Találatok a következő kifejezésre: Design tervező létezik (1 db)

Design tervező szak létezik?

Legjobb válasz: a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.

a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.
Én design manager szakot láttam a továbbtanulási könyvben.Ez az lenne? http://www.felvi.hu
Ezeket úgy hívják, hogy terméktervezõ mérnök, és elég sok van belõle.Nálunk (BMF) inkább ruha tervezõk vannak(bár most indítottak egy ilyen szakot, így lehet már nem csak ruhások lesznek), a BMEn mások is.Biztos van máshol is az országban, nem tudom. Viszont arra készülj fel lekiekben, hogy kökemény matek, mecha, fizika...nem csak rajzolgatásból áll a képzés, és hiába vagy te nagyon jó, ha a matek miatt kirúgnak.(bnõmet is lepusztították, majd szeptembertõl folytatja)Tehát csak akkor gyere ide, ha minimális mûszaki érzéked is van!
design- és mûvészetelmélet szak formatervezés szak média design szak textil, és üvegtervezés szak Az Iparmûvészeti Egyetemen vannak. http://www.mome.hu/ Oda nem kõkemény reál tárgyak, hanem kõkemény rajz és formázás tudás illetve nagyfokú kreatívitás a "belépõ".
Design alatt a formatervezést szokták érteni, és ezt a momén, a bme-n és sopronban a nyugatmagyarországi egyetemen tanítják. Mindhárom helyre elég nehéz bekerülni. A terméktervezõ mérnök az más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most voltam elsősegély tanfolyamon és azt mondták, hogy a vizsgán nem a régi 75 tételsor lesz hanem csak 45 közül kell választani, meg lehet ezt találni valahol a neten?

nemtudom hogy a 75 tétel első 45 kérdése lesz-e, vagy netán abból válogatnak de az is lehet hogy teljesen mások lesznek mint a régiek (pls segítsen valaki! :)

8

Vissza kell fizetni?

Egy államilag finanszírozott okj tanfolyamra járok.a kislányomra ez alatt het 2* anyukám vigyázott.kiderült anyukám rákos lett a koponyáját meg is műtötték.és pont az í-re hogy a párom arcának egyik fele is lebénult.egyszerűen túl sok ez nekem,nem tudok így bejárni oktatásra sem..vissza kell fizetni a tanfolyam díját ?vilt már valak aki otthagyta valamilyen okból?

2

Építésügyi vizsga kidolgozott kérdései 2013-ban mit tartalmaznak?

Megvan valakinek, esetleg át tudná küldeni privátban...

1

Milyenek a munkaügyi által indított nyelvtanfolyamok?

Mennyire intenzív (pl heti hány tanóra)? Amíg ide járok, le kell mondanom a polgármesteriben az aktív korúak támogatását (24e Ft)? Hány hónaposak kb? Kapunk érte pénzt (mert ilyet is hallottam)? Minden tapasztalat (anyagi is) érdekel!

0

Mit tegyek 7. -és vagyok jövőre felvételizek egészségügyre, van alkalmam hogy letegyem az ELCD vizsgát de a tanárom olyan hogy hülyének nézi az egész osztályt és nem hajlandó komolyan tanítani minket félek letenni a vizsgát, mit tegyek?

3

Hivatásként a tűzoltóságot választanám, de sajnos van egy probléma: Minimálisan, de nagyothalló vagyok. Ez esetleg jelentheti, hogy alapból ki vagyok zárva?

Úgy tudom, a tiszti beosztáshoz felsőfokú képzés szükséges.
Érdekelne még, hogy milyen irodai munkák vannak a tűzoltóságnál.

0

Ti tanulnátok online hastáncot skyepon keresztül magán tanártól?

6

Corvinus pálinkamester képzés?

Van valakinek tapasztalata illetve tudna véleményt mondani ?
Szüleim szeretnék ,ha elvégezném .Pestet utálom ,és elég nagy távolság is ,szóval már az utazgatás is szívás .
Ráadásul pusztán csak azért csinálnám ezt meg ,hogy legyen egy szép díszes vécépapírom.Miénk az országban legrégebb óta működő kereskedelmi pálinkafőzde ,tehát édesapámtól jobb szakembert és tanárt keresve se találhatnék.

0

ACCA vizsgakra milyen anyagokbol erdemes felkeszulni?

Ha valaki tud ingyenes forrast az volna a legjobb.

1

Pénzügy és számviteli ügyintézőnek megéri tanulni?

Egy suliba lekell majd adnom a jelentkezést. Lehet, hogy meg kellene jelölni többet. 1. helyen gazd.info. van. Nem tudom, hogy mennyire biztos az, hogy indulni fog e ott. 4-5 szakjuk van. Másiknak azt gondoltam, hogy azt jelölöm meg. 1 év alatt azt mennyire lehet megtanulni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!