Találatok a következő kifejezésre: Dec 5-től a (4 db)

Nov. 24-én volt az előzö mensim. Dec. 5-től kétnaponta akciózunk. 12-étől érzek ovulácios jeleket, elméletileg 28-29-én kell/nem kell megjönnie. A bal mellem eléggé megduzzadt. Csinálhatok tesztet?

Szerintetek,ha holnap reggel csinálok tesztet,kimutatna valamit?

Legjobb válasz: Szerintem még korai lenne,de azért megprobálhatod.Várj még egy hetet,aztán csinálj,minél tovább vársz annál valoszinûbb hogy +lesz a teszt ha tényleg terhes vagy.

Szerintem még korai lenne, de azért megprobálhatod.Várj még egy hetet, aztán csinálj, minél tovább vársz annál valoszinûbb hogy +lesz a teszt ha tényleg terhes vagy.
31-én ráérsz addig legyen meglepi ...

Dec 5-től vártam a mesit de semmi. A cicim viszket állandóan aludnék fáradt vagyok, bármennyit is alszom. Babuci lehet a késés oka vagy egyéb?

Nov 4-én jött meg utoljára. Novemberben voltam dokinál. Mindent rendebne talált a citologiám is okés, P2-es. Dec 5-t?l vártam a mesit de semmi. A cicim viszket állandóan aludnék fáradt vagyok, bármennyit is alszom. Nagyon vártam, hogy megjöjjönmert akkor ebben a hónapban nézte volna meg a dokim, hogy van e peteérésem, de sajna vagy talán szerencsére nem jött meg. Tesztet csináltam de negatív lett. Most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy sokat izgulsz vagy idegeskedsz,,,Nekem 12- napot késett, majd megjott..Próbálj nem gondolni rá, tudom, hogy nehéz , ha akar jon az a baba...

Lehetséges, hogy sokat izgulsz vagy idegeskedsz, , , Nekem 12- napot késett, majd megjott..Próbálj nem gondolni rá, tudom, hogy nehéz , ha akar jon az a baba...
szia, Én tavaj voltam ugyanebben a helyzetben. Vártam, hogy megjöjjön, mert kezdtük volna újra a meddõségi kivizsgálást, de nem jött meg szerencsére. :) ) Augusztusban született meg a kislányunk. A világ csodája. Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet. Csinálj egy tesztet pár nap múlva is, hátha csak túl hamar csináltad és még nem volt elég magas a Hcg szinted. Szorítok nektek.

Mi történik, ha egy terhes pont az ünnepek alatt (most itt a dec.24-től dec.29-ig majd a dec.31-től jan.5-ig tartó időszakot értem) 12-13 hetes mikor a tarkóredős szűrést kellene megcsinálni, vagy esetleg a 16. hete ekkor van?

Arra gondolok,hogy mondjuk nincs fogadott orvosa, aki a magánrendelésére behívná az ünnepek alatt. Úgy tudom nagyon fontos, hogy megfelel? id?ben végezzék el ezeket, mert egyébként a kapott eredmény nem sokat ér.

Legjobb válasz: Nekem a tarkoredõszûrést,elmultam már 13hetes mikor csinálták.A16hetes genetikai ultrahangot pedig 20hetesen.Az orvosomtol dirrekt rá is kérdeztem,azt mondta nem probléma.

Nekem a tarkoredõszûrést, elmultam már 13hetes mikor csinálták.A16hetes genetikai ultrahangot pedig 20hetesen.Az orvosomtol dirrekt rá is kérdeztem, azt mondta nem probléma.
Elõzõ vagyok.Sajnos igy kaptam idõpontokat.
Szia, tarkóredõ szûrés 11-14 hét között, második genetikai uh 18-20 hét között szokták csinálni, az AFP-t szokták konkrétan a 16.héten elvégezni a minnél pontosabb eredményért (bár önmagában ez a vizsgálat nem sokat ér szerintem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, úgy értettem hogy az AFP szûrést (nem a genetikai UH-ra gondoltam, mert azt 18-20 hét körül csinálják és ott nincs olyan jelentõsége hogy pontosan melyik héten csin.ezen belül). Az AFP értéknek a 16 max. 17.héten van diagnosztikus értéke, utána szinte felesleges megcsinálni. Azért kérdezem, mert barátnõm járt így hogy nem kapott idõpontot, csak januárra és akkor már kicsúszik a 17 hétbõl is. De más is járhat így..a tarkóredõ szûrésnek sincs sok értelme 14-15 stb.hetesen..


Ha dec.27-től jár a GYES, akkor január elején még a 26 nap GYED-et kapom + 5 nap GYES-t?

Karácsonyig GYED-en vagyok. Most hívtak fel a MÁK-tól, hogy lehet még az ünnepek el?tt utalják a GYES-t. Azt mindig el?re adják, vagy csak most az ünnep miatt? A GYED-et utólag kapjuk, ugye? Bocs az idióta kérdésekért, csak most ez a Mák-os n? összezavart.

Legjobb válasz: Januárban még a gyedet kapod majd, februártól pedig a gyest. A gyest is utólag utalják.

Januárban még a gyedet kapod majd, februártól pedig a gyest. A gyest is utólag utalják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!