Találatok a következő kifejezésre: Dec. 10-én az utolsó mensim (3 db)

2007. dec. 10-én volt az utolsó mensim első napja. A mensimnek kb. jan 12-én kell megjönnie. Érezhetek már most is valamit, ha netán terhes lettem?

Amikor peteérésem volt együtt voltam a párommal: dec 24én, 28án, 30án, jan2án nem védekeztünk.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ,szerintem 12.-e után tesztelj, ha addig nem jön meg.Lehet hogy egy kicsit korai, de van aki már a beágyazódás körül megérzi .Drukk.

Elképzelhetõ, szerintem 12.-e után tesztelj, ha addig nem jön meg.Lehet hogy egy kicsit korai, de van aki már a beágyazódás körül megérzi .Drukk.
Szia! Én is nagyon hamar megéreztem a tüneteket, nem is akartam elhinni. Lehetséges, hogy babát vársz, lehet, hogy a tünetek ilyen hamar jelentkezzenek. Várd meg a mensi napját, és tesztelj. Nekem már a mensi napja elõtt 3 nappal + lett a teszt, de az csupán a kíváncsiság miatt csináltam meg, meg is lepõdtem az eredményen:) Sok sikert!!
én a félidõtõl éreztem hogy görcsöl a hasam, néha szurkál a petefészkem.Állandóan éhes voltam, fáradtnak éreztem magam.Aztán késés után 5 nappal pozitívat teszteltem.Úgyhogy szerintem te is babás vagy:) 6 hetes kismami
Nekem dec. 7-én volt meg utoljára. Tegnap teszteltem, mert nem bírtam tovább, és halvány csík:) Majd csináltam egy másik fajtát és az is két csíkos:) Szerintem tesztelj, van akinek picit hamarabb, mensi elõtt kimutatja. Alacsony érzékenységû tesztet próbálj venni. Sok sikert!

Hogy lehet az, hogy okt. 22-én volt az utolsó mensim és dec. 18-án voltam dokinál (másodszor), amikor is hasi ultrahangon 6 hetes tehességet állapított meg? A magzat 10.3mm volt.

Ez valós lehet akkor?Mert akárhogy is számolom akkor a 9 ik hét,bár a baba mérete meg akkor túl kicsi lenne.

Legjobb válasz: Szia! ÉN tegnap voltam hasi uh-án. Elviekben 6 hetes vagyok, de a doki alig 5 hetesnek látta 5,5 mm-es petezsák. Aztán felvilágosítottak okosabb lányok, hogy a hasi uh nem igazán pontos. Szóval ne aggódj. 6 hetes kismama

Szia! ÉN tegnap voltam hasi uh-án. Elviekben 6 hetes vagyok, de a doki alig 5 hetesnek látta 5, 5 mm-es petezsák. Aztán felvilágosítottak okosabb lányok, hogy a hasi uh nem igazán pontos. Szóval ne aggódj. 6 hetes kismama
A terhesség korát az ultrahang a babanagyság alapján adja meg, simán lehetnek eltérések, de ezt a baba késõbb behozhatja, mert inkább periodikusan nõ, semmint lineárisan. Másrészt mindig megkérdezik az utolsó mensi elsõ napját, így gyakorlatilag két dátumod lesz a terhesség korát illetõen. Én mindig az utolsó mensi alapján kiszámoltat nézem, mert az fixebb. Itt megtalálhatod a babaméretet, napra lebontva: http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Nekem a 7.héten volt 8 mm és a 9ik en meg 16mm.(de lehet nem jól emlékszem)És mára már teljesen utolérte a a többi babát.Sõt, még virgoncabb is:) Ne aggódj!Látta a szívmûködést az uh-n?(Amúgy nekem az elsõ 16 hétben csak hüvelyi UH-t csináltak.)Ha adott papírt, amit a védõnõnek kell vinned akkor minden a legnagyobb rendben van!

