Találatok a következő kifejezésre: Decemberben kétszer megjött (2 db)

Decemberben kétszer is megjött (dec. 18 illetve dec. 28-án is), most jan 28-a van és még semmi, most melyik mensi után kell számolnom?

Csináltam egy tesztet január 20-án és az negatív volt, lehetek még terhes? Szeretnénk nagyon a babát, doki szerint nincs baj.

Legjobb válasz: Szia! A két mensid hány napig tartott? Mind igazi mensi volt, vagy csak inkább barnázgatás? mennyi idõs szokott lenni a ciklusod? Hány napig szoktál vérezni?

Szia! A két mensid hány napig tartott? Mind igazi mensi volt, vagy csak inkább barnázgatás? mennyi idõs szokott lenni a ciklusod? Hány napig szoktál vérezni?
Miért nem csinálsz most egy tesztet??A20.-ai teszt korai volt.lehet terhesség.a mu´lt havi két mensi azt jelenti, hogy valamiért kétszer volt peteérésed. Vegyél tesztet, szorítok.
Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl tezstelj.

LEHETEK TERHES? December közepén szeretkeztem utoljára és azóta 2szer megjött a menstruációm de mind kétszer kevesebb volt mint szokott lenni.

a szeretkezés napjára rá 2 hétre teszteltem és negativ lett de néha hányingerem van mostanában és fáj a pocakom

Legjobb válasz: Az utolsó teszt óta eltelt egy hónap. Mi lenne, ha tesztelnél újból? Itt 3 sor alapján senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem.

Az utolsó teszt óta eltelt egy hónap. Mi lenne, ha tesztelnél újból? Itt 3 sor alapján senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem.
Tesztelj. Ha pozitív akkor terhes vagy, ha negatív akkor nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!