hozzászólása: Az igaz :) ) És te a Vetésibe más szakot nem jelöltél meg? :)
Szerintem van esélyed, hogy felvesznek bioszra bár a bioszt általában nem 3.-ként jelölik meg és elég jó a Vetésiben a biosz :) De én szorítok neked, majd írd meg felvettek-e :)

Nemzetközi diákigazolványt megéri kiállítatni, ha még diák vagyok, de már elmúltam 26? kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Az akkor éri csak meg ha sokat utazol külföldre. Pl:. én évi 2-3 alaklommal megyek ki. Olyankor kapok különbözõ kedvezményeket olyan helyeken is ahol magyar diákot nem fogadnak el.

Az akkor éri csak meg ha sokat utazol külföldre. Pl:. én évi 2-3 alaklommal megyek ki. Olyankor kapok különbözõ kedvezményeket olyan helyeken is ahol magyar diákot nem fogadnak el.
Én Párizsban vettem hasznát, mivel azzal lehetett kapni 3 euróért 3 fogásos nagyon jó kaját, míg anélkül az utcán 20 euró egy hamburger is. Amúgy múzeumokba is ad kedvezményt, de sajnos a korod miatt a legtöbb helyen már fizetni kell, bárhol az EU-ban.

Mondanátok nekem munkahelyeket Budapesten? Diák vagyok, de diákszövetkezeteknél is csak nappal vannak, én pedig nappalis vagok, így csak néhány éjjel és hétvégén lenne jó. És nagyon kellene a pénz.

Legjobb válasz: Az exem fõsuli mellett éjjelente a Tescoban dolgozott árufeltöltõként, illetve a Mekit, Burger Kinget próbálnám még meg, mert nekik vannak éjjel nyitvatartó éttermeik is. Ugyanõ szintén diákszövetkezeten keresztül (talán Melódiák?) szerzett munkát valami biztonsági cégnél, ahol magánszemélyek biztonsági kameráit kellett figyelnie és betörés, kocsifeltörés esetén riasztania a rendõrséget - a cég nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg ha ilyen jellegû elhivatottságod van, akkor megpróbálhatsz kórházban segédápolókét elhelyezkedni, vagy ha nyitottabb személyiség vagy, akkor sörözõkbe is gyakran keresnek pultost (mondjuk ide ált. lányt).

Az exem fõsuli mellett éjjelente a Tescoban dolgozott árufeltöltõként, illetve a Mekit, Burger Kinget próbálnám még meg, mert nekik vannak éjjel nyitvatartó éttermeik is. Ugyanõ szintén diákszövetkezeten keresztül (talán Melódiák?) szerzett munkát valami biztonsági cégnél, ahol magánszemélyek biztonsági kameráit kellett figyelnie és betörés, kocsifeltörés esetén riasztania a rendõrséget - a cég nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg ha ilyen jellegû elhivatottságod van, akkor megpróbálhatsz kórházban segédápolókét elhelyezkedni, vagy ha nyitottabb személyiség vagy, akkor sörözõkbe is gyakran keresnek pultost (mondjuk ide ált. lányt).


Diák vagyok de mellette dolgozom és havonta kapok olyan 10-15 ezer forintot. Melyik lenne a hozzám legalkalmasabban illő bankkártya?

annyi lenne az elvárásom, hogy a google play, apple store és hasonló webáruházakban használhassam ezt a kártyát

Legjobb válasz: Én erste diákszámlát nyitottam nemrég, eddig nincs gondom vele, bár webáruházas elvárás nekem nincs.

Én erste diákszámlát nyitottam nemrég, eddig nincs gondom vele, bár webáruházas elvárás nekem nincs.
A legtöbb banknak van diákszámlája, azokból kellene választani. Ezekhez nem dombornyomott azaz elektronikus kártya jár. Visa, Mastercard vagy Maestro. Az elsõ kettõvel lehet neten fizetni bárhol, a Maestroval is sok helyen, bár nem annyira elterjedt. Amúgy én az Erste vagy CIB bankot ajánlom.
A netes vásárláshoz a biztonság kedvéért mindenképpen kérj virtuális kártyát is.

Érettségi elött álló diák vagyok, de érettségi után Angliába szeretnék menni 1 évre (nyelvtanulás) ha visszajöttem 1 év után ugyanúgy ingyenes az OKJ-s képzés nekem?

0. os voltam így 19 éves vagyok ha a korhoz van kötve.

