Találatok a következő kifejezésre: Dec 4-én meg (6 db)

Dec 4-én jött meg utoljára, 18-án volt a peteérésem. Azóta minden nap görcsöl a hasam, ma kifejezetten erősen. A melleim feszülnek, néha mintha belenyilalna valami. Fáradékony vagyok, enyhe hányingerem van. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Mivel 1 hét eltelt az esetleges megtermékenyítés óta, elviekben már jelentkezhenek tünetek. Legalábbis amiket leírtál, azok terhességi tünetek. Várj még 1 hetet és csinálj tesztet, de ha neg. lesz, ne keseredj el, mert ha terhes is vagy, elõfordulhat, hogy alacsony a HCG szinted. Ha nem jön meg, csinálj akkor is, majd irány a doki.

Mivel 1 hét eltelt az esetleges megtermékenyítés óta, elviekben már jelentkezhenek tünetek. Legalábbis amiket leírtál, azok terhességi tünetek. Várj még 1 hetet és csinálj tesztet, de ha neg. lesz, ne keseredj el, mert ha terhes is vagy, elõfordulhat, hogy alacsony a HCG szinted. Ha nem jön meg, csinálj akkor is, majd irány a doki.
Nekem is így volt, a peteérést követõen kb 3 nap múlva alhasi szúrkálásom volt egészen a mensim közeledtéig, 1 nappal a mensi elõtt jobban görcsöltem. És akkor durrant be a mellem is. És egész nap aluszékony voltam. És akkor úgy gondoltam, hogy ha most nem leszek terhes, akkor valami nagy gáz van velem, mert ilyet még nem éreztem. :) És pozitív lett a teszt. Szóval nagy az esély, hogy te is. 6-7 hetes kismama (ma derül ki, mennyi is pontosan):)

Aki volt dec.4-én B2 német nyelvvizsgán az mondja már meg nekem hogy volt-e jelentkezésilevél a levélírásos résznél!?

Legjobb válasz: Nem volt. Az egyik levélben a legjobb barátodról kellett írni, hogyan ismerkedtetek meg, milyen a kapcsolatotok.. A másikban pedig Te egy másoddiplomás hallgató vagy, és a magyar oktatásról + külföldi ösztöndíjról kellett írni.

Nem volt. Az egyik levélben a legjobb barátodról kellett írni, hogyan ismerkedtetek meg, milyen a kapcsolatotok.. A másikban pedig Te egy másoddiplomás hallgató vagy, és a magyar oktatásról + külföldi ösztöndíjról kellett írni.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam oda hogy TELC -es nyelvvizsga bocsi:) azért köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi nem tudtam meg többet..:S
Nem valószínû, hogy terhes vagy.

Együtt voltam a pasimmal dec.8-án szóval jan.4-én kellett volna megjönnie!Lehetek terhes ha meg is jött a mensim? !

Késett 4 napot de megjött!! Úgyh akkor nem lehetek terhes ugye??Mert akkor már a 2-ik hétben jelentkeztek volna a tünetek nem??És ez már egy hónapja volt!!! :S

Legjobb válasz: Nem, nem vagy terhes.

Nem, nem vagy terhes.
Ha a vérzés hossza, erõssége nem tért el a szokástól, akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes. A klasszikus terheségi tünetek jellemzõen úgy az 5-6. héten kezdõdnek.
A kérdező hozzászólása: nem semmi különös nem volt! Ugyan olyan mint ez eddigiek..(mensi)...akkor neem??? :S
A kérdező hozzászólása: köszönööööm!!!!!! :P
Akkor 7 hetes vagy, mindig így számolják...sztem még egy hetet várj s akkor menj akkor lesz szívhang már tutira.
Mivel az utolsó mensitõl számítják, így tényleg 7 hetes vagy. Bár még szívhangot nem biztos hogy hallotok az ultrahangon, de a petezsák, és benne sz embrió már hasi ultrahanggal is jól látszik.
Szia! Ha nem is biztosan de nagy valószínûséggel már lehet szívhang is. A számítás szerint 6 hetes terhességnél is valójában csak kb. négy hete vagy ténylegesen terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!