Találatok a következő kifejezésre: Design tervező létezik (1 db)

Design tervező szak létezik?

Legjobb válasz: a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.

a szó designer=tervezõ. Ilyen hogy design-tervezõ még nem hallottam pedig designer suliba járok... Maximum formatervezõ.
Én design manager szakot láttam a továbbtanulási könyvben.Ez az lenne? http://www.felvi.hu
Ezeket úgy hívják, hogy terméktervezõ mérnök, és elég sok van belõle.Nálunk (BMF) inkább ruha tervezõk vannak(bár most indítottak egy ilyen szakot, így lehet már nem csak ruhások lesznek), a BMEn mások is.Biztos van máshol is az országban, nem tudom. Viszont arra készülj fel lekiekben, hogy kökemény matek, mecha, fizika...nem csak rajzolgatásból áll a képzés, és hiába vagy te nagyon jó, ha a matek miatt kirúgnak.(bnõmet is lepusztították, majd szeptembertõl folytatja)Tehát csak akkor gyere ide, ha minimális mûszaki érzéked is van!
design- és mûvészetelmélet szak formatervezés szak média design szak textil, és üvegtervezés szak Az Iparmûvészeti Egyetemen vannak. http://www.mome.hu/ Oda nem kõkemény reál tárgyak, hanem kõkemény rajz és formázás tudás illetve nagyfokú kreatívitás a "belépõ".
Design alatt a formatervezést szokták érteni, és ezt a momén, a bme-n és sopronban a nyugatmagyarországi egyetemen tanítják. Mindhárom helyre elég nehéz bekerülni. A terméktervezõ mérnök az más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol és milyen feltételekkel tudok jelentkezni a Kormányőrséghez?

0

Hány fokban delel a nap novenber 12-én salt lake cityben?

fontos. köszi

0

Budapesten hol érdemes masszázs tanfolyamra jelentkezni (svéd, thai, wellness, cellulit)?

6

Közigazgatási alapvizsgára próbált mostanában jelentkezni valaki?

Az interneten mindenhol azt írják, hogy a vizsgaportálon keresztül lehet jelentkezni.

0

Milyen okj-s tanfolyamot ajánlatok, amire nagy a kereslet, jó megélhetést nyújt, lehet másodállásként végezni maszekban?

találtam egy listát de nem tudom melyik a jövedelmez?

8

Ha elvégzek egy logisztikai ügyintéző Okj-s szakmát azzal mennyi esélyem van arra, hogy eltudjak helyezkedni?

3

Megéri? Melyik jobb?

Szóval még fiatal vagyok de már gondolkodok a továbbtanuláson. Nagyon szeretem a színészetet és táncot. Ezekkel kapcsoltba vannak kérdéseim. Hol tudnék tovább tanulni? Jól fizet? Vagy egyáltalán el tudok helyezkedni, Mindenféle választ nagyon köszönöm!!!

1

Hogyan lehet valaki bróker?

0

Hogy van az a mondat németül hogy?

A rend?r megmutatja a templomot a turistáknak?

1

Az emberek többsége mért nézik le az okj-s tanfolyamokat?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!