Találatok a következő kifejezésre: Debreceni vagyok, kapok (6 db)

Debreceni vagyok, hol kapok olcsón akár használtan is digitális fényképezőgépet? És mivel panelben lakom és nagyon száraz a levegő párástalanítót?

nem soká itt a baba

Legjobb válasz: Párásító:Sok zöld növény a legajobb.De ezeken felül,ha egy müanyagot tálat ráraksz a raidátorra vagy ablakpárkányra,ugyanolyan jól megteszi.Esetleg lábas szárítóra kiteregetett ruhák a szobában. Gép:Gondolom Debrecenben is vannak multik.Érdemes körülnézni mindenhol.(Tesco, Auchan, Elektroword, Saturn, Euronics, Aldi, Média Markt...)Olyan gépet amire szükséged van noname-bõl kapsz 15-17 ezerért,plusz memória kártya 2-3 ezer.Ha olyat akarsz,ami márka,akkor 25-tõl indul,de mindig van 1-2 vevõcsalogató akció mindenhol.Ezért nézz körü,hogy megtaláld a számodra legkedvezõbbet.

Párásító:Sok zöld növény a legajobb.De ezeken felül, ha egy müanyagot tálat ráraksz a raidátorra vagy ablakpárkányra, ugyanolyan jól megteszi.Esetleg lábas szárítóra kiteregetett ruhák a szobában. Gép:Gondolom Debrecenben is vannak multik.Érdemes körülnézni mindenhol.(Tesco, Auchan, Elektroword, Saturn, Euronics, Aldi, Média Markt...)Olyan gépet amire szükséged van noname-bõl kapsz 15-17 ezerért, plusz memória kártya 2-3 ezer.Ha olyat akarsz, ami márka, akkor 25-tõl indul, de mindig van 1-2 vevõcsalogató akció mindenhol.Ezért nézz körü, hogy megtaláld a számodra legkedvezõbbet.
Aldi holnap nyit Debrecenben: Digitális fényképezõgép, Super-Slim XS 70 19 990 Ft/darab * 7 Megapixel * 3x optikai zoom * 4x digitális zoom * videó funkció * autofókusz * automatikus megvilágítási beállítás * 3 funkciós vakurendszer * önkioldó * ezüst, fekete vagy piros színben * 512 MB-os SD memóriakártyával (2 GB-ig bõvíthetõ) * magyar nyelvû menüvel Ez a fotógép kb. ezer kép tárolását teszi lehetõvé mindenféle bõvítés nélkül.

Szükségem lenne pszichológusra vagy pszichiáterre. Debrecenben hol kapok ingyenes "ellátást"?

Valamint aki lenne olyan kedves elmondani, hogy lépésr?l lépésre mit mikor és hogyan csináljak, nagyon hálás lennék érte, sajnos fogalmam nincs, merre & hogy.

Legjobb válasz: Csak azért hogy teljes legyen a kép, hadd tegyem hozzá, sajnos a realitástól ne rugaszkodjunk el, ingyenesen végül is sehol. Állami helyeken is ugyanúgy elvárja az X orvos vagy pszichológus a borítékota zsebbe, ha meg nem, akkor kb úgy is fog hozzád állni, tisztelet a kivételnek, ha van. Na akkor meg felmerül a kérdés, nem jobb, ha kapásból egy magán pszichológust keresel? Sztem tuti eredményesebb!

