Találatok a következő kifejezésre: December hónapban rendesen (3 db)

GYED - levonhatják-e az egészet? Munkahelyemen december hónapban valaki tévededésből GYED helyett a rendes fizetésemet utalta.

Most a különbözet visszatérítése céljából nem kapok februárban gyed-et és a maradék különbözetet pedig még pluszban vissza kell fizetnem. Törvényes-e a teljes gyed-et így elvonni?

Legjobb válasz: Szia, sajnos igen, mert a gyed jövedelemnek számit nem pedig szoc.juttatásnak, mint a gyes. De akkor ha szóltál volna és visszautalod, most kicsit könnyebb helyzetben lennél. Azért kérdezz rá, hogy más megoldás volna-e?

Szia, sajnos igen, mert a gyed jövedelemnek számit nem pedig szoc.juttatásnak, mint a gyes. De akkor ha szóltál volna és visszautalod, most kicsit könnyebb helyzetben lennél. Azért kérdezz rá, hogy más megoldás volna-e?
A kérdező hozzászólása: Szóltam, csak akkor még azt mondták, hogy 3 részletben vfizessem majd vissza...nem fogok éhenhalni, csak nem szeretem ha kavarják a kakit :) Ráadásul a gyed más adókategóriába esik mint a rendes fizu és így lényegében többet fizetek vissza mint amennyi a teljes fizetésem, na ez az amit abszolút nem értek....
Ha csinálsz egy tesztet, nem veszítesz.nagy esélyed van a terhesse´gre. szori´tok.
Merjél. Nem olyan drága egy teszt. Régen a Medi-Lab-nak volt 2 tesztlapos tehestesztje is. A reggeli elsõ vizeletbõl érdemes tesztelni.
CSINÁL GYORSAN TESZTET!!!!UGY néz ki baba van a dologban:) szoritok!! 4hetes kismama
Örülhetsz bzony! Én mahjdnem 1 évig nem menstruáltam, miután abbahagytam!
Én szintén így jártam. Ez jó hogy neked így megjön. Örülhetsz neki. Én azóta is gyógyszeren élek:(
A +-3 nap ingadozás nem vészes, fõleg, hogy elõtte sem volt rendszeres, ha jól értem. Csak talán picit nehezebb lesz idõzíteni az akciótokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most úgy megnyugtattatok, hogy akkor oks minden! Milyen lüke az ember, nem? Valahol belül tudja, hogy jó ez így, de míg nem kap megerõsítést, azért vannak kétségei! Még egyszer köszönöm! ... A bogyó elõtt tényleg elég rendszertelen volt! Az utolsó évben 8-szor jött meg, elõtte meg csak 6-szor! 2002 novemberétõl szedtem, egészen most decemberig! Nem uazt végig, sszem két különbözõt! ... Jajj lányok, úgy örülök! Komolyan, hiába nincs baba, de ez a pici dolog is rettenet jó érzés! Szép estét nektek!
Ez teljesen normalis ahogy megjon, nekem mindig is igy jon meg. Olyan nincs, hogy valakinek ugyanazon a napon jonne meg mindig. Hiszen amikor tabletatt szed valaki, akkor is a 7 nap valamelyiken jon meg. Nincs konkret nap akkor se. Ez igy nagyon jo, csak ne aggodj, ne stresszelj, csak lazan!!! Gyertyaallas:)
A kérdező hozzászólása: :) Okés, meglesz! Már pont beszélgettem életem egy Szerelmével, hogy õ fog tartani majd ... :) ... nem mondta, hogy nem! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm Neked is a bíztatást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!