Találatok a következő kifejezésre: Dec. 15-én volna (2 db)

Dec. 15-én kellet volna megjönnie, kb. 2 hétig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni, fáj a mellbimbóm, tegnap teszteltem pozitív, de már nem érzek semmit, csak néha fáj az alhasam. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ez most komoly kérdés???Inkább menj dokihoz,mert 7 hetes terhes vagy.De ezt a teszt tájékoztatójában is leírják,amit persze alaposan elolvastál használat elõtt.Nem baj,ha nem érzel semmit.

Ez most komoly kérdés???Inkább menj dokihoz, mert 7 hetes terhes vagy.De ezt a teszt tájékoztatójában is leírják, amit persze alaposan elolvastál használat elõtt.Nem baj, ha nem érzel semmit.
Én eleve nem éreztem semmit. De valami mégis volt, mert azóta van egy 7 éves fiam ;) ha a teszt pozitív volt, holnap menj el a nõgyógyidhoz.
A decemberi gyedet kaptad meg, s akkor még teljes hónapban gyeden voltál.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor mindegy mikor született a picúr, az egész hónapot számolják? Nagyon jó, erre nem is számítottam :-)
Nem értem a 15-31 részt :-D, a többi részét viszont igen. A gyed mindig az elmúlt hónapra vonatkozik. Március elején kaptad a részhónapot február 15-február 28ig, hacsak nem Tgyáson voltál elõtte, mert akkor nem tûnik fel, hiszen sokan már a szülés elõtt TGyáson vannak. Most dec.1-dec.31ig járó idõszakot fizették ki. Ami teljes hónap.
Igy van, mindig az adott havi gyedet utalják, ami most neked teljes hónap. Törthavit legelsõ alkalommal kaptál (TGYÁS-ról gyed-re váltáskor).
A kérdező hozzászólása: Szuper! Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!