Legjobb válasz: Persze ha csak sima érettségid van és nincs szakmád.

Persze ha csak sima érettségid van és nincs szakmád.

Egy 20 méter* 20 méteres területem van. Mit tegyek bele ami hasznot hoz? Gondoltam dió vagy akácfára, de nem tudom a távolságot se meg, hogy mennyibe kerülnek. Akácot biztos lehet felszedni az út mentén is. De várok más tippeket is.

Legjobb válasz: Fában itt nem nagyon lehet gondolkodni a telek határok miatt .Talán pár dióban,de mikor fog az még teremni . Tudni kellene milyen tálegységen van,egyszerûen mi tud ott megélni .

Fában itt nem nagyon lehet gondolkodni a telek határok miatt .Talán pár dióban, de mikor fog az még teremni . Tudni kellene milyen tálegységen van, egyszerûen mi tud ott megélni .
Diófát az ember unokáinak ültet.
mákot
Burgonyát, málnát, csemege kukorica, stb. Bár szerintem nem akarnál dolgozni vele, azért gondolsz ezekre.
"Diófát az ember unokáinak ültet." Ha már elmúlt 70 éves.
A kérdező hozzászólása: mákot? azzal mit kel csinálgatni hogy bejöjjö9n. gazosodik nagyon? kapálni locsolni kell?
indiai vadkendert :)
Az indiai kender és a vadkender az két különbözõ dolog. Ezért is értelmezhetetlen a médiában hallható "vadkender ültetvény" kifejezés.
Nálam sajnos ez a mensi jele:(
Én terhes voltam, amikor ez volt. Valójában erre csak a jóisten tudja a választ, talán még a dokid se!

17 éves vagyok szeretnék valamilyen diák munkát de mivel suliba is kell járnom ezért csak délutánra miskolcon vagy barcikán sok helyen keresgéltem de eddig sehol nem találtam semmit . (? )

DIÁK MUNKA !

Legjobb válasz: wááááá nem igaz nam kell válaszolnotok erre a kérdésre csak tesóm írta ki :S XDDD elegem van miatta néznek mindig hülyének XD

A kérdező hozzászólása: wááááá nem igaz nam kell válaszolnotok erre a kérdésre csak tesóm írta ki :S XDDD elegem van miatta néznek mindig hülyének XD

Szerintetek mennyi az esélye hogy külföldön el tudok helyezkedni egy Óbudai Egyetemen végzet Villamosmérnöki diplomaval? Nemsokara végzek az egyetemen nem vagyok az a zseni tipus aki mindenhez konyitana de nagyon szolgalmas és kitartó diak vagyok.

Szeretnek külföldön kamatoztatni a tudasomat, esetleg nemetorszagban. Mannyi az esélye hogy ott kapok munkat? Meg szeretnek egy msc is elvégezni külföldön ha felvesznek. Akinek volt mar hasonlo élmenye vagy valamilyen tanacsa az kérem irjon.

Legjobb válasz: Nagy mértékben függ a német nyelvtudásodtól, és itt nem csak az általános németre gondolok, mert az alap dolog, hanem a szaknyelv. Ha ezekkel úgy érzed boldogulsz, akkor már van esélyed Bsc után is. Persze Msc-vel könnyebb dolgod lenne, de ha kifogsz egy olyan munkahelyet, ahol munka mellett még támogatják is a továbbtanulásodat, az nagyon szuper. :-)

Nagy mértékben függ a német nyelvtudásodtól, és itt nem csak az általános németre gondolok, mert az alap dolog, hanem a szaknyelv. Ha ezekkel úgy érzed boldogulsz, akkor már van esélyed Bsc után is. Persze Msc-vel könnyebb dolgod lenne, de ha kifogsz egy olyan munkahelyet, ahol munka mellett még támogatják is a továbbtanulásodat, az nagyon szuper. :-)
A kérdező hozzászólása: A nemet nyelvvel boldogulok. Nem is ezzel van a baj. Inkabb az aggaszt hogy kimegyek külföldre és ott ahhoz hogy bekerüljek egy jo msc-s oktatasba nagyon nezik hol tanultam. Lehet hogy ott teljesen masok a kovetelmenyek mint itt.
Biztos mások a követelmények, de egy villamosmérnöki képzésen nem/sem lehet nagyon sok különbözõ dologról beszélni/tanulni. Ha úgy érzed meg tudsz bírkózni a nyelvvel, akkor én egy próbát biztosan adnék magamnak, még nagyon jól is elsülhet. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!