Találatok a következő kifejezésre: Derékfájós voltam a (2 db)

Derékfájós voltam mindig a terhesség erre különösen rásegített. Viszont tegnap óta alig tudok kiegyenesedni, ez mitől lehet?

Remélem csak a matrac amit kifejezetten rühellek, de remélem ez nem lehet semmi rossznak az el?jele.Ma még nem nagyon mocorgott a pici de tegnap este is aktív volt, ugye nem jelent semmit?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, de hány hetes vagy? Azért figyelgesd magad, keress valamilyen kényelmes testhelyzetet,és ha úgy van azért jelezd az orvosnk.

Nem feltétlenül, de hány hetes vagy? Azért figyelgesd magad, keress valamilyen kényelmes testhelyzetet, és ha úgy van azért jelezd az orvosnk.
Valószínûleg úgy fekszik a baba hogy a derekadat terheli!Ne aggódj elmúlik.
A kérdező hozzászólása: 22 hetes vagyok...
Én is hátfájós vagyok, és szintén volt már pár rossz napom... A keményen való fekvés csodát tud tenni. Én pár éjszakát a földön töltöttem polifoamon. Reggelre már mindenem fájt, de a hátam jobban lett. Azért vigyázz, meg ne fázz. Ezen kívül a tartós ülést kerüld, ha teheted. Ha dolgozol, kelj fel és járkálj néha. Ha még nem jársz mamatornára, az is segíthet. Említsd meg a gyógytornásznak, és biztos javasol pár gyakorlatot. Napi pár perc medencebillentés, stb. már sokat segít. Akár a netrõl is letölthetsz ilyeneket. De arról azért gyõzõdj meg, hogy nem méhgörccsel kapcsolatos-e a hátfájásod, ezt persze az orvosod tudja csak megmondani. Szerintem nézesd meg magad vele elõször. Jó egészséget mindkettõtöknek! 22 hetes kismami

28 hetes kismami vagyok és napok óta rettenetesen fáj a hátam (getincem mentén nyilal, még akkor is ha simán fekszek). Mindig is derékfájós voltam. Sztetek ez már a terhesség miatt van? Van vmi fájdalomcsillapító ötletetek?

Legjobb válasz: igen, es sajnos ez csak rosszabb lesz, nem akarlak elkeseriteni. A csontok "igazodnak" es a suly is tobb es tobb lesz ezert a derek- es hatfajdalom. Nekem esetenkent a parom babaolajjal vegigmaszirozta a hatam es a derekam. Sokat segitett. Kitartas!

igen, es sajnos ez csak rosszabb lesz, nem akarlak elkeseriteni. A csontok "igazodnak" es a suly is tobb es tobb lesz ezert a derek- es hatfajdalom. Nekem esetenkent a parom babaolajjal vegigmaszirozta a hatam es a derekam. Sokat segitett. Kitartas!
A kérdező hozzászólása: Ez borzalmas.:/ tegnap a párom nekem is végigmasszírozta a hátam, és minden egyes nyomásnál sajgott. Eddig segitett a masszázs, de most nem, és sokszor feljelni nincs erõm mert annyira fáj.
Nem akarlak elkeseriteni, de ez tényleg csak rosszabb lesz.Nekem már kb a 12. héttõl fájt, sõt a szülés után is, a mai napig megmaradt a hátfájás, pedig 18 hónapos a lányom.Vegyél szopi párnát, az nagyon jó kényelmes, sokat segit.
A kérdező hozzászólása: Másfél hónapja vettem szopi párnát.alvás azóta csillagos ötös.:) nincs semmi házi praktika erre a hátfájásra?
sajna nekem nem volt.Pedig jó lenne, mert sokat fáj a hátam mostanában is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!