Találatok a következő kifejezésre: December 21-én utoljára (3 db)

Ha december 21-én voltunk együtt a férjemmel utoljára, akkor a ma reggeli tesztnek már pozitívnak kellene lennie mindenképp, ugye?

Ugyanolyan tüneteket produkálok mint az elõzõ terhességemnél, és nem tudom mire vélni. Óvszerrel védekezünk, nem szakadt ki egyszer sem (ellenõrizzük). Csináltam tesztet, negatív lett, de mégis bizonytalan vagyok. A menszeszem (habár már nem szoptatok) a szülés óta még nem jött meg, így ez nem ad támpontot. De ilyen sokára már kimutatná egy teszt, ha várandós vagyok, ugye?

Legjobb válasz: Igen, a teszt már kimutatná.

Igen, a teszt már kimutatná.
Igen, pozitívnak kellene lennie a tesztnek, ha terhes vagy, de ha megnyugtat, inkább csinálj még egy tesztet. Hasonló helyzetben vagyok, októberben szültem, már nem szoptatok, de még nem jött meg. A nõgyógyászom azt mondta, hogy a szoptatás abbahagyásától kb. 6 héten belül illene megjönnie, ha már egy csepp sincs, de ha nem jön meg, akkor valószínûleg hormonálisan még nem apadt el a tejem, és akkor gyógyszerrel el fogjuk apasztani, de azt mondta, hogy mindenképp védekezzünk, mert innentõl kezdve már nem játék. (na ezt jól össze-vissza sikerült megfogalmaznom, de a lényeget érted... :) )

December 21-én volt utoljára mensim és azóta nem, de a hétvége óta barnás véres folyásom van, ma meg ilyen halvány véres olyan rózsaszín. Ez mitől lehet?

Csütörtökön teszteltem nem vok terhes.Pedig szeretnék.

Legjobb válasz: A tesz kimutatta volna ennyi idõ után ha babás vagy valószinû hogy gyulladásod van vagy hormonális probléma,menj el minél elõbb nõdokihoz.

A tesz kimutatta volna ennyi idõ után ha babás vagy valószinû hogy gyulladásod van vagy hormonális probléma, menj el minél elõbb nõdokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, majd csütörtökön megyek dokihoz csak ideges vagyok, hogy nehogy valami bajom legyen és ne lehessen babám.Ettõl rettegek a legjobban pedig eddig semmi okom nem volt rá.
Lehet egy kis cysta, amit gyszeresen tudnak kezelni, ne ijedj meg, de a doki fogja tudni megmondani pontosan mi a baj, az is lehet egyszerû hormonfelborulás az oka.
Én a helyedben vennék egy másik tesztet, mert a tesztek nem 100 %-ban megbízhatók.
Én is hasonló cipõben jártam. Az egyik orvos azt mondta, hogy cisztáim vannak, de lehet babám, csak kcisit nehezebben. A másik orvos csinált hüvelyi és rendes uh-ot Õ azt mondta, hogy bármikor lehet babám. Szóval az sem árt, ha több orvoshoz mész el, fpleg ha az elsõ után kicsit bizonytalanná válsz
A kérdező hozzászólása: Már 4 tesztet csináltam de hetente egyet februártól és semmi.Akkor most mi van?

Terhes vagyok-e vagy csak a hormonok? November 21-en mestrualtam utoljara. December 14-en este volt valami gyenge barnas folyasom majd 15-en csak olyankor, ha elmentem vecere. azutani napokban semmi csak egy keves rozsaszines folyas.

December 24 -en csinaltam tesztet es negativ lett . azutan nem gondoltam varok a kovetkezo mensiig, hogy halam lesz-e . De a hom december 12-tol mind 36.9 vagy 37.0 . Szerintetek lehet baba , mert nagyon szeretnenk es nar egy eve probalkozunk ?

Legjobb válasz: Abból amit leírsz még akár baba is lehet. :)

Abból amit leírsz még akár baba is lehet. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!