Találatok a következő kifejezésre: Dec. 29-én az utolsó (3 db)

Lehetséges az h dec.20-án volt az utolsó mensesem és dec.29-én együtt voltunk a párommal és teherbe estem?

Legjobb válasz: Lehetséges. Akár korai peteérés, akár spontán peteérés is lehetett. De még az is elképzelhetõ, hogy normál középidõben volt peteérésed, és a párod spermája kitartó (az átlag 3 napig életképes odabent, de ez lehet több is, akár öt nap - vagyis 9. ciklusnapon szex-spermák várakoznak a petesejtre, 14. napon peteérés, és megtermékenyítik) Ez egyáltalán nem ritka.

Lehetséges. Akár korai peteérés, akár spontán peteérés is lehetett. De még az is elképzelhetõ, hogy normál középidõben volt peteérésed, és a párod spermája kitartó (az átlag 3 napig életképes odabent, de ez lehet több is, akár öt nap - vagyis 9. ciklusnapon szex-spermák várakoznak a petesejtre, 14. napon peteérés, és megtermékenyítik) Ez egyáltalán nem ritka.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha jól értem lehetséges h 27-29én együtt voltunk a párommal és csak 3-án termékenyültem meg?
Az elõttem válaszoló csak kb. idõt mondott, mert semmi nem garantálja, hogy valóban január 3. volt, sõt még az elõtte utána 3 napot se, ez csak spekuláció. Pl. egy 28 napos ciklusnál oké a január 3, de egy 25 naposnál már a peteérésed is hamarabb lehet, december 31-én. És tudományos tény, hogy a spermiumok átlag 2-3 napot élnek odabent, de már azt is kimutatták, hogy elõfordult spermium, ami 8 napig volt életképes.
2. vagyok. Ha dec. 20-án volt az utolsó mensesed, akkor jan. 3 körül volt peteérésed, de elõtte és utána 3 nappal is esélyes a teherbeesés.
A terhességet a legutolsó menstruáció elsõ napjától számolják, ezért lehetsz 11 hetes.
Elsõ vagyok, valóban esélyesebb a 6-a. Azért vagy már 11 hetes, mert utolsó mensitõl számolják a terhességet, attól függetlenül, hogy valójában mikor fogant a baba:) Persze még annak is megvan az esélye, hogy valóban 29-én hoztátok össze a babát, ahogy írtam korábban, ez nem ritka:) A 27-e szerintem kevés eséllyel indul, inkább 6 vagy 29.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mekkora az esély h 27 vagy 29-én? És ha a 6án estem teherbe akkor h vagyok most 11 hetes?
Szerintem valószínûbb, hogy jan. 6-án estél teherbe.
A kérdező hozzászólása: Köszike:-) Csak mert utána 6-án voltunk együtt újra és már 11 hetes terhes vagyok és sehogy nem jött ki.A védõnõ olyasmit mondott h dec.30tól jan.6-ig eshettem teherbe de akkor együtt se voltam vele... akkor ez valószínû a 29-e még akkor is ha 6 napig volt meg?
Nem . Azt írtad 6-án is voltatok együtt. Szerintem inkább akkor.
Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.

Dec. 29-én volt az utolsó menszim, és 14. 16. -án együtt voltunk! Azóta folyamatosan fáj a hasam alja! Az ultrahang szerint gyanús, mert van a méhemben egy pici pont. A vérvétel negatív. Terhes vagyok vagy nem?

Tegnap voltam dokinál egy utlrahangon, meg vérvizsgálaton, abban bízva, hogy végre sikerült összehoznunk egy bébyt.

Legjobb válasz: Szia. Nagyon ne éld bele magad. Ha nem jön meg,akkor tudni fogod,hogy baba.Ha pedig igen,kissebb a csalódás.A hasfájás nem minden esetben jelent terhesse´get.lehet,hogy csak a közelgö mensit jelzi. Szorítok,hogy baba legyen.

Szia. Nagyon ne éld bele magad. Ha nem jön meg, akkor tudni fogod, hogy baba.Ha pedig igen, kissebb a csalódás.A hasfájás nem minden esetben jelent terhesse´get.lehet, hogy csak a közelgö mensit jelzi. Szorítok, hogy baba legyen.
azt nem tudom, hogy akkor most mi van, de azt tudom, hogy a vérbõl az eredmény az nagyon pontos, és sokkal elõbb kimutatja, mint a vizeletbõl. Én várnék a helyedben keddig, és utána tesztelnék. Vagy, ha nagyon nyugtalan vagy, miért nem hívod fel az orvoodat.
Nagyon korán mentél el vizsgálatra!!!Ilyenkor még nem mutattható ki semmi a véredböl.Az elsö mensi elmaradás után szoktak tesztelni és ha pozitiv a teszt utána kell dokihoz menni.Sokan csak hat hetesen mennek elöször vizsgálatra de még akkor sem biztos hogy van szivhangja a babának!Azt javaslom várj még egy hetet legalább és ha nem jön meg utána cselekedj.A hasad sok mindentöl fájhat!! Drukkolok a babához!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem az orvosommal, aki azt mondta, hogy a véreredmény miatt nem vagyok terhes! De mi van akkor hogy ha még nem kezdett el termelõdni a HCG?
Mást nem tudsz tenni, mint vársz... a vasárnap már nincs messze, ha nem jön meg, akkor kezdhetsz örülni.-)
Nincs más megoldás mint várni, várni, várni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!