Dec. 10-én volt az utolsó mensim és jan 11-én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Terhes lehetek még?

Dec.10én volt az utolsó mesnim els? napja, ha az -az utolsó volt, mert most jan.11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Azért nem nagyon akarom mensinek hinni, mert az nálam mindig 5 napig tart, és akkor 5 napig vérzek is, de most csak 2 napig véreztem. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltam a párommal, elég sok tünetem volt. Éppen jan 13.a körül akartam tesztet csinálni, de így hogy jan11én véreztem, nem csináltam. Érdemes csinálnom még a 7végén? Ti mit tennétek? Most is s?r?n járok pisilni, néha szédülgetek, fáj a fejem néha, ja és folyton éhes+kívánós vagyok. Ha a teszt+ lenne, mert 5 hetes lennék! csak olyan fura lenne elhinnem, hogy 5 hetes lennék, és nem érzem nagyon, alig veszem észre! Vagy az a jan11ei vérzésem már a következ? mensim lehetett? De miért volt csak 2 napos?? Sokszor olvastam, hogy vki vérezget, miközben babát vár!!!!!! Én nagyon szeretnék már! :))

Legjobb válasz: szia. Lehet terhesse´g.ba´tran csinálj egy tesztet.Már jó eredményt kell hogy mutasson.

szia. Lehet terhesse´g.ba´tran csinálj egy tesztet.Már jó eredményt kell hogy mutasson.
Szerintem mindenféle képpen csinálnod kell tesztet!!!! ne félj tõle! Ha pozitív akkor már mehetsz orvoshoz (egyébként én öthetesen semmit nem észleltem a terhességbõl, semmi tünet), ha negatív akkor se keseredj el, hanem próbálkozzatok! A lényeg, hogy minél elõbb vess véget ennek a bizonytalan idõszaknak, hogy terhes vagy, vagy sem! Az idegesség nem jó se a babának, se neked! 6 hetes kismama (amúgy most kezdõdtek a rosszulléte:-(
Szia! Èn pont igy vagyok ma! Teljesen kètelyek között. Èn sem csinàltam tesztet mert megjött de csak 3 napig volt meg. Ràadàsul visszatèrtek a terhes tüneteim. Olyan álmos fàradt vagyok hogy àllva elalszom. Nem tudom èn sem most mi van de èn is ugy számolom 5 hetes lehetnèk. Tanàcstalan vagyok èn is. Hallottam rola èn is hogy valaki mensizik pedig terhes.Kivànom Neked hogy mègiscsak baba legyen!!!!
A menstruáció erõssége nem egyforma. Az, hogy élesben csináljátok, megváltoztatja a hormonszintedet. Ha normális vérzésed volt, nem csak egy-két csepp, akkor valószínû, hogy nem vagy terhes, csak most ilyen volt. Szerintem a mensid volt... Egyébként én dettó így vagyok, de én úgy vettem, tökéletes menstruáció, és most újra projekt. Ha megnyugtat, csinálj tesztet, de szerintem 90%, hogy nem vagy babás. Szorítok magunknak erre a hónapra!
Csinálj egy tesztet de szerintem bizto hogy az vagy mert én is ugyan igy voltam! Szurkolok! De szerintem biztos az vagy!!: )
Én 5 hetes vagyok , holnap már a hatodokba lépek, de semmi rosszullét, hányinger undor, csak mell feszülés!Szoval ne aggodj ha nem veszel észre semmit.Én a mensi napján csináltam(Nem jött meg)és pozitiv lett, utána is csináltam az is +!Te is csinálj egy tesztet, bajod nem lesz tõle, csak legalább kiderül az vagy-e v nem !SOK sikert
Szia!Én pont úgy voltam mint te a menszim szinte napra pontosan egyezik a tiéddel, ma ultrahangon megállapították, hogy 7 hetes terhes vagyok.Gratulálok neked is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!