Találatok a következő kifejezésre: Derékfájásra mi 23 hetes vagyok, (2 db)

Mit lehet tenni a derékfájással? Borzalmasan fáj, már alig bírok néha menni pedig még csak 23 hetes vagyok. Mi lesz később?

Legjobb válasz: Nekem a 20. héten kezdett el fájni a hátam, derekam, most 30 hetes vagyok, és csak rosszabb lett, pedig mindent kipróbáltam már. Jártam mazzsázsra, itthon tornáztam a gerincemre, kihúzva járok, ülök, stb., d semmi nem használ. A dokim azzal vigasztal, hogy ez azért van, mert a méh növekedése miatt a gerincre nagyobb teher hárul, ittve minimálisan jobban hátra is hajlik, de ez a szülés után meg fog szûnni. Ennek ellenére egy barátnõm, akinek 7 hónapos a kisfia, még mindig hátfájással küzd. :S

Nekem a 20. héten kezdett el fájni a hátam, derekam, most 30 hetes vagyok, és csak rosszabb lett, pedig mindent kipróbáltam már. Jártam mazzsázsra, itthon tornáztam a gerincemre, kihúzva járok, ülök, stb., d semmi nem használ. A dokim azzal vigasztal, hogy ez azért van, mert a méh növekedése miatt a gerincre nagyobb teher hárul, ittve minimálisan jobban hátra is hajlik, de ez a szülés után meg fog szûnni. Ennek ellenére egy barátnõm, akinek 7 hónapos a kisfia, még mindig hátfájással küzd. :S
Szia! Én 22 hetes terhes vagyok nekem is volt hogy napokig fájt a gerincem. Vettem Voltaren krémet nem használt. Sokat pihentem párnát tettem a lábam közé. Oldalamon feküdtem. Most nem fáj. Jobbulást kívánok! Boldog babavárást!
Szia, nekem porckorong sérvem van amit a baba néha nyom, szinte elviselehetetlen nekem is. Úgy megyek mint egy 90 éves nénike. Nekem egy gyógytornász javasolta, hogy minél többször ereszkedjek négykézlábra (mint egy kutya v. cica). Ebben a pózban homorítsam és domborítsam a hátamat. Valamint amit az elõttem szóló is írt, nagyon fontos, hogy amikor oldalt fekszel támaszd alá a felül lévõ behajlított lábadat, mert akkor nem feszül a csípõd és pihen a gerinced. A tornagyakorlathoz visszatérve mikor már nagyobb lesz a pocid akkor már csak a homorítást javaslom, mert már csak ez lesz a kényelmes.(szinte lógathatod a hasad, hagyd, hogy a súlya húzza lefelé. Nekem nagyon bejött!) Sok sikert.
Bocsi, az elõzõ válaszoló voltam. Elfelejtettem írni, hogy gyógyszeres krémeket és tapaszokat ne használj (nekem még a voltarent sem ajánlotta a dokim)! Nyugodtan jelezheted a nõgyógyászodnak is ezt a panaszodat, lehet hogy tud megfelelõ segítséget ajánlani.

Derékfájásra mi jó? 23 hetes vagyok, de sokat fáj a derekam. Nagyon rossz.

Legjobb válasz: Szia.Nem tudom szedsz-e Magne B6-ot,nekem az segített.Probáld meg,azzal nem árthatsz!Boldog babavárást!:)

Szia.Nem tudom szedsz-e Magne B6-ot, nekem az segített.Probáld meg, azzal nem árthatsz!Boldog babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek, de megprobálom, köszi szépen!
Szia! Én vettem egy nagy labdát, azon szoktam ülni, nagyon sokat segít! Próbáld ki! Sima aerobic labda, de a szülészeteken is ilyet használnak a vajúáshoz, aki kéri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!