Csak azért hogy teljes legyen a kép, hadd tegyem hozzá, sajnos a realitástól ne rugaszkodjunk el, ingyenesen végül is sehol. Állami helyeken is ugyanúgy elvárja az X orvos vagy pszichológus a borítékota zsebbe, ha meg nem, akkor kb úgy is fog hozzád állni, tisztelet a kivételnek, ha van. Na akkor meg felmerül a kérdés, nem jobb, ha kapásból egy magán pszichológust keresel? Sztem tuti eredményesebb!
A háziorvosodhoz menj el, õ tud beutalni szakrendelésre.
:) nem vagyok ismerõs debrecenben, így helyet nem tudok mondani. idõpontot kérsz, odamész, szépen bemutatkozol az orvosnak, és elmondod, mi a problémád. kérdezgetni fog, te pedig válaszolj a kérdéseire. valószínûleg teszteket (pl depresszió-teszt) is fog veled kitöltetni. fontos, hogy a lehetõ legõszintébb legyél vele. ha valami gond van az orvossal, például nagyon ellenséges, vagy csak nem szimpi, és úgy érzed nem tudsz megnyílni, inkább menj egy másikhoz! õk is emberek, többfélék, és ha elsõre talán nem is, de elõbb-utóbb biztos megtalálod azt az embert, aki segíteni tud, és tudsz vele õszintén beszélni. egy rossz orvos miatt sosem szabad elveszíteni a hitedet az összesben! ez olyan lenne, mint hogy találsz egy kukacos almát, és inkább többé nem is eszel. különben nem mindegy, hogy pszichológus, vagy pszichiáter. a pszichológus csak arra van, hogy beszélgess vele, és életviteli tanácsokat ad, ha viszont komolyabb a gond, pl súlyos depresszió, vagy ilyesmi, akkor pszichiátert keress.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segített :)
a második válaszoló vagyok. pszichiátriai ambulancia debrecen, varga u. 1. felnõtt: 416-261, 430-945 gyermek: 416-261, 534-429
A kérdező hozzászólása: borzasztóan hálás vagyok a gyors segítségért :)
A kérdező hozzászólása: természetesen az a legjobb, kérdés, erre kinek mennyi pénze van :P


Debrecenben a klinikán szülés után adnak hálóinget, vagy vinni kell? A baba kap ruhát, vagy szintén lehet neki is vinni?

A babákat pólyába teszik, vagy mint nyiregyházán, csak angol pólyába? A látogatás ott hogy van?

Legjobb válasz: Adnak hálóinget reggel és este is tehát felesleges bevinni sajátot. A babának ia adnak ruhát este õk fürdetik és akkor adnak rá tiszta kisinget és ijjatlan rugit de lehet sajátot is bevinni. Pólyába egyáltalán nem teszik. Pelenkát 5-6 db-ot adnak azt vigyél mert ált kevés volt és törlõkendöt is. Látogatni egész nap lehet.

Adnak hálóinget reggel és este is tehát felesleges bevinni sajátot. A babának ia adnak ruhát este õk fürdetik és akkor adnak rá tiszta kisinget és ijjatlan rugit de lehet sajátot is bevinni. Pólyába egyáltalán nem teszik. Pelenkát 5-6 db-ot adnak azt vigyél mert ált kevés volt és törlõkendöt is. Látogatni egész nap lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
Kedves kismama! A klinikán tiszta ruhát biztosítanak (kis ing és tipegõ, takaró, valamint lepedõ a kiságyba), de azért jó ha van saját takaró mert ha kicsit hûvösebb van akkor érdemes egy vastagabb pléd. Hálóinggel ugyan ez a helyzet, bármikor kapható. DE ha hétvégén szültök akkor legyen mindenbõl nálad is, mivel hétvégére álltalában minden kifogyóban van és akkor nem biztos, hogy tudnak adni. Elõzõ inf-hoz pedig csak annyit mondanék, hogy az 5-6 pelus bõven elég csak hallgass a csecsemõs nõvérekre, mivel igazuk van abban, hogy nem azonnal kell kivenni azt a "kakit" hagy fejezze be az a gyerek a dolgát mi sem állunk fel addig amíg nem végzünk. De majd úgy is megtudja az aki majd a saját pénzébõl veszi a pelust mivel nem mindegy hogy hány csomaggal kell venni egy hónapban.Én már tudom. Popsi törlõt mindenképpen vigyél.

Debrecenben a Kenézy Kórházban kell e bevinni minden napra a babának kis ruhát, vagy kórházit kap és elég csak azt vinni amiben hazahozzuk?

Legjobb válasz: Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!

Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!
Szia! Én novemberben szültem a Kenézyben és nem kellett semmit vinni a babának mindent ott adtak. Csak mikor jöttünk haza akkor vittünk a babára ruhát! 4 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!