Találatok a következő kifejezésre: Derék és bőséget hol (2 db)

Derék és csípő bőséget hol kell mérni? Mennyinek kell lenni a kettő arányának?

Legjobb válasz: Elvileg ugye az ideális a 90-60-90 arány. 90 a mellbõség, 60 a derék és 90 cm a csípõ. a derékbõséget ott kell mérni, ahol a legkeskenyebb vagy, ahol a (nem csípõ-)nadrágod hordod. a csípõbõséget lejjebb, pont ott, ahol a legszélesebb vagy, a csípõd legszélesebb pontján. ne aggódj, ha nem vagy 90-60-90, sztem nagyon kevesen azok :) csak az arányok miatt írtam.

Elvileg ugye az ideális a 90-60-90 arány. 90 a mellbõség, 60 a derék és 90 cm a csípõ. a derékbõséget ott kell mérni, ahol a legkeskenyebb vagy, ahol a (nem csípõ-)nadrágod hordod. a csípõbõséget lejjebb, pont ott, ahol a legszélesebb vagy, a csípõd legszélesebb pontján. ne aggódj, ha nem vagy 90-60-90, sztem nagyon kevesen azok :) csak az arányok miatt írtam.

Hol és hogyan kell pontosan lemérni a mell, csípő és derék bőséget?

Legjobb válasz: mell:befeszíted a hátad-melled és a hónod alatt méred körbe szabócentivel. derék:kihúzod magad,de nem húzod be a hasad,ködök fölött pár centivel a legvékonyabb résznél. csípõ:a csípõ csont felsõ részénél.

mell:befeszíted a hátad-melled és a hónod alatt méred körbe szabócentivel. derék:kihúzod magad, de nem húzod be a hasad, ködök fölött pár centivel a legvékonyabb résznél. csípõ:a csípõ csont felsõ részénél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!