Találatok a következő kifejezésre: Dec. 13-án a (6 db)

Dec. 13-án volt a mensim első napja. Két napja mellfeszülés, premenstruációs tünetek jelentkeztek és hőemelkedésem is van. Lehet, hogy babánk lesz?

Nagyon jó lenne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem pedig dec.10.-én volt az utolsó mensim elsõ napja. Nekem is vannak ilyen tüneteim, gyakran járok pisilni, folyton éhes vok, és kívánós is. Sok sikert, remélem, hogy neked is+nekem is kisbaba lesz majd! :-))

Szia! Nekem pedig dec.10.-én volt az utolsó mensim elsõ napja. Nekem is vannak ilyen tüneteim, gyakran járok pisilni, folyton éhes vok, és kívánós is. Sok sikert, remélem, hogy neked is+nekem is kisbaba lesz majd! :-))
Nem vagy terhes:) Nálam is fennállnak jóideje a leírtak. Menzesz elõtt pár nappal össze-vissza eszem, 37 C a hõm, és gyakran van migrénem, levertnek, erõtlennek érzem magam. Ha terhes lennél, ezeket tapasztalnád: hulla sápadt arcbõr, reggeli hányinger, gyakori vizelés, összetéveszthetetlen ezzel a PMS-el, és azt érzed is h lakik benned valaki:) Úgy hívják anyai ösztön:)

Terhesség? ! Dec.20-án, a menstruációm utolsó napján együtt voltam a párommal. Január 13-án megjött a menszeszem. Tegnap a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet, mely negatív lett.

Így szerintetek kizárható a terhesség? Tudom (habár ritka), hogy ha menstruál valaki rendesen, akkor is lehet terhes, plusz a teszt sem mutatja ki minden esetben. Az utóbbi két hétben hányingerem is van, habár lehet, csak bemesélem magamnak. Tudom, felel?tlen voltam, ez volt az els? és egyben utolsó eset, mikor nem védekeztünk.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy terhes vagy. Vegyél még egy tesztet, ha az is negatív, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra

Nem hiszem hogy terhes vagy. Vegyél még egy tesztet, ha az is negatív, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra
Azért vicces, azt feltételezed, hogy habár rendes idõben megjött, és a teszt is negatív, lehetsz terhes, de azon nem gondolkodsz el, hogy hányingert talán más is okozhat... például az, hogy szét stresszeled magad feleslegesen, vagy akármi más... hát nyugi már. Teljesen kizárt, abszolút lehetetlen, hogy terhes vagy. De azt jól teszitek, ha többször nem felelõtlenkedtek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nem tudtam meg többet..:S
Nem valószínû, hogy terhes vagy.

Dec.10-15-ig volt peteérésem és csak 13-án nem voltunk együtt a párommal lehetek terhes?

Annak ellenére hogy enyhén fáj a derekam és enyhe menszi görcseim vannak?még korai lenne egy tesztet csinálni!Csak már alig várom hogy kiderüljön,mert már volt egy vetélésem és nagyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Nem lehet 5 napig peteérésed...

Nem lehet 5 napig peteérésed...
Még be sem ágyazódott, v ha ilyeneket érzel akkor lehet, h most történik, a nem vártig felesleges tesztelni.
A kérdező hozzászólása: A peteérés kalkulátorral néztem meg a neten és ott azt jelölte be 10-15!Akkor nem értem!az hülyeség lenne?Akkor miért úgy írja ki?
Mert akkor van esélye, ha a peteérés elõtt és után 2-2 nappal vagytok együtt. Ettõl még simán lehetsz terhes, mert a spermiumok több napig is elélnek bent és várnak, plusz korán sem biztos, hogy pont 13-án volt a peteérésed azért, mert a naptár azt mutatja. Még szabályos 28 napos ciklusnál sem. Tehát elvileg összejöhet. Tesztet úgy 23-án csinálnék a helyedben, de inkább késõbb.

Dec 26-án Budapestről szegedre hány órakkor járnak a buszok (8 órai kezdettől érdekelnek 13 órási indulásig)?

Így ünnepnapok alkalmával Biztos van valami változtatás, ritkítás...

Legjobb válasz: Online menetrendben megnézni?

Online menetrendben megnézni?
A kérdező hozzászólása: Siker, rosszul kerestem rá...
:-)

25-26 napos ciklusom szokott lenni, így a mlegutóbbi menzihez képest (nov.16) dec 11-12-én kellett volna megjönnie. Hányinger, fáradtság, 12-én reggel Lilyvel - teszt.13-án reggel megjött. Szerintetek?

Ma már szinte semmi. tegnap órákon át szédelegtem, fáj a fejem. egyébként inszem el?tt állunk, 28-án kell mennem hüvelyi uh-ra. jó lenne, ha összejönne természetes úton.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!