Találatok a következő kifejezésre: Design tervező létezik (1 db)

Design tervező szak létezik?

Legjobb válasz: a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.

a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.
Én design manager szakot láttam a továbbtanulási könyvben.Ez az lenne? http://www.felvi.hu
Ezeket úgy hívják, hogy terméktervezõ mérnök, és elég sok van belõle.Nálunk (BMF) inkább ruha tervezõk vannak(bár most indítottak egy ilyen szakot, így lehet már nem csak ruhások lesznek), a BMEn mások is.Biztos van máshol is az országban, nem tudom. Viszont arra készülj fel lekiekben, hogy kökemény matek, mecha, fizika...nem csak rajzolgatásból áll a képzés, és hiába vagy te nagyon jó, ha a matek miatt kirúgnak.(bnõmet is lepusztították, majd szeptembertõl folytatja)Tehát csak akkor gyere ide, ha minimális mûszaki érzéked is van!
design- és mûvészetelmélet szak formatervezés szak média design szak textil, és üvegtervezés szak Az Iparmûvészeti Egyetemen vannak. http://www.mome.hu/ Oda nem kõkemény reál tárgyak, hanem kõkemény rajz és formázás tudás illetve nagyfokú kreatívitás a "belépõ".
Design alatt a formatervezést szokták érteni, és ezt a momén, a bme-n és sopronban a nyugatmagyarországi egyetemen tanítják. Mindhárom helyre elég nehéz bekerülni. A terméktervezõ mérnök az más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Munkaügyi általi tanfolyam, ha találok munkát közben, tényleg abbahagyhatom?

Pincér tanfolyamra jelentkeztem, úgy érzem sikerült a teszt írás is. Elvileg a héten hívnak, ha sikerült. De nem vagyok biztos benne, hogy elakarom kezdeni. Viszont úgy hallottam, ha az ember elkezdi, és időközben talál magának munkát, és emiatt otthagyja a tanfolyamot, akkor nem kell kifizetnie a tanfolyam árát ( 700 ezer forintot! ) Csak akkor kell visszafizetnie, ha csak úgy saját magától abba akarja hagyni, mert pl. nem tetszik neki, stb. Igaz ez ? Mert ha nem fog tetszeni, akkor keresek közbe majd munkát, és ott hagyom, de persze csak akkor ha így nem kell visszafizetni ezt a nem kevés összeget. Köszönöm a választ!
23/L

2

Van, aki elvégezte Duncan Lorien zenei tanfolyamát? (A zene megértése, A dalszerzés megértése) Vélemények róla?

Szeretnék jelentkezni, de nekem elég sokba kerül, ezért nagyon meg kell gondolnom. Zenesuliba jártam (zongora), így nem vagyok teljesen amatőr. Komolyabban érdekel a zene, a dalszerzés. Megéri elvégezni?

3

Hol tudok Kártya adagolót venni/shoe-t venni?

Olyan kártya adagolóra gondolok amilyen a black jack asztaloknál van. Fontos az, hogy 6 pakli befogadására képes legyen.

0

Segítség van egy szakmám jelentkeztem munkaügyis tanfolyamra és ezen a tanfolyamon van három olyan modul ami már az előző szakmámba letettem ugyanazokat a modulokat de az igazgató szerint be kell járnom sztem meg nem mit tegyek?

állítása szerint be kell járni órákra és vizsgázni is kell belőle ha a vizsgabiztosnak ugy tetszik (sztem szánalmas soha nem hallottam még ilyenről) Mi a megoldás van egyáltalán ?

1

Munkaügyis tanfolyamra jelentkezés?

Több tanfolyamra is lehet jelentkezni egyszerre?

2

Közgazdászokból Magyarországon velem együtt rengeteg van. Milyen (további) képzést tudnátok ajánlani egy közgazdász számára, amelynek elvégzése után szakmai gyakorlat nélkül, 40 évesen könnyebben el lehet helyezkedni?

7

Mi a véleményetek a Kék Suli Oktatóközpont tanfolyamairól?

Legfőbbképpen az Informatikai rendszergazda Hálózatitelepítő OKJ -s képzésük érdekelne.

0

Ha alkalmazott fotógráfus szeretnék lenni kell tudnom szépen rajzolni?

mert nagyon nem tudok rajzolni... vagy ami kell azt megtanítják ?

0

ELO Távoktatásról hallott valaki? Érdemes belevágni?

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az ELO-s távoktatás szerintetek mennyire hatékony? Egyik tanfolyam, ami nagyon tetszik, az a személyügyi ügyintéző. Mennyi az esélye annak, hogy el tudok helyezkedni?
A válaszokat előre is köszönöm!

0

Közlekedési egyészségügyi vizsgág szerintetek le tudnék lenni, ha a gyakorlati képzésen nem veszek részt?

Pont el fogok utazni és nem tudok elmenni, csak a 3-ból 2-re (elméleti).
Itthon, videók segítségével szerintetek sikerülne?
Volt már valamelyikőtök így?
És ha nem sikerül a vizsga, újra kell fizetni, nem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!